עבור לתוכן

גם לכם האינטרנט איטי? (בזק בין לאומי)

Featured Replies

פורסם

והכי קטע שאף אחד לא מתקשר לתמיכה שלהם כי יודעים שזה לא יעזור heh.

אז מצד אחד אף אחד לא מתלונן אז למה שהם יזיזו את התחת ומצד שני אנחנו פריירים ומשלמים על חבילת גלישה צולעת.

מה אתה רוצה שהתומך האומלל יעשה? חבל לצעוק על הבחור/ה. הם גם ככה סובלים מספיק. אפשרות היחידה היא להתנתק, אבל בזק בינלאומי זה הרע במיעוטו וחוץ מזה אני מקבל 5M בגרושים דרך העבודה.

• תגובות 116
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בזק + נטויזן - האינטרנט מסרב לעבוד כמו שצריך בימים האחרונים , עכשיו הוא בסדר

פורסם

מוזר לשמוע שגם לקוחות של בזק מתלוננים על איטיות ובעיות ולא רק הוט.

מה, האינטרנט בארץ באמת עד כדי כך חרא יבש?

פורסם

אף פעם זה לא היה רק הוט. בזמן האחרון הוט התקדמו ובזק חזרו אחורה.

האינטרנט המהיר בארץ לא כל כך מהיר ולא זכור לי שפעם הוא כן היה ::)

פורסם

OMG! יש לי WI FI ובביניין ליד גר שכן שעובד בגוגל... יש לו אינטרנט במהירות 52 מגה והפרוביידר שלו זה GOLDLINE EUROPE.. איך יש לו את זה??? וטוב שהוא לא שם ססמא ::) והסיגנל עומד על 50%

פורסם

OMG! יש לי WI FI ובביניין ליד גר שכן שעובד בגוגל... יש לו אינטרנט במהירות 52 מגה והפרוביידר שלו זה GOLDLINE EUROPE.. איך יש לו את זה??? וטוב שהוא לא שם ססמא ::) והסיגנל עומד על 50%

אתה גולש ומוריד על 26 מגה אה?

פורסם

אשמח גם לדעת.

חיפשתי קצת בנושא של אינטרנט לוויני אבל הם דורשים 38$ לחודש על 750KBIT :-X

פורסם

טוב חברים בואו לא נגלוש לנושא אחר.

פורסם

יס ובזק בינלאומי.

אצלי הייתה בעיית פינגים חמורה בשבוע האחרון בערך (היום היה בסדר רוב הזמן) בניגוד למתלוננים אני איתם רק במהירות של 1.5M

הבעיות שהיו לי פעם מסתבר שנבעו אך ורק מהנתב-מודם של SIEMENS שלהם, מאז שהוחלף בASUS הכל רץ בלי תקיעות ניתוקים וכל השאר. (בערך כל השנה האחרונה).

בעיית הפינגים הורגשה בעיקר במשחקי רשת עד כדי כך שפשוט נזרקתי מהשרת עשרות פעמים ביום.

בכל מקרה יכול מאוד להיות שיש לזה קשר לסיפור של הכבל מאירופה למצרים שנקרע או נותק לפני קצת יותר משבוע ואני לא אתפלא בכלל אם המצרים שותפים לרוחב פס שלנו בימים האחרונים.

פורסם

ביררתי עם השכן והוא אמר לי שדרך החברה הם מחוברים בקו ניפרד לאירופה (יענו פרוביידר GOOGLE) וגם הוא הזיז את הרואוטר קרוב יותר לחלון כדי שגם אני אוכל להשתמש... אך מה נדיבים הם עובדי GOOGLE....

פורסם

ביררתי עם השכן והוא אמר לי שדרך החברה הם מחוברים בקו ניפרד לאירופה (יענו פרוביידר GOOGLE) וגם הוא הזיז את הרואוטר קרוב יותר לחלון כדי שגם אני אוכל להשתמש... אך מה נדיבים הם עובדי GOOGLE....

בקיצור אתה סתם מחרטט ובמקרה הטוב אתה גולש על 3 מגה.

פורסם

אני נישבע! למה לי לחרטט? עברתי את גיל החירטוטים מזמן...

מוזר הוא הזיז את הראוטר שלו לחלון והסיגנל נפל דראסטית ל32%.... WTH?

פורסם

אני מחובר לאינטרנט של בזק ובשבוע אחרון אינטרנט בקושי זז >:(

פורסם

אני נישבע! למה לי לחרטט? עברתי את גיל החירטוטים מזמן...

מוזר הוא הזיז את הראוטר שלו לחלון והסיגנל נפל דראסטית ל32%.... WTH?

תשבע באמא :lol:

פורסם

אצלי הכל בסדר (איזור חיפה, ADSL).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים