פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יש לי מעבד q6600הוא מגיע לטמפ83 79 80 83 בכל ליבהאני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבההקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטלהשאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים הוא עובד? אתה רואה שהוא מסתובב?אם לא כנראה שא חיברת אותואם כן תבדוק עם speedfan מה מהירות הסיבוב שלו ?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר לא עשיתי שום שינויים זה מחשב חדש...מוגדר בביוס שתמיד הוא יהיה במהירות הכי גבוהה..יש למישהו רעיון?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תפתח את הקופסא, ותראה אם המאוורר מסתובב - סביר להניח שלא.כן הוא עובדרשום שם1350000מזה המספר הזה, סיבובים בשנה?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר חח אין לי מושג זה מה שרשום ב SPEEDFAN בדקתי את הקירור הוא יושב טוב יציב על המעבד .. והוא מסתובב כמו שרשמתי כבר..בדקתי עם תוכנה שהגיעה עם הלוחזה מראה שם 75 מעלות המעבד במצב רגיל בלי שום עומסעם יותר עומס זה קופץ ל95 מעלות לא רשום שם סיבובי מאוורר..
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים יש 4 פינות בכל פינה יש חתיכת ברזל , הם כולם צמודות ללוח ?תעשה בדיקה , פרק את הלוח מהמחשב ותחבר את הקירור בשניתעכשיו , תפוס את הקירור של המעבד ונסה לנער אותו קצת ..אם אתה לא שומע קליקים סימן שזה טוב , אגב שמת משחה תרמית ?ומה מצב הסירקולציה אצלך במארז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.