עבור לתוכן

תקלה במחשב - לא מוצא שום קבצי לוג שיתעדו מה היא \: (XP)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים.

זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות.

בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו.

איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות,

כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה.

ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל).

חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת.

הרצתי memtest86, הכל תקין.

אין לי שמץ, מחשב חדש,

תודה מראש לעוזרים!!! :P

פורסם

תנסה לראות ב event log אם יש משהו שאפשר להתמרד בו לפני שזה מתרחש.

לוגים של מסכים כחולים אתה יכול לראות בתיקית minidump ופתוח אותם עם windebug כמו שמוסבר במדריך הזה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה.

אחלה מדריך, עיינתי בו לפני שכתבתי את ההודעה, הבעיה שלי שהוא לא יוצר שום תקיה של minidump ולכן אין קבצים לפתוח ולעיין בהם.

עשיתי חיפוש על הכונן , ואפילו חיפשתי ידנית בתיקייה של המערכת ואין זכר לתקייה כזאת.

נכנסתי לתקיה logs ויש שם רק לוגים של דיירקטX , ממש מעצבן, למה זה לא יכול להיות פשוט כמו לינוקס :bash:

מה אתה אומר אפשר לעשות?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

הגקת ב event viewer?

right click on my computer>manage>event viewer

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, לא הייתי מודע לאפשרות הזאת.

עכשיו אני פשוט מחכה שהבעיה תופיע בשנית כדי "לתפוס" אותה על חם.

אני חושד בהודעה הזאת:

The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty.

חיפשתי ברשת והגעתי למדריך הבא

http://support.microsoft.com/?id=177415

עכשיו רק חסר לי למצוא את התוכנה או התהליך שיוצר את זליגת הזכרון הזאת.

תודה!

פורסם

מותקנת אצלך nod32? או תוכנת אנטיוירוס/חומת אש אחרת?

פורסם
  • מחבר

לא..שום דבר..לא אנטי וירוס ולא חומת אש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים