עבור לתוכן

מדפסת

Featured Replies

פורסם

היה לי canon זה חרא של מדפסת לא משנה איזה דגם קנית hp 930c וזאתי אחלה מדפסת

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון..... בעיות אמינות זה הדבר האחרון שתשמע ממנה.

פורסם

920

פורסם

920 עדיף.

הראשונה, מסידרת 9XX, פוטורט 3, מהירה למדי, מה אפשר לבקש עוד?

ועוד במחיר נמול מ600 שקל!

גם HP840 הנוכחית שלי מצוינתף אם כי פחות הירה מה920, אבל עדין מהירה מאוד.

אני, התאכזבתי מהמדפסות של אפסון.

פורסם

אני ממליץ אישית על ה 970CXI

פורסם

יקר, לכן לא כל כך שווה.

צריך להתחשב בבן אדם, לצרות שיש לו TI500.

;D

פורסם

אני יכול לומר מהנסיון שהיה לי עם מדפסות:

HP זה דרעק לא מהעולם הזה. זבל של זבל של זבל, ויש להם אישיות של יונה ממדרגה אחרונה. הן לא אמינות, כל הזמן נתקעות, לוקחות עשרה דפים במכה, וראיתי את זה ב694C, ב600C שהיו לי, ראיתי אחת חדשה צבעונית במשרד שגם עושה בעיות, חבר שלי קנה בשביל עבודות אקדמיות מדפסת HP והיונה הזאתי דפקה לו הדפסה שלמה, אחרי 20 עמודים פתאום היא לקחת 12 עמודים במכה אחת ועוד בצורה עקומה וחירבשה עמוד אחד. לא מזמן היית אצל דוד שלי כשהחזרתי לו את המחשב, והוא רוצה שאני אתקין לו את המדפסת והדרייברים של המדפסות האלה הם פשוט פאשיסטים. הן בוניות מפלסטיק זול. היו לי גם שתי מדפסות לייזר של HP, שקיבלתי ממשרד שעבר מקום ועשה שדרוג מאסיבי, אני חושב שזה היה דגם LASER JET L5 או משהו בכיוון הזה, שגם היה להן כאב של לקיחת בוחטה של דפים במכה אחת, ולכן המשרד החליף אותן והביא לי אותן.

EPSON זה מדפסות עמידות מאוד, מחזיקות לאורך שנים. אני תכננתי לקנות EPSON כעקרון, אבל הייתי יכול לקנות רק CANON עם תלושי קנייה שהיו לי(לבאג), כי היא נכנסה בדיוק לתקציב של התלושים ולא רציתי להוסיף עוד כסף. יש לי מדפסת 9 סיכות של EPSON שעד היום חייה ובועט, והחלפתי לה רק פעמיים סליל בכל ימי חייה. ראיתי EPSON עובדות במקומות אחרים, ואני כל פעם מתרשם מחדש מהמדפסות שלהם.

CANON נראות לי כמדפסות טובות שהאחזקה שלהם(מבחינת ראשי דיו) היא זולה מאוד, ואני די אהב אותן. הן קצת איטיות, אבל איכותיות. הן גם קומפאקטיות מאוד.

פורסם

אני חולק עליך בענין הזה.

נכון, סידרת ה6XX של היולט פאקרד היתה דפוקה קצת אב כל זה השתנה לגמרי ב9XX וב8XX

ללא ספק, הם יקרות מאחרות אבל בניות טוב יותר.

האפסון, קלות כמו נוצה ומדפיסות לאט, שזה פקטור חשוב, כי רובנו מדפיסים טקטס רוב הזמן ולכן אנו צריכים את הפקטור של המהירות.

אני קניתי אפסון פעם ועברתי איתה סיוטים לא נורמלים.

החלפתי לHP 840 וןאני מרוצה עד הגג...

;D

פורסם

HP זה דרעק לא מהעולם הזה. זבל של זבל של זבל, ויש להם אישיות של יונה ממדרגה אחרונה. הן לא אמינות, כל הזמן נתקעות, לוקחות עשרה דפים במכה, וראיתי את זה ב694C, ב600C שהיו לי, ראיתי אחת חדשה צבעונית במשרד שגם עושה בעיות, חבר שלי קנה בשביל עבודות אקדמיות מדפסת HP והיונה הזאתי דפקה לו הדפסה שלמה, אחרי 20 עמודים פתאום היא לקחת 12 עמודים במכה אחת ועוד בצורה עקומה וחירבשה עמוד אחד. לא מזמן היית אצל דוד שלי כשהחזרתי לו את המחשב, והוא רוצה שאני אתקין לו את המדפסת והדרייברים של המדפסות האלה הם פשוט פאשיסטים. הן בוניות מפלסטיק זול. היו לי גם שתי מדפסות לייזר של HP, שקיבלתי ממשרד שעבר מקום ועשה שדרוג מאסיבי, אני חושב שזה היה דגם LASER JET L5 או משהו בכיוון הזה, שגם היה להן כאב של לקיחת בוחטה של דפים במכה אחת, ולכן המשרד החליף אותן והביא לי אותן.

EPSON זה מדפסות עמידות מאוד, מחזיקות לאורך שנים. אני תכננתי לקנות EPSON כעקרון, אבל הייתי יכול לקנות רק CANON עם תלושי קנייה שהיו לי(לבאג), כי היא נכנסה בדיוק לתקציב של התלושים ולא רציתי להוסיף עוד כסף. יש לי מדפסת 9 סיכות של EPSON שעד היום חייה ובועט, והחלפתי לה רק פעמיים סליל בכל ימי חייה. ראיתי EPSON עובדות במקומות אחרים, ואני כל פעם מתרשם מחדש מהמדפסות שלהם.

CANON נראות לי כמדפסות טובות שהאחזקה שלהם(מבחינת ראשי דיו) היא זולה מאוד, ואני די אהב אותן. הן קצת איטיות, אבל איכותיות. הן גם קומפאקטיות מאוד.

שתי הערות :

1. אצלי יש שתי מדפסות של HP מסידרה 8. שתיהן "סוס עבודה" אפס תקלות, שום בעיות מיוחדות. הדפסתי עם אחת המון עטיפות לדיסקים ואת פרוייקט הגמר שלי במכללה (לדעתי באותה שנה היא הדפיסה מעל 1000 דפים, אולי יותר). אני מרוצה מאיכות ההדפסה ומהשקט בזמן הדפסה.

2. EPSON מאד לא עמידות ! לי היתה את האפסון 600 והיא הלכה לזבל הרבה לפני הזמן המיועד, הראשים נסתמו ובכלל היו המון תקלות שלא לדבר על רעש מעצבן. שני חברים שהיתה להם את המדפסת הזו נאלצו להיפרד ממנה בגלל סיבות דומות. זאת ממש לא אמינות בעיני.

הערות : סידרה 6 של HP זה באמת דרעק למרות שאלה היו המדפסות הפופלאריות בארץ עד לא מזמן (כבר אמרנו שישראלים לא מבינים מהחיים שלהם.. ;) )

אני לא יודע איך הסדרות החדשות של אפסון. מתאר לעצמי שהם השתפרו ופתרו לפחות חלק מהבעיות שהיו להם. עדיין ראשי ההדפסה של קבועים ולא מוחלפים בעת החלפת הדיו. זה אולי קצת יותר זול אבל כשהראש נדפק או נסתם זאת צרה גדולה וזה ממש חיסרון.

פורסם

האפסון שלי דווקא עובדת יפה

מישהו יודע אולי לכמה זמן מספיק DRUM אחד ?

כי אני כל הזמן חושב מתי יגמר הזה שהגיע יחד עם המדפסת .

פורסם

זה בהחלט לא נכון hp היא אחלה של מדפסת תאמין לי אחרי מה שעברתי עם hp canon לוקחת

פורסם

אם יש משהו שאני שונא זה אנשים שמתלהבים מפירמה מסויימת שהם קונים, והופכים להיות שפוטים שלה ורושמים שהיא RULES או OWNZ או כל התלהבות צולעת אחרת.

פורסם

אם יש משהו שאני שונא זה אנשים שמתלהבים מפירמה מסויימת שהם קונים, והופכים להיות שפוטים שלה ורושמים שהיא RULES או OWNZ או כל התלהבות צולעת אחרת.

WINDOWS 3.11 RULZ FOREVER !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

WINDOWS 3.11 RULZ FOREVER !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא יודע לגבי מדפסות של Canon אבל לגבי Epson אני יכול להעיד שהן באמת אמינות.

אבל...

הן רועשות יחסית ולרוב גם תופסות הרבה מקום (אני לא מדבר על הסדרה החדשה אלא על סדרה אחת או שתיים קודם, שהיה לי נסיון איתן).

היתה לי Epson Stylus 400 שהחזיקה מעמד יפה מאוד במשך כ4 שנים ואז החלטתי להפטר ממנה ולעבור לHP.

את הHP שלי קניתי לפני כשנה בערך ועד היום היא לא עשתה לי בעיה אחת (התופעה של לקיחת כמות גדולה של דפים לא מוכרת לי בכלל) וגם הדיו שלה מספיק לפרק זמן ארוך (עדיין לא נאלצתי להחליף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים