עבור לתוכן

מדפסת

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת בסדר

canon bjc 6200, לא דרעק, אבל מה היא נדפקה לגמרי, לא יודע לא מכניסה דפים לתוך המדפסת ומדפיסה בלי הדפים... שלא לדבר על זה בכל צהוב אי הופכת לירוק, אז איזה לאיזה מדפסת כדי לי להחליף?

לא דרעק, לא יקר, שהחחלפת צבעים שם לא עולה הון (hp)

וממש לא משהו רציני.

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lexmark.......

פורסם

עוד נסיון לCanon אתה מוכן לתת?

פורסם

עזוב

יש זירוקס (XEROX) ממש זולה עם 4 ראשי דיו נפרדים. אלא אם אתה צריך איכות של סטודיו לצילום ואז כבר עדיף או משהו מהיקרות של HP או את אפסון (שאני אישית לא אוהב).

פורסם

לא צריך להגזים עם לקסמרק ("עדיף להשאיר בחנות" ואני מצטט מאיזה כתבה אחת שקראתי פעם בעיתון על זה).

קח אפסון נחמדה וזולה וכמובן איכותית.

השאלה מה התקציב, תגיד תקציב ותקבל דגם ומחיר.......

פורסם

שים לב לאפשרות של רכישת דיו לא מקורי, וזול בהרבה מדיו מקורי.

זה נותן לך אפשרות לקנות HP 9xx בלי לשלם הון על הדיו...

כמו כן, אפשר לקנות קיט מילוי (בפלונטר למשל יש).

פורסם

און קנון (הכי פחות) או אפסון ( חביבה) או HP למרות הכל, דיו לא מקורי לא עולה הון...

פורסם

ה"סט מילוי" לדיו זה לא המצאה של פלונטר. יש את זה ב-DMO (וגם ראשי דיו לא מקוריים זולים) לכל סוגי המדפסות כבר כמה שנים טובות.

פורסם

שים לב לאפשרות של רכישת דיו לא מקורי, וזול בהרבה מדיו מקורי.

זה נותן לך אפשרות לקנות HP 9xx בלי לשלם הון על הדיו...

כמו כן, אפשר לקנות קיט מילוי (בפלונטר למשל יש).

צודק, המחסניות הממוחזרות הם פשוט, מחסניות שהתרוקנו ומילאו אותם מחדש.

הרבה יותר משתלם מדיו מקורי. :smoke:

פורסם

יש את זה ב-DMO

כבר שנים

פורסם

DMO?

פורסם

האתר/החנות

פורסם
פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקח epson...

לא יודע, המדפסת הזו של canon די דרעק, ואני ממש לא צריך איכות של סטודיו צילום ככה שאין טעם בhp...

פורסם

Hello, אפסון היא בחירה מצויינת לתקציב בינוני-נמוך כמו שלך (סתם שתדע, יש להן גם מדפסות לתקציב גבוה שגם עוברות את המדפסות של HP. זה לא נכון להגיד שבמדפסות הכי טובות HP מובילים כי הם לא. מה HP מציעה בתחום הכי הכי שלהם ? רזולוציה 2400*1200 ו4 צבעים כרגיל. אפסון מציעה 2800*720 (המספר 720 מתחיל להשמע ישן מידי... נכון) עם 6 צבעים וזה כבר מעניק תמונה חיה בהרבה, 6 צבעים).

בקיצור אפסון זאת בחירה מצויינת, והנה למחירים (שלא תתבלבל בין כל הדגמים שיש להם):

EPSON STYLUS COLOR C40UX- לא הייתי ממליץ ללכת עליה לא בגלל שהיא לא אמינה, זבל ועוד שטויות. אתה בגלל שהיא דור אחד קודם, וגם איטית. לא שווה להתשקע מאחור לעומת המחיר של האחרות. אבל אם אין ברירה לך עליה כי היא עדיין טובה מאוד ונראית טוב. עם רזולוציה של 1440*720 היא עדיין לא ממש תאכזב אותך, המהירות כן. 460 ש"ח.

EPSON STYLUS COLOR C60- בחירה מצויינת. אם רק תוכל להרשות לעצמך, קח אותה בלי להרהר. 12 דפים לדקה, רזולוציה של 2880*720, חדשנית ויפה. 625 ש"ח. ההפרש בין המדפסות הוא 165 ש"ח, הפרש לא קטן אבל הוא יורגש גם במהירות (בערך פי שניים ובצבע פי שלושה) ובאיכות (2880*720 לעומת 1440*720 רזולוציה).

אין טעם להציע לך דגמים יותר יקרים, כי מפה זה כבר מתחיל לעלות במאות שקלים וזה כבר לא אותו תחום.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים