עבור לתוכן

צריך ייעוץ בקניית מחשב נייד לשם שימוש בSolidWorks עד 4000 שח

Featured Replies

פורסם

אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה.

תודה.

פורסם

נא להוסיף את התקציב לכותרת.

המגבלה העיקרית ב-Solidworks 3D, היא כרטיס המסך. עד 4000 ש"ח אין ניידים עם כרטיסי מסך באמת טובים, אבל אפשר למצוא משהו שמבוסס על nVidia GeForce 9200M/9300M או ATI HD3450/3470. האם נראה לך שזה יספיק? קח בחשבון גם שכרטיס למחשב נייד יהיה לרוב חלש מכרטיס למחשב שולחני בעל אותו שם דגם.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי תוכנות כמו סוליד לא דורשות כרטיס מסך חזק במיוחד, כי סך הכל כרטיס מסך זה לגופים נעים, יותר בשביל משחקים... בעיקר יש צורך במעבד וזיכרון פנימי.

מצאתי דגם שנראה לי סביר, אם תוכל לעיין בו בבקשה אני אשמח:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2248&CatCode=315

פורסם

זה תלוי מאוד איך אתה משתמש בתוכנה.

אם אתה פותח הרכבה אחת שהיא לא כבדה או אפילו 2 זה יעבוד לך סבבה.

אם אתה פותח כמה הרכבות מסובכות ביחד אתה כבר צריך כמות זיכרון גדולה יותר (3-4 ג'יגה).

כרטיס מסך חשוב אבל אפשר להסתדר גם עם כרטיס פשוט יחסית. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 7300 שעובד עם סוליד.

פורסם

נא להוסיף את התקציב לכותרת.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום ידידי,

בתקציב של 4000 ש"ח אתה יכול להביא אחלה מחשב נייד מסדרת IBM Thinkpad T42P, T43P, יש שניה כמובן.

בעל כרטיס מסך ATI FireGL מעולה ודיסק קשיח 7200 RPM.

אני משתמש כבד בסולידוורקס ועובד על T43P. מחשב נייד מעולה, סוס עבודה ומתאים לתקציב שלך.

אם יש שאלות בעניין שאל.

ג'מיל

פורסם

לא הייתי ממליץ על מחשב יד שנייה

אני ממליץ על LG RD510

תוכל למצוא אותו בKSP

ב4000 שקל עם 2 גיגה זיכרון וNVIDIA 9300

אני ממליץ להשקיע עוד 200 שקל ולקחת אותו עם 4 גיגה זיכרון (לרינדורים והרכבות)

אני מעצב תעשייתי ומשתמש יום יום בסוליד מזה 4 שנים וזה המחשב שהייתי רוכש בתקציב הנ"ל

בבית אני עובד עם פנטיום 4 3.2 ישן...:) וסוליד 2008 כמובן על דברים פשוטים.

במשרד יש לי Q6600 עם 6 גיגה זיכרון וכרטיס מסך מקצועי של NVIDIA וזה לא מספיק לי... :silly:

אין מחשב מספיק חזק בשביל להריץ סוליד ברמה שדרושה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים