עבור לתוכן

המלצה עבור C2Q ולוח אם P45 הטובים ביותר.

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס מסך HD4850, אין בכוונתי כרגע לרכוש אחד נוסף ולעשות CF.

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אך בהמשך האשכול רשמתי כי יכול להיות שעם ירידת המחירים ארכוש HD4850 נוסף ואבצע CF.

לכן אני שומר על כל האפשרויות פתוחות.

פורסם

טוב , אז יש תפנית ואתה כן רוצה לעשות קרוספייר בעתיד..

סבבה..

יש לוח שיענה על הדרישות שלך ולא יחסיר ממך פיצ'רים..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708333#

לוח של אסוס תומך בקרוספייר הרבה יציאות סטה , אוברקלוקר טוב (יש טובים ממנו אבל זה כניראה מספיק)

בקיצר אחלה לוח..

בתקציב מתון..

אם תרצה להישתגע וללכת על לוח שעולה כפול מהמחיר הזה וחסר לך דברים ופיצ'רים (ציין מה הם)

תגיד , ניתן לך המלצה ללוח יותר מטורף , אך שוב. אם לא הזכרת.. אני לא חושב שצריך..

פורסם
  • מחבר

שוב תודה, אבל אני לא מעוניין בלוחות אחרים.

אני מעוניין ב-P5E\P5Q דלוקס.

אם תוכלו לענות על שאלותיי הקודמות בבקשה, אשמח מאד.

פורסם

אם אתה כל כך מתעקש, קח את הזול יותר מבין שניהם.

לגבי השאלה שלך על CPU level up, אני לא יודע, אבל מה אתה צריך את זה? זה לא שיש איזשהי בעיה לעשות OC מהביוס...

אני חייב לציין, ההתעקשות שלך היא טיפשית. במשך הרבה עמודים ניסינו לשכנע אותך למה אתה ל אצריך לוח כזה יקר, וכנראה שהתעלמת...

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, ההתעקשות שלי לא טיפשית. אני אחליף לוח אולי בעוד 3-4 שנים ואני רוצה לשמור על כמה שיותר אופציות פתוחות לשדרוג.

החלטתי ללכת על ה-P5Q דלוקס.

לגבי הקירור שארכוש - OCZ ונדטה 2, האם יש צורך לבתע שינוי פיזי בלוח עצמו? (בסגנון הסרת המתכת שסוגרת את המעבד, לשים משחה טרמית וכד')?

לגבי המעבד, הבנתי שאין צורך ב-Q9550 אז אני אקח Q6600. האם ה-FSB שלו שהוא 1066 לעומת 1333 משמעותי? והאם ניתן להשיג זאת באוברקלוק?

פורסם

אין שום צורך לגעת בלוח.

וכן, אפשר להגיע למהירות הזאת בOC, ואפשר גם לעבור אותה. ההבדל בין המעבדים בלי OC לא כזה גדול, במיוחד בגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים