עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מחשב נייד במחיר 3.5-4K לחבר.

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות).

* גודל המסך? 17'

* משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...?

* בלוטות? לא חייב

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר...

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת ההרכבה והחלקים כמו המקלדת ומשטח העכבר זה משתנה מחברה לחברה אז חשוב שיהיה נוח לעבוד עם המחשב.

*לגבי כרטיס מסך...זה פרמטר חשוב במחשב הנייד ואני יודע שהכרטיסים מסדרה 3xxx של ATI מעולים.

עריכה: שכחתי להגיד שהוא רוצה גם מצלמה ומיקרופון מובנים. אבל אם זה בא על חשבון ביצועים בצורה משמעותית אז לא חייב. אבל בכל מקרה הייתי רוצה שתציעו מחשבים גם עם וגם בלי ותסבירו לי על כל מחשב את החסרונות והיתרונות כי אני לא ממש מבין בניידים.

תודה לעוזרים!!! :xyxthumbs:

פורסם

* גודל המסך? 17'

מזה כדאי לך לשכוח ומהר. קודם כל, אין מחשבי 17" בתקציב שלך. שנית, מחשב "נייד" עם מסך 17" הוא כל-כך גדול וכבד, שלחלוטין מבטל את יתרון הניידות. אפילו 15.4" זה גבולי.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...?

אין DVI כמעט באף מחשב נייד, אבל ברבים מהם יש HDMI, שהוא חיבור דיגיטלי תואם ל-DVI.

*לגבי כרטיס מסך...זה פרמטר חשוב במחשב הנייד ואני יודע שהכרטיסים מסדרה 3xxx של ATI מעולים.

בתקציב הזה תוכל למצוא רק ATI 3450/3470 או 9200M/9300M של NVIDIA, וגם זה לא בכל מחשב.

עריכה: שכחתי להגיד שהוא רוצה גם מצלמה ומיקרופון מובנים.

זה דווקא יש בכל מחשב כמעט היום.

אני מציע שתחשוב קצת על גודל מסך. מחשבי 15.4" הם הכי קלים להשגה והכי זולים בד"כ, אבל שוקלים 2.7 קילו ומעלה. מחשבי 14.1" שוקלים בסביבות ה-2.3-2.5 קילו ומהווים שילוב טוב בין ניידות למסך שעדיין מספיק גדול לעבודה נוחה.

פורסם
  • מחבר

מזה כדאי לך לשכוח ומהר. קודם כל, אין מחשבי 17" בתקציב שלך. שנית, מחשב "נייד" עם מסך 17" הוא כל-כך גדול וכבד, שלחלוטין מבטל את יתרון הניידות. אפילו 15.4" זה גבולי.

אז זה יהיה בסדר לבקש מחשב נייד עם מסך 15.4 ובמשקל של עד 3 קילו?

אין DVI כמעט באף מחשב נייד, אבל ברבים מהם יש HDMI, שהוא חיבור דיגיטלי תואם ל-DVI.

בתקציב הזה תוכל למצוא רק ATI 3450/3470 או 9200M/9300M של NVIDIA, וגם זה לא בכל מחשב.

זה דווקא יש בכל מחשב כמעט היום.

אז לא צריך DVI ואם יהיה HDMI זה יהיה מצוין אבל לא הכרחי. לגבי כרטיס המסך - יהיה הגיוני לקבל כרטיס מהסדרה 3600 של ATI בתקציב של 4.5 אלף?

אני מציע שתחשוב קצת על גודל מסך. מחשבי 15.4" הם הכי קלים להשגה והכי זולים בד"כ, אבל שוקלים 2.7 קילו ומעלה. מחשבי 14.1" שוקלים בסביבות ה-2.3-2.5 קילו ומהווים שילוב טוב בין ניידות למסך שעדיין מספיק גדול לעבודה נוחה.

לגבי המסך אמרתי למעלה, שיהיה 15.4 עד 3 קילו אם אפשר

ושאלה כללית - כמה אתה חושב שצריך להשקיע בשביל מחשב שעונה על הדרישות המעודכנות האלו? 3.5-4.5K זה בכלל בכיוון?

פורסם

בשביל כרטיס מסך מהרמה שציינת אתה צריך להעלות את התקציב למשהו כמו 5500 ש"ח מינימום.

פורסם
  • מחבר

בשביל כרטיס מסך מהרמה שציינת אתה צריך להעלות את התקציב למשהו כמו 5500 ש"ח מינימום.

אז נתפשר על סדרה 3400 או סדרה מקבילה של נוידיה....יש הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים