עבור לתוכן

גם לכם נמאס לשמוע על האח הגדול?

Featured Replies

פורסם

די, אני כבר לא יכול יותר. בכל חור מדברים על שפרה הזאת והקוף הזה מדרום זימבבואה יוסי בובליל. אני נכנס ל-Ynet ורואה כותרת ראשית: ראיון עם שפרה. כותרת משנית: היום נחתו בדרום עשרים רקטות קאסם ומרגמות, נגרם נזק לחממות של חקלאים, עובד זר נהרג מרסיסים. הפכנו לחברה עד כדי כך רדודה שחברות אידיוטים בוילה מעניינים אותה יותר ממאות אלפי תושבים שסובלים יום אחר יום מירי רקטות?

אין מים במדינה, לאף אחד לא אכפת. מערכת החינוך הקורסת על הזין של כולם. המצב הבטחוני כבר לא מעניין. אבל ראיון כמו שפרה זה הדבר. אני אומר לכם בתקופת השפל הכלכלי בארצות הברית אמריקאים הקשיבו בפחות תשומת לב לתוכנית הניו דיל של רוזוולט ממה שאנחנו מקשיבים לאיזה מפגרת שישבה חצי שנה בווילה יחד עם איזה קוף מאשקלון שעדיין לומד לגרד את הכינים מהראש.

עזבו, זהו, ערבים ניצחו. אפשר לסגור את העסק. חוזרים לאירופה. לפחות שם יהודים היו שווים משהו.

פורסם

ככה זה בישראל, אם עוד לא התרגלת, היום זה שפרה ויוסי, עוד יומיים כבר לא ייזכרו אותם.

מישהו זוכר את המתמודדים מהישרדות? מישהו מדבר עליהם ? שכחו אותם אחרי שבוע, והיה סביבם קמפיין ענק ועשו מהם גיבורי האומה.

אין מה לעשות ככה זה בישראל.

פורסם

באמת נשבר הז*ן כבר!!

לפני יומיים הלכתי לדואר והתור שם התעכב ב-20 דקות בגלל שאחת הקופאיות/פקידות או מה שהם לא יהיו התווכחה עם כמה אנשים מי היה צריך לזכות ועד כמה שהתוכנית מושחתת ועד כמה שבובליל הוא בן אדם נאור ושבעצם נדפק כי הוא מזרחי.

20 דקות מזורגגות!!! והם עוד התחילו לצעוק שם אחד על השני.

פורסם

Chymes, איזה מזל שבלמנו ואנו עתידים להפסיק תהליך מואץ זה של אמריקניזציה.. להליך הזה, גם אם לא היה נבלם, אין הרי קשר לחוסן הלאומי והחברתי שלנו ולכן אינו יכול לערערו. ערעור כזה - אם ההליך היה כאמור ממשיך וגם היה קשור לחוסן שלנו - הוא כמובן מבהיל מהרבה בחינות אבל למזלנו הוא נמתח לאורך רצועת זמן של יובל. מצד שני, מדינה מתקיימת רק שני יובלים וזהו, היא לא רוצה להישאר כאן "לעד", אז היא בהחלט יכולה להרשות זאת לעצמה. באמת שאין סיבה לדאגה.

פורסם

די, אני כבר לא יכול יותר. בכל חור מדברים על שפרה הזאת והקוף הזה מדרום זימבבואה יוסי בובליל. אני נכנס ל-Ynet ורואה כותרת ראשית: ראיון עם שפרה. כותרת משנית: היום נחתו בדרום עשרים רקטות קאסם ומרגמות, נגרם נזק לחממות של חקלאים, עובד זר נהרג מרסיסים. הפכנו לחברה עד כדי כך רדודה שחברות אידיוטים בוילה מעניינים אותה יותר ממאות אלפי תושבים שסובלים יום אחר יום מירי רקטות?

אין מים במדינה, לאף אחד לא אכפת. מערכת החינוך הקורסת על הזין של כולם. המצב הבטחוני כבר לא מעניין. אבל ראיון כמו שפרה זה הדבר. אני אומר לכם בתקופת השפל הכלכלי בארצות הברית אמריקאים הקשיבו בפחות תשומת לב לתוכנית הניו דיל של רוזוולט ממה שאנחנו מקשיבים לאיזה מפגרת שישבה חצי שנה בווילה יחד עם איזה קוף מאשקלון שעדיין לומד לגרד את הכינים מהראש.

עזבו, זהו, ערבים ניצחו. אפשר לסגור את העסק. חוזרים לאירופה. לפחות שם יהודים היו שווים משהו.

:yelclap:

כל הכבוד

איך הצלחת למנוע עוד תרד על האח הגדול תוך כדי זה שאתה מעיד את הכתוב על הכותב עצמו :xyxthumbs:

העם היושב בציון צריך / זקוק / רוצה את הסחת הדעת הזו מפני שהמצב כל כך מחורבן :bash:

מעניין לשיפרה קראת רק פעם אחת מפגרת למרות שהזכרת אותה שלוש פעמיםבשם ופעם בכינוי וליוסי בובליל קראת פעמיים קוף ( ועוד עלבונות ) והזכרת אותו פעמיים , פעם בשמו ופעם בכינוי

אהה כן , ובאירופה היהודים טובים לתנור - אם שכחת :screwy:

פורסם

וואו, כל כך נמאס לשמוע עליהם. וזה עוד לא הסוף - עוד יומיים נפסיק לשמוע עליהם וכולם יתחילו לדבר על המתמודדים מההשירדות החדשה.

הכי נוראי שכולם מתחילים לצטט את בובליל - הוא אמר כל כך הרבה "פניני חוכמה" שכבר קשה לספור :kopfpatsch:

פורסם

אז למה אתם לא מפסיקים להגיב ?

זה כמו גירוד :lol:

פורסם

כן, אז נכון שקצת נמאס לי מלשמוע על האח הגדול, אבל מצד שלי כבר יצא לי מהאזניים לשמוע על כמה קסמים נפלו היום בשדרות, כמה פלסטינים צה"ל הרג גם היום או כמה שמערכת החינוך שלנו מסריחה.

דברים כאלה דוחפים לכותרת משנית לא כי הם יותר חשובים, אלה פשוט כי הם בשגרה.

אז כדי לעודד אנשים לפתוח עיתון בבוקר שמים ראיון עם שפרה. רוצה להתבאס על זה שאין לנו מים במדינה? יופי, אני לא, יותר נכון נמאס לי מלשמוע.

פורסם

כן, אז נכון שקצת נמאס לי מלשמוע על האח הגדול, אבל מצד שלי כבר יצא לי מהאזניים לשמוע על כמה קסמים נפלו היום בשדרות, כמה פלסטינים צה"ל הרג גם היום או כמה שמערכת החינוך שלנו מסריחה.

דברים כאלה דוחפים לכותרת משנית לא כי הם יותר חשובים, אלה פשוט כי הם בשגרה.

אז כדי לעודד אנשים לפתוח עיתון בבוקר שמים ראיון עם שפרה. רוצה להתבאס על זה שאין לנו מים במדינה? יופי, אני לא, יותר נכון נמאס לי מלשמוע.

:yelclap: זה עבורך שאמרת את האמת כמו שהיא

בוא ניראה 1מיליון שח' לשיפרה במקום למגן את שדרות במיליארד שח' (כולל פעילות בט"ש)

המממ ניראה לי עיסקה משתלמת :xyxthumbs:

פורסם

בוא ניראה 1מיליון שח' לשיפרה במקום למגן את שדרות במיליארד שח' (כולל פעילות בט"ש)

ולאן הולכים ה999 מיליון האחרים?

פורסם

אשראי לעשירים

פורסם
:nixweiss: אני מקווה בשבילך שבעתיד ימצאו למה שלא יהיה שיש לך מרפא...
פורסם

אם אני לא טועה, קשת זאת עדיין חברה פרטית

ובמיליון שקל האלה שהם "פרס" בטח שלא היית ממגן

את שדרות.

בכל אופן, תמשיך לספור כמה פעמים אנשים מקללים את שפרה

וכמה את בובליל, שיהיה בהצלחה עם זה :xyxthumbs:

פורסם

אם אני לא טועה, קשת זאת עדיין חברה פרטית

ובמיליון שקל האלה שהם "פרס" בטח שלא היית ממגן

את שדרות.

בכל אופן, תמשיך לספור כמה פעמים אנשים מקללים את שפרה

וכמה את בובליל, שיהיה בהצלחה עם זה :xyxthumbs:

הכוונה שזוהי הסחת דעת והבאנו את הציטוט של הבחור שהיה מספיק אמיתי להעיד נכון

שתוכניות כאלו הם סם להמונים - כמו לא רוצה לפרט , חומר הכי נחות שיש , התוכנית הזו לא היה בה כלום , לא תסריט לא שחקנים - תפאורה אחת - כל התוכנית נעשתה בחדר העריכה - תוכנית אולי הכי נחותה שהייתה אי פעם בטלוויזיה ללא מחשבה מקדימה ועם מטרה אחת בלבד , לרתק את הצופים למרקע כאשר היא משודרת ולגרום להם לדבר עליה כאשר היא איננה משודרת , כלומר להתמכר לתוכנית , כמו סם .

והם הצליחו בגדול ( בגלל הסיבות לעיל )

מה קיבלת ?

קאסמים בשדרות

אנשים אפתיים

התוכנית הכי ריווחית בטלוויזיה

עלות - 1 מיליון שח' ( כמובן שהתוכנית הכניסה 55 מיליון - אבל רק בשביל הדרמטיזציה ... )

זה נכון שאומרים לך שהמיליון לא יצא מקופת המדינה - אבל זה שקר , מפני שטווחי השידור הם משאב לאומי ששייך לציבור - גם אם רוב הציבור איננו יודע את זה .

עכשיו עסקים גדולים מקבלים אשראי ישיר ועקיף מקופת המדינה ? - מקבלים , הינה לך כיצד יתרות כספים הולכות לעשירים .

אבל מי אני לעומת הנקניק שרק יודע לנקנק בשכל וחושב שהו חכם כי הוא יענו ציני - פחחח - ציני עאלק :lol:

ולכול אוהבי שמפריעות להם התגובות שלי - יש פה אחד שיש לו ציטוט בחתימה :," אם כולם חושבים אותו דבר , כניראה שהרבה חשיבה לא נעשת שם "

זה פחות או יותר מה אני חושב על כך .אתם אוהבים את התגובות שלי מפני שאני לא חושב כמוכם - אבל כמו שכבר אמרתי - אני לוקח את זה בתור מחמאה - באמת . אז :-* אותכם באמת .

פורסם

תלמד חשבון. העלות של הפח הגדול היתה הרבה יותר גבוהה ממיליון ש"ח, יש עוד הוצאות מעבר לפרס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים