עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד קטן עם מסך איכותי ללא הגבלת תקציב [פרטים נוספים בפנים]

Featured Replies

פורסם

* יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה.

* מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי

* משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג

* נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן

* תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי

* רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות

* שיראה טוב.

פורסם

נא להגדיר תקציב ולהכניס אותו לכותרת.

מסך 12" לא ישקול 1 קילוגרם, אלא בסביבות ה-1.5. קרוב ל-1 קילוגרם תמצא רק מחשבי Netbook קטנים עם ביצועים נמוכים ומסך ברזולוציה נמוכה. מה סוג העבודה שאתה מתכוון לבצע?

פורסם
  • מחבר

מוכן להתפשר קצת במשקל אם צריך. נראה לי שמסך 10 אינצ' יספיק לי.

השאלה המרכזית היא על מה אני מוותר אם אני הולך על NETBOOK המבוסס על מעבד ATOM, והאם יש כאלה עם מסך איכותי ברזולוציה גבוהה.

אני מוכן להוסיף גם 12K ש"ח בשביל לקבל מוצר TOP OF THE ART בתנאי שיהיה קטן וקל.

פורסם

תרשום מה השימושים שלך מהמחשב הנדרש כדי שיוכלו לעזור לך.

פורסם

השאלה המרכזית היא על מה אני מוותר אם אני הולך על NETBOOK המבוסס על מעבד ATOM, והאם יש כאלה עם מסך איכותי ברזולוציה גבוהה.

אתה מוותר על ביצועים, גודל מסך, רזולוציית מסך, חיבוריות מסוימת ונוחות עבודה.

אבל כמו שנאמר, זה תלוי בשימושים.

מה זה רזולוציה גבוהה בשבילך?

פורסם
  • מחבר

מצד אחד ראיתי את ה LG X110 והוא נראה בסדר אלא שהמפרט שלו בסיסי ביותר. קיבלתי המלצה ללכת על ה FUJITSU P8020 שהוא כנראה בטופ אלא שהוא יותר כבד וגדול. השאלה, האם משלמים באורך חיי סוללה על השכלולים שאני לא כ"כ צריך, כמו מצלמה, חלונות וויסטה וכד'. המליצו לי גם על LENOVO X200 או X301. אני לא מת על LENOVO גם בגלל העיצוב וגם בגלל הסטיק שאני לא מסתדר איתו.

לשאלה על הרזולוציה, אני כרגע משתמש במסך 19" ברזולוציה 1024על768 וזה נראה לי בסדר. מה שחשוב לי הוא שהמסך יראה חד וטוב לעבודה ממושכת בתנאי תאורה משתנים.

אם אני רוצה ללכת על המחשב של פוג'יטסו- איך משיגים אותו בארץ?

פורסם

1024X768 ב19" זאת רזולוציה מחרידה. ממש נמוכה.

אם זה נראה לך טוב, רזולוציה של 1280x800 שהיא סטנדרטית למחשבי 12.1" ו-13.3" תספיק לך.

זמן הסוללה של הפוג'י וה-Netbooks יהיו פחות או יותר דומים, בגלל סוללה בקיבולת קטנה יותר ב-Netbook.

כמובן שה-Netbook ישקול פחות, והביצועים שלו יהיו משמעותית פחות טובים.

לגלישה באינטרנט, באתרים שהם לא מפוצצים בפלאשים טוחני מעבד, קצת כתיבת מסמכים וקריאת דוא"ל, ה-Netbook מספיק מבחינת ביצועים.

לעומת זאת, לעולם לא הייתי מוכן להסתפק ברזולוצייה הנמוכה של ה-Netbook. פשוט לא נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים