פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים שלום רבאני מנסה לפרמט מחשב של hp. יש עליו ויסטה ואני רוצה לשים עליו xp.הבעיה היא אחרי שאני מכניסה את הדיסק של המערכת הפעלה , הוא מעלה את הקבצים ואז הוא נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק של המחשב.למרות שאם אני יוצאת מההתקנה ונותנת למחשב לעלות רגיל , הוא עעולה בלי שום בעיה עם הויסטה.ניסיתי להתקין את ה- xp מתוך הדיסק אחרי שהמחשב עולה , זה גם לא נותן ליהוא נותן לי בעיה של חוסר תאימות.אמרו לבדוק combtibility ב- bios אבל אני לא מוצאת אופציה כזו .אמרו לי בפורום לעשות את הדברים הבאים :1.התקן דריבר SATA בהצלחהאו לשנות הגדרות בביוס.לא מצאתי אופציה להגדיר sata ואין לי מושג מאיפה להוריד דרייבר ל- sataאשמח לכל עזרה נוית
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אין פתרון נוח.קראי בסוף הסטיקי הזה כמה הצעותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195786.0
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תפתח את המדריך של הנייד ותלפש בתוכן עניינים הגדרות של צ'יפסט או SATA.שם תמצא הגדרות שקשורות לAHCI. מכיוון שכל יצרן מנסח את זה אחרת אין ברירה אחרת חוץ מלמצוא את זה תוך כדי "חפירה" במקומות הרלוונטים בביוס.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תפתח את המדריך של הנייד ותלפש בתוכן עניינים הגדרות של צ'יפסט או SATA.שם תמצא הגדרות שקשורות לAHCI. מכיוון שכל יצרן מנסח את זה אחרת אין ברירה אחרת חוץ מלמצוא את זה תוך כדי "חפירה" במקומות הרלוונטים בביוס.לפעמים באמת אין הגדרות כאלה. במחשבים רבים של HP ידוע לי שאין.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים ישנה אפשרות לשלב את הדרייבר של SATA בהתקנה של XP דרך התוכנה NLITE(תצטרך לצרוב דיסק התקנה חדש).
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים נוית,איזה דגם הנייד שלך ?האם בדקת שיש לו דרייברים מתאימים ל- XP, והורדת אותם כבר ?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר pavillion dv6500 זה דגם המחשב.תודה על העזרה של כולם עד כה , אבל עדיין אין לי פתרון.איך אני משלבת דרייבר של sata עם xp ב- nlite?ויש לדבר הזה bios מוגבל ביותר מבחינת האופציות הקיימות בו
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אפשר להישתמש במדריל המפורסם הזה למשל.קישור למדרך של שילוב דרייבר AHCI עם nLite יש בסטיקי כמו שQttP כתב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.