פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים התקנתי מכונה וירטואלית הגדרתי לה כרטיס רשת נתתי למכונה כתובת IPוכאשר אני בא להכניס את המכונה לDOMAIN המערכת לא מאפשרת לי זו היא טוענת שאין דומין כזהיש לי פינג בין המכונה לשרת עצמו והפינג נעשה בIPV6 משום מה בעוד שנתתי לו כתובת רגילה של IPV4אין לי פינג למחשב חיצוני שבאותו תווך כתובותמישהו שיוכל לעזור לי בנושא למה אין לי תקשורת תקינה?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אתה מדבר על ה SERVER 2008 ? בוודאי שיש לי עליו DNS הוא שרת פעיל שעובד ויש לו דומין והכל בסדר
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר לא הבנתי .... בשביל מה אני צריך על השרת שנמצא כמכונה וירטואלית DNS? יש לי DC שיש לו כבר DNS וכו'אולי לא הסברתי את עצמי נכון יש לי בעיה עם התקשורת שבין המכונה הוירטואלית לבין הרשת שיש לי היום אפילו שאני מכניס כתובת FIXאין לי פינג לרשת
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים שרות DNS בתצורת קליינט נחוץ על מנת "לגלות" את הדומיין.אם אין לך פינג ל default gateway מתוך המכונה הוירטואלית אז לא הגדרת את הגדרות הNIC שלה נכון.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר הבעיה של התקשורת נפתרה ...אך אני עדין לא מסוגל להכניס את השרת הוירטואלי לדומין לא הבנתי למה אני צריך את השרות DNS פעמיםתחנה רגילה של XP מתחברת לדומין בלי שום בעיה והכל עובדדבר נוסף הוא שאני מצבע פינג מהמכונה הוירטואלית על ידי השמות שלהם ככה שאין שום בעיה עם ה DNS
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר זה השגיאה..."An attempt to resolve the DNS name of a DC in the domainbeing joined has failed. Please verify this client is configured to reach aDNS server that can resolve DNS names in the target domain."בדקתי כמה דברים ושמתי לב שזה קורה רק לשרתים או למערכות ויסטה האקס פי הכל בסדר...קראתי על זה וזה ידוע כבעיה מוכרת אך לא הצלחתי בכל זאת לפתור את הבעיה
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר כן מה שמופיע לי זה default server : unknownaddress : 128.200.2.1שזו הכתובת של השרת
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר כן אכן ה DC שלי זה גם שרת ה DNS שליאבל לא נראה לי שזו הבעיה כי מחשבי XP ושרתי 2003 מתחברים לדומין בלי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.