עבור לתוכן

מחפש מעבד+זיכרונות +לוח +775 מחיר 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם ההפרש הכספי לא מעניין אותך אלא רק ביצועים אז תקנה Core i7 920 עם לוח X58 וזכרונות DDR3.

תתחדש (:

והמבחן בקישור שניתן ע"י יניב קופר אינו אומר ואינו מצביע על שום דבר. יש להשוות את המעבדים בשימושים להם מיועדת המערכת... משחקים למשל. כנס לבנצ'ים של משחקים בקישור שניתן ותראה שההבדל אינו משמעותי, יותר תלוי בכרטיס מסך בד"כ.

פורסם
  • מחבר

אם ההפרש הכספי לא מעניין אותך אלא רק ביצועים אז תקנה Core i7 920 עם לוח X58 וזכרונות DDR3.

תתחדש (:

והמבחן בקישור שניתן ע"י יניב קופר אינו אומר ואינו מצביע על שום דבר. יש להשוות את המעבדים בשימושים להם מיועדת המערכת... משחקים למשל. כנס לבנצ'ים של משחקים בקישור שניתן ותראה שההבדל אינו משמעותי, יותר תלוי בכרטיס מסך בד"כ.

כתבתי שאלה בנושא I7

ראה כמה תשובות קבלתי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383524.0

ושוב מדוע לא מצליח לקבל תשובות לשאלות

אבל השאלה הייתה לגבי OC ל- 9550 האם ניתן ?

איך אף אחד לא יודע באם ניתן ? כמה ניתן לבצע OC ?

זכרונות ל- OC איזה ?

פורסם

ניתן לבצע OC ל-Q9550. עם קירור מים (אני מניח שלא משהו מיוחד) תצליח להגיע ל-3.9Ghz ואולי יותר.

לגבי הדיון השני שפתחת.. פתחת אותו עוד היום, אז מה בידיוק ציפית? כמו כן זו פלטפורמה חדשה אז תן לאנשים קצת זמן להגיב.

פורסם
  • מחבר

ניתן לבצע OC ל-Q9550. עם קירור מים (אני מניח שלא משהו מיוחד) תצליח להגיע ל-3.9Ghz ואולי יותר.

לגבי הדיון השני שפתחת.. פתחת אותו עוד היום, אז מה בידיוק ציפית? כמו כן זו פלטפורמה חדשה אז תן לאנשים קצת זמן להגיב.

לצערי לא הבנתי כלום

Q9550 זה CPU שנאמר שלא ניתן לבצע OC

עכשיו אתה אומר שניתן לבצע OC עד 3.9

(אני מניח שלא משהו מיוחד)
מה זה מניח שלא משהו מיוחד ?

האם לוח אם רגיל כמו שבחרתי יכול לבצע OC למעבד 9550 ?

הדיון השני שפתחתי כדי להראות לך שכבר חשבתי על I7 וכבר שאלתי לגביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים