עבור לתוכן

השקעה של 6000 ש"ח אין לי בעיה,מחפש נייד טוב ל שירים סרטים ו אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן...

אני חושב לקנות את הנייד HP HDX 16" מארה"ב מתחנת ביניים.

השאלה זה העם יש משהו דומה לזה ככה שטוב שיש לו מערכת קול טובה כמו לHP שיש להם סאב וופר מובנה דברים כאלה חשובים לי מאד,

אפילו שיהיה לו כרטיס קול ממש טוב לנייד ולא וופר,

בכל אופן אני חושב ש אם יש HDMI שאפשר לחבר לרסיבר שלי אני חושב שהאיכות יהיה טוב? אבל לא שמעתי על הסברים לגבי זה או העם זה טוב בכלל.

יש לי רסיבר שאני יכול לחבר אליו ומשם אני מוציא עוד כבל ישירות לטלויזיית HDMI מהרסיבר.

אין לי בעיה להשקיע 6000 ש"ח בעיקרון מחפש מחשב שיהיה במקום המחשב בבית וגם לנסיעות, הבנתי שאני לא צריך 17" בגלל זה חשבתי על HDX 16"

או אפילו עם יש משהו טוב שהוא 15" גם טוב, וחשוב שיהיה 2.5+MHZ כי בכל זאת אני רוצה משהו מהיר שלא צריך להחליף אותו בקרוב,

מה שלא מפריע לי זה כרטיס מסך טוב, אני לא משתמש בזה לכלום, יש לי סוני 3 בישביל זה

תודה עם מישהו יכול לתת לי פרטים לגביי מחשב או הצעה יעזור לי מאד

תודה,

בכבוד רב, ג'קי[br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 14:45:28

ועוד דבר,

חשוב שלא יהיה מהארץ למה בארץ אין משהו חדש שטוב.

מחפש משהו עם קריאת אצבע ומשהו משוחלל ויפה

שיראה גם טוב [= אפילו עם זה גימיק או משהו..

כמו ה ASUS LAMBORGINI[br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 14:47:22

* גודל המסך?15, 16

* משקל רצוי?רצוי כמה שפחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משנה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אפשר

* בלוטות?אפשר

* גודל מינימלי של כונן קשיח?50GB (יש לי חיצוני 1TARA)

* צורב DVD?כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית?למה לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP HDX

[br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 14:51:40

*עם יש מצב שיהיה משהו טוב ושוקל 1.5KG גם טוב

למה ה HDX שוקל הרבה ממה שהבנתי

*קיבולת 4GB זיכרון

פורסם

ברוך הבא לפורום, ג'קי.

כל הכבוד על ההשקעה והפירוט של הדרישות שלך, אבל אתה צריך להבין שאין שום דרך בעולם לשלב את כולן ביחד.

או שאתה רוצה משהו בסגנון של ה-HP HDX, כלומר מחשב גדול וכבד, אבל עם ביצועים מעולים, מסך גדול, ופיצ'רים כמו כרטיס קול מתקדם, רמקולים איכותיים.

או שאתה רוצה מחשב קטן וקל.

אם אתה רוצה את ה-HP HDX, קח אותו. זה מחשב טוב מאוד, אם אתה מייעד אותו לצרכים הנכונים. לא הייתי רוצה להסתובב עם כזאת טרנטה בבתי-קפה או חדרי ישיבות, למשל, אבל בתור מחשב מולטימדיה, יש לו עדיפות ברורה על מחשבים קטנים יותר, בשל המסך הגדול והרמקולים האיכותיים. במחשב קטן פשוט אין שום אפשרות פיזית לדחוס רמקולים טובים, ובטח לא סאבוופר.

אם אתה רוצה משהו ששוקל, 1.5 קילו, תצטרך להסתכל לכיוון אחר לחלוטין - מחשבי 12" ו-13", עם ביצועים הרבה פחות מרשימים (בגלל מעבדים חסכוניים בחשמל, שגם חייבים להיות איטיים יותר בשביל זה).

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה על ההכנסת אורחים החמימה [=

תודה על תגובתך,

אני מאד מעוניין ב HDX אבל רציתי לדעת העם יש משהו כמותו רק בלי כרטיס מסך כזה כי סתם אני מוסיף עליו הרבה כסף...בעיקרון את ממליצה עליו?

אולי יש משהו דומה 15" שגם משהו דומה שקצת יותר זול?

מקום אולי שאשפר להרכיב בצורה עצמית את המחשב?

אני מעוניין ב 2.8MHZ+ בעיקרון...

תודה רבה

ג'קי[br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 15:49:46

בעיקרון גם אני טס לתאילנד ואוסטרליה ואני יקח אותו איתי...

שיהיה לי שם באוסטריה כי אני יהיה שם חצי שנה שנה...[=

ושם זה ממש יקר הדולר האוסטרלי, ממש, הכל שם פשוט יקר למיקרה שתגידי לי למה שלא תקנה שם :P

תאילנד אני לא סומך עליהם, ארה"ב אני נגיד אין לי בעיה יש לי חבר שהוא דייל שאין לו בעיה להעביר לי עיניינים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים