עבור לתוכן

האם עשיתי טעות בבחירת הנייד הזה ולא אחר? dell studio 1537 in-rd09-2665

Featured Replies

פורסם

אתמול אחרי מלא מלא זמן סוף סוף יצא לנו לקנות נייד לאימי שהייתה זקוקה לנייד ומיכוון שמספר שנות האחריות מאוד חשוב לה ולדל יש 3 והמחיר גם חשוב לה הגענו למסקנה שדל זה מה שהיא רוצה וצריכה, מלבד זה היא גם אוהבת ת'חברה וכל השיט שמסביב..

חוץ מזה אחרי דיסכוסים רבים איתה הסברתי לה שלמטרות שלה של גלישה ברשת ועבודות אופיס פשוטות אין צורך במחשב כזה חזק ואם היא רוצה היא תסתפק במחשב אולטרא נייד זול. אבל היא דרשה מחשב שיהיה "רגיל" עם מסך של 15.4 ושיחזיק לה כמה שנים טובות ועדיין יהיה חזק עד כמה שאפשר..

בדקתי בשבילה פרטים וכאלה לפני כמה חודשים ובזמנו מצאתי לה דל אינספירון 1525 שנראה בכלל לא רע וגם בתקציב שהקצבנו בשביל הנייד- 4K עם חריגה קלילה אם יש צורך. (זה המחשב שחשבתי עליו- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=21931)

עכשיו לאחר שראיתי שיש מבצע בפנדה לחופש חנוכה שינסנו מותניים והלכנו לראות את הניידים שהם מציעים שם. מצאנו את הסטודיו המדובר שבכותרת. סה"כ המחשב מאוד חמוד והכל והעיצוב יותר סימפטי לטעמי ויש לו עוד פיצ'רים ושטויות נחמדות שלדעתי יותר נחמדות. בחנות ראינו את המפרט בכללי ככה שנאמר שיש למחשב 2 ג'יגה הרץ מעבד, 2 ג'יגה, 250 HD וכל שאר הדברים מסביב וגם שהSTUDIO זו סדרה שמחליפה את ה1525 מה שגרם לי בסוף להחליט שזה יהיה המחשב האידיאלי בשבילה.

עכשיו (אתמול) כשהגעתי הבייתה והנחתי ת'מחשב ראיתי שיש לו בחלק התחתון של הקופסא את המפרט המלא שבו מצוין שהמעבד הוא מסדרת DOUL CORE ולא CORE 2 DO כפי שחשבתי שהוא מגיע.

השאלה שלי עכשיו היא האם המחשב טוב והם זו באמת החלטה טובה או האם ללכת להחליף אותו וביצעתי טעות בבחירת הדגם ועדיף דגם אחר או משהו דומה.

סה"כ לסיכום, המבצע מאוד יעיל ונחמד וטוב ומקבלים עם הנייד עכבר אלחוטי תואם של לוג'יטק בשווי 160 שקל ופד חביב שמכיל בתוכו לוח שנה חמוד.

אז האם "לוותר" על המעבד מסדרה יותר מתקדת ולקחת את האינספירון ההוא או שאפשר להתחיל לחגוג, לפתוח את החבילה ולהתקין WIN XP?

הרבה תודה רבה וחג אורים שמח! ;)

פורסם

ה-T5750 ב-Inspiron המקורי אכן קצת יותר חזק מה-T3200. אבל כרטיס המסך, והפלטפורמה כולה ב-Studio קצת יותר מהירים, אז זה די מתאזן.

ה-Studio מוצע גם עם מעבד T5800 (שהוא כמו T5750 בערך) וגם ה-P8400 שיותר מהיר. הכל שאלה של מחיר. אתה יכול לעיין ברשימה של פנדה, וגם ב-NotebookClub, שהמחירים שלהם קצת זולים יותר.

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1537.htm

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה עד כה! :yelclap:

השאלה הייתה סה"כ אם שווה ללכת להחליף ת'מחשב והבהרת לי שבאמת חשבתי נכון ועצם העבודה של המעבד פחות משפיע כי גם חלק מהחלקים יותר מהירים וזה מתאזן ובסוף המחשבים בערך אותו חוזק.

אז נראה לי שהיום כשאמא שלי תגיע נפתח אותו ביחד ואם תהיו ילדים טובים נביא תמונות שלו. (המוכרת רבה עם אמא שלי על זה שאדום יותר יפה מאשר שחור בנאלי או כחול :lol:)

אם לא הבהרתי את עצמי אז המחשב כבר אצלנו והוא נקנה וסה"כ עדיין לא נפתח ויושב באריזתו המקורית על השולחן.

נ.ב-

איך יש לטעון את הסוללה נכון במחשב הנ"ל? ??? (בצורה חכמה בה תפיק את המקסימום)

פורסם

איך יש לטעון את הסוללה נכון במחשב הנ"ל? ??? (בצורה חכמה בה תפיק את המקסימום)

מחברים את המחשב לחשמל, וזהו. אין פה חוכמות או טריקים.

פורסם

פתחת את המחשב בסוף או שהחלפת אותו למעבד הטוב יותר?

במידה ופתחת, מה עם התמונות?

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים