עבור לתוכן

כיצד להוציא אודיו רב ערוצי ממחשב נייד שלא בנוי לעשות זאת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא מפריע לי בכלל שהמדיה סנטר שלי מחובר לרסיבר בשני חיבורים. רק לא הבנתי למה כל הזמן אומרים ש-HDMI מעביר גם קול וגם תמונה.

אבל נעזוב עכשיו את המערכת שלי, וברשותכם נחזור שוב לנושא שלמענו פתחתי את האשכול הזה.

אם אני מוריד את האופציה של שדרוג הרסיבר, נשארתי למעשה עם שני אפשרויות- כרטיס קול חיצוני, או רכישת מחשב נייח .

ובסוגיה הזו רציתי בבקשה לשמוע את דעתכם. האם כרטיס קול חיצוני מהסוג שהציע zilkanir , יהיה עבורי פתרון טוב, או שממילא הלפטופ הזה לא מספיק חזק כדי לסחוב סרטי HD ולכן אולי בכל זאת עדיף ללכת על מחשב נייח, שישמש כמדיה סנטר (למרות שזה כמובן ידרוש השקעה כספית הרבה יותר גבוהה)?

פורסם

ניסית להריץ סרטי HD על המחשב?

אם הם רצים, הוא מספיק חזק. אני מציע שתתחיל מזה.

הכרטיס שהוצע לך יעשה את העבודה, יש כרטיס יותר זול של קראיטיב(CREATIVE SOUNDBLASTER DIGITAL MUSIC) שעולה פחות מ-200¤ ומציע יציאה אופטית ויהיה מספיק טוב לצפיה בסרטים.

פורסם

ניסית להריץ סרטי HD על המחשב?

אם הם רצים, הוא מספיק חזק. אני מציע שתתחיל מזה.

הכרטיס שהוצע לך יעשה את העבודה, יש כרטיס יותר זול של קראיטיב(CREATIVE SOUNDBLASTER DIGITAL MUSIC) שעולה פחות מ-200¤ ומציע יציאה אופטית ויהיה מספיק טוב לצפיה בסרטים.

אפשר לדעת איך זה עובד?

מחברים את הכרטיס מסך לכרטיס הזה כדאי להעביר תמונה, ואז איך מחברים את הקול?

ואפשר קישור של המוצר בזאפ?

פורסם

הפוך לגמרי.

את הכרטיס מסך אתה מחבר לטלוויזיה ישירות.

את הכרטיס הזה אתה מחבר בצד אחד ב-USB למחשב, ובצד שני באופטי לרסיבר.

זאפ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע.

כן כמובן שניסיתי סרט 720p וזה נראה בסדר, אבל לא ישבתי לראות את כל הסרט. יכול להיות שבקטעים מסוימים עלולים להיות קרטועים או קפיאת תמונה

השאלה האם מבחינת חומרה, המעבד וכרטיס המסך של הלפטופ הזה הם מספיק חזקים לתכנים כאלה.

כרטיס הקול הזה הינו הרבה יותר זול מהקודם, ואם הוא אכן יעשה את אותה עבודה,הרי שהאופציה הזו יכולה להיות הכי כדאית.

רק דבר אחד אני לא מבין מבחינה טכנית. כשאני מריץ סרט, הסאונד אמור לעבור קודם כל דרך כרטיס הקול הפנימי של המחשב. אז איך משתלב כאן הכרטיס החיצוני? האם הסאונד יעבור גם דרך הכרטיס הפנימי וגם דרך החיצוני, או שניתן לשנות משהו בהגדרות שיגרום לכך שהסאונד יעבור אך ורק דרך הכרטיס החיצוני?

פורסם

אני לא כולכך מכיר את המעבדים של של הניידים האלה, אז קשה להבעיה דעה, אם עובד טוב, סבבה (:

רק דרך החיצוני.

למעשה, לגרום לסאונד לצאת דרך שני כרטיסים זה די מסובך.

יש הגדרה בלוח הבקרה בווינדוס עם איזה מהכרטיסים אתה רוצה לעבוד(וסביר להניח שאפשר לכבות את המובנה בביוס, אבל יש ניידים שלא מאפשרים).

פורסם
  • מחבר

הבנתי

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים