פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים בשיטוטיי חסרי המשמעות באינטרנט(באמת חסרי משמעות, אפילו לא מחפש אחר פורנו... סתם לוחץ על לינקים רנדומלים בויקיפדיה) מצאתי את הערך על המשחק ה(סוג של) משובח, Command & Conquer Renegade.בערך עצמו מצאתי פנינה לא קטנה - מסתבר שבזמנו, תאריך היציאה של המשחק נדחה וWestwood עשו את מה שכל חברה רצינית אחושלוקי לחלוטין תעשה במצב כזה -שיחררו וידיאו המראה את ניק "האבוק"(כל קשר למנוע הפיזיקלי הינו מקרי בהחלט, באמת, לא צריך לעשות בדיקות) פארקר פורץ למשרדי Westwood על מנת לגרום למשחק לצאת:http://il.youtube.com/watch?v=o1_fQttF2tMHilarity Ensues.שתפו בעוד וידיואים דומים של חברות משחקי מחשב/הייטק שמשתטות טיפה(או הרבה), אולי ייצא דיון מעניין(אבל רוב הסיכויים שלא, כזה אני - פסימי).
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר המבצע הנחות בסטים: For The Cold Weather Ahead**Actual Weather conditions may vary by region
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אחת הפרסומות הכי מצחוקות שEA עשו אי-פעם בתעשיית משחקי המחשב: בלי להגזים אני יכול להגיד שזאת אחת הפרסומות הטובות שראיתי בכלל. אם הייתי אדם חשדן הייתי טוען שEA שתלו מלכתחילה את הסרטון עם הבאג כדי ליצור קצת אפקט ויראלי לפני התגובה. אבל אני לא אדם חשדן
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף את השדיים שלי מבשר ולא ג'ל סיליקון...אגב... בוא נחזור לנושא :-X קצת גלשנו פה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר זה לא נראה לי סיליקון, הם די קטנים.אה וBoobs are never off topic.NEVER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.