פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים שלום,לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי (E4300) והגעתי ל2400MHZאחרי כמה זמן הOC איכשהו התאפס לי.הטמפ' היו טובות,לא עבר את ה55 במאמץ מלא.(ORTHOS,INTEL BURN TEST)אמרו לי לעדכן ביוס,עדכנתי לביוס האחרון ללוח שלי F13ועכשיו הOC לא נשמר לי בכלל.מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הייתה צריך לשאול לפני העדכון..על כל מקרה עדכון ביוס מוחק את כלל ההגדרות שנקבעו..ופשוט תגדיר מחדש את הביוס..אם לא תתחיל לבצע OC מחדש..אין ממש מה לעשות..
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר אני פשוט קבעתי את הבאס ל270 שהיה יציב בביוס הקודם.אני פשוט יתחיל הכל מחדש.תודה
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר התחלתי הכל מחדש ועדיין הOC לא נשמר.בביוס רשום שהוא עדיין בOC אבל שהמחשב עולה CPU-Z וCORETEMP לא מזהים את הOC.הנה תמונה מביוס:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים נסה לעלות את הבאס עוד יותר..וודא שאכן אתה שומר את ההגדרות לפני שאתה יוצא מהביוס..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים התחלתי הכל מחדש ועדיין הOC לא נשמר.בביוס רשום שהוא עדיין בOC אבל שהמחשב עולה CPU-Z וCORETEMP לא מזהים את הOC.הנה תמונה מביוס:זה קורה לפעמים (ועוד דברים משונים כאלו) כשמשדרגים את הביוס של Gigabyte דרך Windows עם BIOS@, אתה צריך לשדרג מחדש עם Q-Flash, ובמקרה הצורך להוציא את הסוללה/לאפס את ה- Bios באמצעות הג'אמפר.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אם עדכנת קודם ב- BIOS@, אז כן, אם לא, תאפס קודם את הביוס ע"י הג'אמפר ו/או הוצאת הסוללה לכחמש דקות.לא לשכוח לעשות אחרי העדכון "Load Optimized defaults" בביוס ולשמור, זה חלק מהתהליך.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים קיצרת את הג'אמפר? הוצאת את הסוללה (לכחמש דקות) ?רצוי במקרים קיצוניים גם לנתק את החשמל מהספק למקרה שזה לא מתאפס אחרי 5 דקות.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים את החשמל מנתקים תמיד לפני שעובדים על הלוח אם (כולל הוצאת הסוללה ו/או קיצור הג'אמפר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.