פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אז ככהיש לי מעבד פנום X3 8650 ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק(אם זה רלוונטי אז יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 790GP וזכרונות של קינגסטון 2X2GB)עכשיו קראתי את המדריך שיש פה והבנתי קצת אבל לא הכל1.יש פה מישהו שיכול להביא מדריך קצת יותר מפורט באנגלית או עברית זה לא משנהאו כל אתר עם מידע שיכול לעזור ואפילו בקצת2.ראיתי שבמדריך שיש פה באתר לא השתמשו בקירור נוסף אלא קירור סטוקעד כמה זה מומלץ\לא מומלץ והאם SPEEDFAN יכולה לעזור קצת לאוברקלוקאם אני לא רוצה לקנות קירור אחר3.בבקשה תנו לי את השמות מא-ת של התוכנות שאיתן עשיתם אובר קלוק למעבדואם אפשר הסבר קצרצר מה כל תוכנה עושה4.על איזה יחידות קירור למעבד אתם ממליצים בטווח המחירים של 100-200 שקל..אם יש יחידה שעולה קצת יותר ותתן שיפור משמעותי ביחס לזולים יותר אז גם לרשוםסליחה שהפצצתי ואפשר לענות רק על חלק מהשאלות\בקשות שלי תודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר אמממממעבד : amd x3 8650לוח אם : ma790gp ds4hזכרון : 2x2gb kingstonכונן קשיח : seagte 7200 32mb 1TBמארז : soprano 2 מאווררים 12CM אחורה וקדימה ואחד 8 בצד ספק : enermax modu82+ 525wכרטיס מסך : gigabyte GTX260 OC
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים 1. לגבי מדריך ספציפי ללוח אם/מעבד שלך אתה לא תמצא..אבל תריץ חיפוש קטן ברשת..וותמצא ביקורות על הלוח אם שלך..סתם דוגמא..http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/26/gigabyte-ga-ma790gp-ds4h/1http://www.tomshardware.com/reviews/amd-integrated-790gx,1988-5.html2. אם אתה מתכנן OC..מאוד מומלץ לעשות את הOC עם קירור יעודי ולא סטוק..3. גם לגבי התוכנות...תריץ חיפוש בפורום ובמדור ההורדות שלנו..אתה תמצא לא מעט המלצות..4. הפרייזר 64 של AC יספק אותך..אבל במחיר של 200-250+-..אפשר למצוא משהו חזק בהרבה..השאלה אם התקציב יכול לעלות..כמו כן מה הטמפ' של המעבד שלך כרגע (מנוחה/מאמץ) ?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר בדקתי עם speedfan ובמנוחה המעבד על 20 מעלותאין לי מושג איך לבדוק אותו במאמץ בשביל זה רציתי שמישהו יכתוב ליאת התוכנות כדי שאני אבין באיזה שלב של האוברקלוק אני אצטרך כל תוכנהולא בקשתי מדריך ספציפי ללוח שלי אלא משהו כללי אבל מפושט יותר מהמדריך פה בפורוםוהמחיר יכול לחרוג גם ל 300 זה לא הבעיה אבל הבנתי שאני לא אזדקק לאחד שיעלה בסכום הזהתקן אותי אם אני טועה..ותודה על העזרהעריכה1:אוקיי בדקתי עם התוכנה s&m זו נראה לי התוכנה לא ? והמעבד על 34 ,לפחות ככה היא אומרתחוץ מזה יש סיבה שהיא מזהה לי רק 2 ג'יגה של זכרון?בדקתי עם ORTHOS וזה הגיע ל35 36 מעלותעריכה2:בדקתי כרגע באתר של AMD והמקסימום טמפרטורה שהמעבד יכול להגיע זה 70זה אומר שיש לו עוד הרבה מרווח מחייה אז למה לא לנסות עם הקירור סטוק ?וכמה מרווח אני אמור לתת לו אחרי האוברקלוק..? באיזה מעלות אני אמור להפסיק ? 60 ?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים תבדוק מאמץ עם PRIME95 או OCCT..כמו כן אל תשכח אנחנו בחורף..ולכן תוסיף לפחות עוד 10+- מעלות לטמפ' בקיץ..ואתה מוזמן לנסות עם הקירור סטוק...
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר 2 דקות הרצתי את פריים95 וזה עלה עד ל40 ירד מעלה ועלה מעלה אבל לא עבר ת-40
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים תבדוק למשך 15 דקות+-..וכמו שציינתי אתה מוזמן לעשות עם הקירור סטוק..ולראות לאן תגיע..
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר אוקיי הבנתי ...כנראה אחרי 15 דקות הקירור סטוק לא יעזור הרבהעכשיו יש לי שאלה...ברגלה שהעלתי את תדר הבאס שמרתי את ההגדרות והפעלתי את המחשבבאיזה תוכנה אני משתמש כדי לראות שהכל תקין והמעבד יציבומה אותה תוכנה תגיד לי במקרה של חוסר יציבות?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר כן קראתי אותו אבל מה בדיוק S&M תודיע לי במקרה והמערכת לא יציבה?היא תיתקע?תתן הודעת שגיאה?מה בדיוק ?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים בגדול או שהמערכת תתקע/תבצע ריסט..וכו..מה לעשות ? אף תוכנה לא תגיד לך..פשוט "תשחק" עם ההגדרות השונות עד שתגיעליציבות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.