עבור לתוכן

שאלה בנוגע לתאימות HD4850 ל - Gigabyte GA-965P-DS3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לך מה להיות מבואס, ההבדל ממש קטן.

וגם אין לך מה לחשוש מOC, הסיכוי שתפגע במשהו במחשב הוא אפסי. פשוט עוברים טוב טוב על המדריכים והכל בסדר...

יש פה גם פורום של OC עם הרבה אנשים נחמדים שישמחו לעזור לך...

אתה יכול בבקשה להעריך את איבוד היכולת של הכרטיס מסך בגלל המעבד באחוזים ?..

OC בינתיים אני לא יעשה ...

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להעריך אני יכול, אבל זה לא יהיה מדויק. זה יהיה אולי אחוז, שניים, שלושה... לא משהו משמעותי בכלל.

פורסם

אם אתה רוצה אז כישירות בשבילך אני מוכן לפרסם תוצאות מבחני ביצועים בסטוק וב2.75GHZ למעבד ואתה תראה ;)

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אז כישירות בשבילך אני מוכן לפרסם תוצאות מבחני ביצועים בסטוק וב2.75GHZ למעבד ואתה תראה ;)

כן ... לפי מה שאתה כותב יש הבדל גדול אהה ?..

פורסם
  • מחבר

אעלה בערב את התוצאות ותשפוט בעצמך

לרעה או שזה לא עד כדי כך גרוע ?.. אל תשאיר אותי במתח תעשה טובה ...

פורסם

אוקיי, שים לב, לקחתי מבחן קלאסי הלו הוא 3DMARK06 והוא רץ ברזולוציה שאתה ציינת - 1280X1024

שים לב, זאת המערכת בסטוק ללא שום OC, מעבד E4500@2.2GHZ:

noocpi2.jpg

וכך זה נראה לאחר OC קטן ל2.75GHZ, לא היה דרוש לי שינוי מתח והזכרונות נשארו ב800MHZ:

oc1hn5.jpg

מדהים... אבל שים לב שיש לי קירור פשוט...

עם קירור כמו שלך? השמיים הם הגבול, וכשהמעבד ב3.3GHZ:

maxocul5.png

פורסם
  • מחבר

וואי וואי ... טוב כנראה שאני יעשה OC ...

פורסם

אתה רואה איזה צוואר בקבוק פותח הOC הבסיסי? ;)

פורסם
  • מחבר

אתה רואה איזה צוואר בקבוק פותח הOC הבסיסי? ;)

קראתי קצת מהמדריך באתר וזה נראה לי ממש מסובך ... וגם ראיתי שם שאם לא הולך משהו אז צריך לקצר שם 2 פינים ... אני מפחד לעשות את הדברים האלה ...

אין מצב אולי אתה מכרמיאל ?.. חח שתעשה לי אתה ... העיקר שאני לא יעשה ...

וזה ממש רציני ההבדלים האלה ?.. יעני אני ירגיש בהבדלים אם אני לא יעשה OC ?..

פורסם

dj-ElectriC אחלה OC ,אבל שאלה לי אלייך, במישחקים ,אתה מרגיש את ההבדל?

אחרי הכל התוצאה ב3DMARK לא משקפת כלום לגבי חווית מישחק, אלו רק נתונים יבשים, מישחק אחר אתה אומר?

פורסם

^^

מצטרף לשאלה. ההבדלים ב3DMARK לאו דווקא ישקפו את הביצועים במשחקים.

פורסם

נכון אבל זה מבחן קלאסי... ועם כל מה שאומרים על 3DMARK אין מה לעשות... אלו התוצאות בשטח של מבחני הSM2 וה-SM3.

במשחקים המצב לא שונה, אני רואה שיפור דיי נכבד בין הסטוק ל2.75GHZ.

למה דווקא 2.75? פשוט כי זה התדר הגבוהה ביותר שאני מגיע אליו ללא תוספת מתח והזיכרון שלי יושב טוב במחלקת.

מה גם אני לא רוצה להוסיף מתח ולעלות פשוט כי הקירור שלי דיי בסיסי ונזקקתי לממריצים מיוחדים :-X כדיי שהוא יישב ב3.3GHZ כמו שאתם רואים בתמונה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מהחנות והרכיבו לי אותו ונחשו מה ... הטכנאי עשה לי OC (:

דיברתי איתו בזמן שהוא התקין והוא אמר יודע מה בוא אני יעשה לך OC ... עשה לי OC ל - 2.93 ובדק יציבות עם התוכנה OCCTPT ... הכל היה תקין ... המעבד שלי הגיע במאמץ מקסימום ל - 65 מעלות .... אבל יש פה משהו מוזר ... כשנכנסתי ל - Everest זה לא הראה לי כמה מעלות יש לכרטיס מסך אבל כשנכנסתי ל - Catalyst (התוכנה של ATi) זה הראה לי כמה מעלות יש לכרטיס מסך .... עוד משהו עוד יותר מטריד ... יש לי פחות Memory Clock מאשר מה שהייתי אמור לקבל ... נכנסתי לאתר של החברה של הכרטיס מסך ונכנסתי לדגם שלי וכתוב שאני אמור לקבל את הכרטיס מסך עם 1926 MHz ב - Memory Clock ואני מקבל 993 ... הנה תמונה: http://i41.tinypic.com/2rdav0j.jpg

והנה הכרטיס בחנות של פנדה (מה שקניתי) ועם כל הפרטים עליו (Memory Clock וכל השאר): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2729&products_id=23591

בבקשה תעזרו לי תגידו לי למה זה ככה ... אני חשבתי אולי שזה מראה לי ככה כי על אותם דרייברים היה לי את ה - x1950 Pro ... אולי זה מראה כמה Memory Clock היה ל - x1950 ?..

פורסם

הכל בסדר. זו המהירות של הזכרון, ומכפילים אותה בשניים, ככה עובד זיכרון DDR.

אתה יכול לקרוא על זה בסטיקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים