פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר אין לך מה להיות מבואס, ההבדל ממש קטן.וגם אין לך מה לחשוש מOC, הסיכוי שתפגע במשהו במחשב הוא אפסי. פשוט עוברים טוב טוב על המדריכים והכל בסדר...יש פה גם פורום של OC עם הרבה אנשים נחמדים שישמחו לעזור לך...אתה יכול בבקשה להעריך את איבוד היכולת של הכרטיס מסך בגלל המעבד באחוזים ?..OC בינתיים אני לא יעשה ...
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים להעריך אני יכול, אבל זה לא יהיה מדויק. זה יהיה אולי אחוז, שניים, שלושה... לא משהו משמעותי בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אם אתה רוצה אז כישירות בשבילך אני מוכן לפרסם תוצאות מבחני ביצועים בסטוק וב2.75GHZ למעבד ואתה תראה
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אם אתה רוצה אז כישירות בשבילך אני מוכן לפרסם תוצאות מבחני ביצועים בסטוק וב2.75GHZ למעבד ואתה תראה כן ... לפי מה שאתה כותב יש הבדל גדול אהה ?..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אעלה בערב את התוצאות ותשפוט בעצמךלרעה או שזה לא עד כדי כך גרוע ?.. אל תשאיר אותי במתח תעשה טובה ...
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אוקיי, שים לב, לקחתי מבחן קלאסי הלו הוא 3DMARK06 והוא רץ ברזולוציה שאתה ציינת - 1280X1024 שים לב, זאת המערכת בסטוק ללא שום OC, מעבד E4500@2.2GHZ: וכך זה נראה לאחר OC קטן ל2.75GHZ, לא היה דרוש לי שינוי מתח והזכרונות נשארו ב800MHZ: מדהים... אבל שים לב שיש לי קירור פשוט... עם קירור כמו שלך? השמיים הם הגבול, וכשהמעבד ב3.3GHZ:
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אתה רואה איזה צוואר בקבוק פותח הOC הבסיסי? קראתי קצת מהמדריך באתר וזה נראה לי ממש מסובך ... וגם ראיתי שם שאם לא הולך משהו אז צריך לקצר שם 2 פינים ... אני מפחד לעשות את הדברים האלה ... אין מצב אולי אתה מכרמיאל ?.. חח שתעשה לי אתה ... העיקר שאני לא יעשה ... וזה ממש רציני ההבדלים האלה ?.. יעני אני ירגיש בהבדלים אם אני לא יעשה OC ?..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים dj-ElectriC אחלה OC ,אבל שאלה לי אלייך, במישחקים ,אתה מרגיש את ההבדל?אחרי הכל התוצאה ב3DMARK לא משקפת כלום לגבי חווית מישחק, אלו רק נתונים יבשים, מישחק אחר אתה אומר?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים נכון אבל זה מבחן קלאסי... ועם כל מה שאומרים על 3DMARK אין מה לעשות... אלו התוצאות בשטח של מבחני הSM2 וה-SM3.במשחקים המצב לא שונה, אני רואה שיפור דיי נכבד בין הסטוק ל2.75GHZ.למה דווקא 2.75? פשוט כי זה התדר הגבוהה ביותר שאני מגיע אליו ללא תוספת מתח והזיכרון שלי יושב טוב במחלקת.מה גם אני לא רוצה להוסיף מתח ולעלות פשוט כי הקירור שלי דיי בסיסי ונזקקתי לממריצים מיוחדים :-X כדיי שהוא יישב ב3.3GHZ כמו שאתם רואים בתמונה.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר עכשיו חזרתי מהחנות והרכיבו לי אותו ונחשו מה ... הטכנאי עשה לי OC (:דיברתי איתו בזמן שהוא התקין והוא אמר יודע מה בוא אני יעשה לך OC ... עשה לי OC ל - 2.93 ובדק יציבות עם התוכנה OCCTPT ... הכל היה תקין ... המעבד שלי הגיע במאמץ מקסימום ל - 65 מעלות .... אבל יש פה משהו מוזר ... כשנכנסתי ל - Everest זה לא הראה לי כמה מעלות יש לכרטיס מסך אבל כשנכנסתי ל - Catalyst (התוכנה של ATi) זה הראה לי כמה מעלות יש לכרטיס מסך .... עוד משהו עוד יותר מטריד ... יש לי פחות Memory Clock מאשר מה שהייתי אמור לקבל ... נכנסתי לאתר של החברה של הכרטיס מסך ונכנסתי לדגם שלי וכתוב שאני אמור לקבל את הכרטיס מסך עם 1926 MHz ב - Memory Clock ואני מקבל 993 ... הנה תמונה: http://i41.tinypic.com/2rdav0j.jpgוהנה הכרטיס בחנות של פנדה (מה שקניתי) ועם כל הפרטים עליו (Memory Clock וכל השאר): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2729&products_id=23591בבקשה תעזרו לי תגידו לי למה זה ככה ... אני חשבתי אולי שזה מראה לי ככה כי על אותם דרייברים היה לי את ה - x1950 Pro ... אולי זה מראה כמה Memory Clock היה ל - x1950 ?..
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים הכל בסדר. זו המהירות של הזכרון, ומכפילים אותה בשניים, ככה עובד זיכרון DDR.אתה יכול לקרוא על זה בסטיקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.