עבור לתוכן

עזרה בOC - D805

Featured Replies

פורסם

1.כרגע אני רץ על 172MHZ ושמתי לב שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות, אולי ביגלל שהpcie freq על AUTO, אז לאחר ניסיונות רבים הצלחתי לנעול אותו

על 120mhz עם pcie overvoltage +0.1 - מה המשמעות של זה?

ואוו בן אדם 120 ל pcie זה לא קצת יותר מידיי .

• תגובות 36
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

alexbmw, כניראה שכן, אכן במאמץ הוא היה לא יציב והצלחתי להוריד אותו ל115mhz , ללא overvoltage .. הוא פשוט מסרב לרדת עוד.

taotao, ניסיתי להעלות את התדר בקפיצות גדולות יותר, וגם את המתח, אך משום מה אחרי השמירה בביוס הוא והפעלה מחדש הוא מראה 188-190mhz , למרות שהערך שהכנסתי בביוס כן נישמר.

2.על פי התיאור בביוס ההגנה התרמית כן מורידה את התדר על פי הטמ"פ, ואכן כשאני עושה בדיקות בS&M והטמ"פ עולה קצת(45) אז הוא מוריד את המכפלה ל14 במקום 20.וכשאני מבטל אותה הוא לא מוריד.

123zb3.th.jpg

פורסם

לא יכול להיות..כל עוד המעבד לא נכנס ל"מצב סרק"..אין סיבה שהוא מוריד את המכפלה שלו..

לגבי השינוי בביוס..כנראה שזה באג בביוס..תבדוק אם יש עדכון או אולי איזה ג'מפר שמאפשר באס גבוה יותר..

פורסם

באתר אמורה להיות להם רשימה של כל עידכוני הביוס ובה גם יהיה רשום מה כל עדכון עושה

תחפש שם משהוא בסגנון "תיקון באג של מכפלה יורדת" .

אם לא מצאתה אז אני הייתי הולך על הדרך של taotao למרות שהיא יחסית מסובכת (בכל זות לחפש גמפר קטן ומעצבן או להעביר חוטים בין שבב לשבב בישביל עוד קצת מתח ).

פורסם

היא לא "מסוכנת"..הכוונה שלי הייתה שלפעמים בלוחות אם ישנים..יש גמפר שמחליט על התדר בסיס/FSB וכו..

ולכן שווה לו לבדוק את זה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הביוס מעודכן לגגירסא הכי חדשה, לא מצאתי שום ג'מפר בלוח האם.... מה לעשות??

תודה לכולם

פורסם

אין ממש מה לעשות..רק לנסות לשחק עם הגדרות שונות ולראות אם יש שינוי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים