עבור לתוכן

עזרה בOC - D805

Featured Replies

פורסם

הקריאה מתוכנה היא רק אינדיקציה כללית...כמובן שתמיד יש ירידה מהמתח המוגדר בביוס..כמו כן הקריאה לא תמיד מדוייקת..במיוחד לא בתוכנה..

• תגובות 36
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה עכשיו? להעלות עוד יותר את המתח לליבה?

ואיך זה הגיוני שבשביל להעלות עוד 5mhz צריך להעלות כל כך הרבה מתח?

פורסם

אין יחס לינארי בOC..גם בשביל לעות עוד 1MHZ אתה צריך לעלות מתח..אין משהו קבוע..

וכן תעלה עוד מתח..כמו כן נסה לתת עוד מתח לFSB..ולNB !

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שצריך לשנות את המחלקים של הזיכרון<?

פורסם

לא מאמין שכן גם במצב של 1:1 אתה עדיין נמוך מהמקסימום..על כל מקרה תן תמונה מלשונית הMEMORY בCPU-Z..

פורסם
  • מחבר

43272711mh0.th.jpg

רץ בינתיים על 172 mhz עם 1.35v ..

פורסם

תנסה לשחרר קצת את התזמונים של הזכרון ל 5-5-5-15

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמו שאמרת, אך כך פעם שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כאילו יש לי פחות זיכרון RAM, פעם אחת הוא מראה 1G, פעם 2G... בכל מקרה לא ניראה לי שזה עוזר.

1.כרגע אני רץ על 172MHZ ושמתי לב שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות, אולי ביגלל שהpcie freq על AUTO, אז לאחר ניסיונות רבים הצלחתי לנעול אותו

על 120mhz עם pcie overvoltage +0.1 - מה המשמעות של זה?

2.ועוד משהו ששמתי לב אליו, אני מצליח לרוץ על 172mhz גם בלי להעלות מתחי לליבה ביכלל, אז יכול להיות שכשאני מעלה מתח לליבה דרך הביוס זה ביכלל לא פועל? כמו כן שאני מעלה מתח הcpu-z לא מראה על כל שינוי, אפילו שאני מעלה בהרבה.

עריכה:

לפי מה שהבנתי מכאן:

http://news.softpedia.com/news/Nvidia-039-s-Secret-Overclocking-GeForce-9600GT-Kills-its-9800GT-Brother-80015.shtml

כשמעלים את הPCIe FREQ זה מעלה גם את התדר של הליבה, האם זה דורש גם העלה במהירות של הזיכרון של הכ.מסך? ליציבות או משהו?

תודה

פורסם

1. תבדוק אם הכרטיס מסך מחזיק..שכן התדר די גבוה..ויכול לגרום לחוסר יציבות..

2. לא פשוט המתח לא תורם כלום..אז תישאר על הסטוק..ומה זה "מעלה הרבה" ?

3. והתופעה שציינת מתרחשת רק בכרטיסי ה9600GT..עקב תדר בסיס גבוה יותר..אבל לא תקף לכלל כרטיסי המסך..

פורסם
  • מחבר

מעלה הרבה זה ל 1.5V לליבה.

וכן, שמתי לב שזה רק ל9600GT, השאלה שלי אם צריך להעלות מתח לזכרון של הכרטיס מסך ביגלל העלייה בתדר הליבה.

תודה

פורסם

אפשר לעלות מתחים לליבה/זיכרונות רק דרך עריכה של הביסו המקורי..

והתדר הוא תדר התקשורת של הPCI-E עם ערכת השבבים וכו..זה לא תדר הליבה..

דרך אגב לפי התמונה מCPU-Z המחקל שלך לא נכון..והזיכרון עובד מעל התדר סטוק שלו..מה שמגביל אותך בין היתר..לדעתי..

פורסם
  • מחבר

אני מעלה מתחים דרך הביוס...

על פי המאמר שנתתי אליו לינק, נאמר שכשמעלים את התדר של הpcie בערך מסוים, עולה גם התדר של הליבה בערך מסוים.

המחלק נימצא על AUTO, על מה לשים אותו?

פורסם

לא מכיר את הביוס של הלוח הזה , אבל אתה צריך מחלק שהזכרון יעבוד לכל היותר 667 אחרת האוברקלוק עלול להיעצר .

כרגע אני רואה שהמחלק הוא 1:2 , תעשה 3:4 או 4:5 או משהו כזה .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם לעשות OC ללא 2 הסטיקים של ה667, רק עם הזכרונות של ה800 ללא תועלת, בכל מקרה אני אנסה[br]פורסם בתאריך: 25.12.2008 בשעה 22:56:34

אוקיי, שמתי על מחלק של 4/5 ואני עכשיו על 188mhz FSB , הוא לא נותן לי להעלות את הFSB מעל 188MHZ, למשל אני שם על 190MHZ ועושה SAVE בביוס כשהמחשב מתחיל זה מראה שהוא על 188MHZ. מה הבעיה כאן?

2. שמתי לב שבמאמץ הוא מוריד אוטומטית את התדר של המעבד, למרות שהטמ"פ לא גבוה מאוד (45 מעלות), האם כדי לבטל בביוס את ההגנה התרמית של המעבד?

ולמה ביכלל הוא מוריד את התדר כשאני בכזאת טמ"פ, למרות שהטמ"פ המקסימלית היא 63 מעלות?

תודה

פורסם

נסה לעלות ליותר מ190 לדלג ל200..כמו כן נסה לעלות מתח טיפה..תעלה תמונה מלשונית הMEMORY בCPU-Z.

הורדת התדר היא לא לפי הטמפ' אלה לפי המאמץ של המעבד..ברגע שאתה נמצא במנוחה..אז הוא מוריד את התדר..

ואין סיבה לבטל את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים