עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם Asus P5E

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב חדש(בינואר) המחשב יהיה בנוי למישחקים כבדים ועבודה עם סרטים

סוג המעבד יהיה Q9550 וסוג הזיכרון הוא mushkin DDR2 4096 (2048X2) 1000Mhz cl5-5-5-15 xp redline

סוג הקירור למעבד הוא thermalright ultra-120 extreme

השאלה שלי אליכם היא איך הלוח אם הזה מבחינת oc עם המעבד הזיכרון והקירור שרשמתי למעלה

בתודה מראש לכל המשיבים:)

פורסם

יש לי את הלוח הזה, לוח מעולה מבחינת OC לפי סקירות ברשת (עדיין לא עשיתי OC)

לדעתי תחכה להמלצה ללוח זול יותר שנותן יחס טוב של מחיר\OC 8)

פורסם
  • מחבר

למה הלוח לא נותן יחס טוב (מחיר/oc) ?

ותודה על התשובה:)

פורסם

הוא טוב בOC, אבל יקר מידי.

אני מניח שהתקציב שלך ללוח הוא 1000 שקל, וזה די מיותר. בכל מקרה, ציין את התקציב במפורש ואת שאר הדרישות מהלוח.

אם אין לך דרישות מיוחדות, אלא רק CO טוב, אז זה המסקימום שהייתי לוקח:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4519

פורסם

זה גם תלוי ברמה של הOC כי אפשר לקחת גם משהו זול יותר מהDFI שעדיין מבחינתך יהיה מספיק.

אתה גם ככה לוקח מעבד שאני הייתי מסיק שאתה לא הולך לעשות אוברקלוק מטורף.. כי אם כן, אז היית מחפש משהו יותר בינוני בשביל לקחת אותו לרמה גבוהה כמו של ה9550. למשל 6600.

פורסם

הלוח מבחינת אוברקלוקינג די טוב, הגעתי איתו ל-530FSB(כמובן שאפשר יותר...)

כרגע כבר חצי שנה הוא על 480FSB ללא בעיות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ואני מיתכוון להגיע לoc של 4k HZ אחרי הכל בישביל זה לקחתי את הזיכרונות והקירור הזה

אלה עם כן יש משהוא לשפר בישביל זה

פורסם

בד"כ המעבדים האלה לא מגיעים למהירות הזאת, לפחות לא על קירור אויר...

אבל אני מאמין של3.6-3.8 תוכל להגיע.

פורסם

קצת ידע ואולי קצת ניסיון, וניתן להגיע ל3.9 עם קירור אוויר. לומר 4.0 זה מעט יומרני מצידך, פותח דיון חביב :D

פורסם
  • מחבר

דניאל אתה חושב או יודע שאי אפשר להגיע לתדר של 4k HZ עם המעבד הנ"ל ועם לא

אז תומר לי בבקשה העם תדר של 3.6 או 3.8 זה מספיק מהיר כדי ליראות שיפור במישחקים ועד כמה?

תודה רבה דניאל ולכל מי שמגיב דעתכם והבנתכם חשובה לי:)

פורסם

השיפור שתקבל במשחקים הוא קטן, בין אם תעשה OC גדול ובין אם תעשה OC בינוני.

ביצועים לא יחסרו לך עם המעבד הזה, אל תדאג.

פורסם
  • מחבר

השיפור שתקבל במשחקים הוא קטן, בין אם תעשה OC גדול ובין אם תעשה OC בינוני.

ביצועים לא יחסרו לך עם המעבד הזה, אל תדאג.

תודה הרגעת אותי :) עם כך השאלה שלי היא איפו כן מגיע oc לידי ביטוי (תוכנות,וינדוס,חיבור תרגום לסרט וכו..)?

פורסם

את ההבדל המשמעותי יותר תרגיש בתוכנות כבדות, כמו תוכנות עריכה מסוימות (וכן, "חיבור תרגום לסרט" נכנס לקטגוריה הזאת).

פורסם

אתה תזכה להבדלים קטנים כמעט בכל פעולה שתעשה עם המחשב..

וככל שהOC יהיה יותר גדול אז ההבדל הקטן יהיה קרוב יותר להיות הבדל גדול (אך עדיין אני מדגיש יהיה לא משמעותי!)

4.0Ghz עם קירור אוויר זה אפשרי אבל זו מטרה לא קטנה בשביל אחד שמתחיל בתחום.. אבל מי אני שאגיד לך מה אתה יכול לעשות ומה אתה לא יכול לעשות, רק על בסיס העובדה שאתה חדש בתחום. תקרא קצת פה ושם, תעשה נסיונות ואתה תצליח בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

sapits1 ודניאל תודה רבה על התגובות, וכן אני יעשה oc בפעם הראשונה אתה צודק דניאל רוב הסיכויים שאני לא יצליך להגיע ל4k HZ אבל מה ששאלתי בעצם היא העם יש למיפרט הנ"ל פוטנציאל להגיע ל4k HZ חוץ מיזה חשוב לי לציין שהמארז שלי יהיה antec 1200 (שמעתי שהוא ממש טוב לoc ואני מוסיף לא שני מעבררים)

כחה שאולי יש לי סיכוי:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים