עבור לתוכן

שאלה על ג'גהבייט W566N מתקדם...

Featured Replies

פורסם

יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש:

לוח אח...........Santa rosa technology

צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M

מעבד.............intel core 2 duo T9500

כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only

ב-3475 שקלים ללא מע"ה.

המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.

פורסם

יש לי מחשב כזה כבר מעל שנה מרוצה מאד.

אם יש לך שאלות יותר ספציפיות בכיף..!

פורסם

מה בדיוק השאלה?

המחיר הוא מעולה ביחס למפרט.

פורסם
  • מחבר

קראתי שהמחשב מתחמם והמאווררים רועשים.

לכן אני שואל.

אמנם המחיר מעולה... אבל זה עדיין יקר. ;)

פורסם

תראה אם היה לך צורך במחשב נייד היית מבין שהמחיר מצויין ביחס לתועלת אבל אני לא בטוח שאתה בכלל רוצה מחשב כי אתה אומר "עדיין יקר" וכאלה, תהייה בטוח שמחשב כזה עם שנתיים אחריות לא תמצא במחיר הזה.

אז אם אתה רציני ובא לך לדעת פרטים על המחשב אז סבבה אבל אם סתם באת לזרוק פה שאלה לאוויר אז גם סבבה אבל אל תיתן לי לפרט לך על המחשב כשאתה לא כל כךך מעוניין במחשב נייד בכלל.

פורסם
  • מחבר

תראה אם היה לך צורך במחשב נייד היית מבין שהמחיר מצויין ביחס לתועלת אבל אני לא בטוח שאתה בכלל רוצה מחשב כי אתה אומר "עדיין יקר" וכאלה, תהייה בטוח שמחשב כזה עם שנתיים אחריות לא תמצא במחיר הזה.

אז אם אתה רציני ובא לך לדעת פרטים על המחשב אז סבבה אבל אם סתם באת לזרוק פה שאלה לאוויר אז גם סבבה אבל אל תיתן לי לפרט לך על המחשב כשאתה לא כל כךך מעוניין במחשב נייד בכלל.

אז אתה מכיר את המבצע...

תשמע. כן אני לא בטוח שאני מעוניין בנייד.

כי אני לא מכיר אותם. בחיים לא היה לי אחד.

אני לא יכול להמשיך עם המחשב הנייח מפני שאני צריך מקום על הדסק שלי...

אני מבקש ממך לפרט על המחשב כי אני כמעט בטוח שכן אקנה אותו.

תודה.

פורסם

אם אתה צריך מקום על הדסק שלך, מחשב נייד בסופו של דבר יתפוס יותר מקום.

מסך LCD + מקלדת ועכבר עדיפים מבחינת מקום.

שים את המארז למטה, ותזיז את המקלדת והעכבר כשתצטרך.

בסופו של דבר, אם תצטרך לעבוד גם מול המחשב וגם מקום בשולחן, רק מסך LCD ייתן לך את המקום.

(אני סטודנט להנדסת חשמל, בבן גוריון, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר)

פורסם

תשמע בסה"כ מחשב מעולה אני מחשיב אותו כקנייה מצויינת, עובד מחר, ללא תקלות אולי המאוורר שלו עובד קצת יותר כמו שאמרו לא משהוא משמעותי.

משטח העכבר שלו קצת לא נוח, רמקולים חלשים וסוללה שמחזירה בין שעה וחצי לשעתיים אלו בגדול החסרונות.

חוץ מזה כל השאר בסדר יש לו מפרט עשיר, מסך טוב, הרבה חיבורים, יש גם DVI לחיבור ל LCD..וישש עוד דברים.

אם יעניין אותך משהוא ספציפי יותר תשאל.

פורסם
  • מחבר

אפשר להוסיף תאי סוללה?

נגיד לקנות סוללה 9 תאים ולחבר?

תודה על התגובה:)

*מבחינת מקום אני מדבר שכשאצטרך את כל השוחלחן אוכל פשוט להזיז את המחשב.[br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 07:47:01

עוד שאלה קטנה, הוא מריץ 720P ו-1800P חלק?
פורסם

אף פעם לא בדקתי אם יש לו פה בארץ סוללה של 6 תאים, אם ממש מעניין אותך תוכל ליצור קשר עם הספק "מור לוי" ולשאול שם.

לא ניסיתי להריץ HD (1080) אבל 720 כן ואין שום בעייה וגם עם 1080 לא תהייה בעיה וגם יש חיבור DVI שתומך בעניין

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא בדקתי אם יש לו פה בארץ סוללה של 6 תאים, אם ממש מעניין אותך תוכל ליצור קשר עם הספק "מור לוי" ולשאול שם.

לא ניסיתי להריץ HD (1080) אבל 720 כן ואין שום בעייה וגם עם 1080 לא תהייה בעיה וגם יש חיבור DVI שתומך בעניין

סבבה. תודה על התגובות.

אני חושב שאקנה את זה השבוע:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים