עבור לתוכן

שאלה| בקשר לקריסות ב 9600GT.

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC.

אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף.

הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב.

עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות):

E8400

4G RAM

ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W

GA P35 DS3L

כל השאר לדעתי מיותר.

אםם.. נראה לי כתבתי הכל.

עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.48 וגם 180.84 - ניסיתי את שניהם, ושניהם לצערי קורסים)

אם למישהוא יש פתרון חוץ UNDERCLOCK לכרטיס אני ישמח לשמוע.

פורסם

את המשחקים הכבדים אתה מריץ תחת DX10 או 9?

פורסם
  • מחבר

את המשחקים הכבדים אתה מריץ תחת DX10 או 9?

DX10. (תלוי אם המשחק תומך..)

פורסם

אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC.

אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף.

הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב.

עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות):

E8400

4G RAM

ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W

GA P35 DS3L

כל השאר לדעתי מיותר.

אםם.. נראה לי כתבתי הכל.

עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.48 וגם 180.84 - ניסיתי את שניהם, ושניהם לצערי קורסים)

אם למישהוא יש פתרון חוץ UNDERCLOCK לכרטיס אני ישמח לשמוע.

מעניין מאוד שגם לי קרא בדיוק אותו הדבר ]עם כרטיס X800XL ישן] במנוע ה Source. הוספתי לו כמה מאוורים מלמטה וזה פתר את הבעייה.

פורסם

אם רובם ככולם עובדים עם DX10, יש מצב שיש בעיה בהתקנת הDX9 או תקלה פיזית בכרטיס המסך המונעות ממנו להשתמש בSHADER MODEL ישן יותר. בתור התחלה כמובן מומלץ לטפל בDX ע"י הסרה והתקנה מחדש.

פורסם
  • מחבר

מעניין מאוד שגם לי קרא בדיוק אותו הדבר ]עם כרטיס X800XL ישן] במנוע ה Source. הוספתי לו כמה מאוורים מלמטה וזה פתר את הבעייה.

כל התוכנות שאמרו לבדוק איתן טמפ' מראות על 30-37 במנוחה ו 5X במאמץ.. לפי מה שהבנתי זאת טמפ' סבירה לכרטיס.. :S

פורסם

היי kage זה שי...

אממ יכול להיות שהבעייה היא באמת DX10 כי אני עובד עם XP ו DX9 מן הסתם ואין בעיות.

פורסם
  • מחבר

מתי שרק קניתי את ה9600 היה לי XP והקריסות הראשונות כבר היו ב DX9..

מבעס להגיד אבל זאת לא הבעיה.. :\

פורסם

מה שאפשר לנסות כדי לבדוק את הכרטיס זה למצוא חבר עם מערכת דומה ולנסות את הכרטיס שלך אצלו, כמו גם ההפך (הכרטיס שלו אצלך. למשחקים כמו WOW יספיק גם כרטיס בסיסי ביותר בשביל הבדיקה).

פורסם
  • מחבר

מה שאפשר לנסות כדי לבדוק את הכרטיס זה למצוא חבר עם מערכת דומה ולנסות את הכרטיס שלך אצלו, כמו גם ההפך (הכרטיס שלו אצלך. למשחקים כמו WOW יספיק גם כרטיס בסיסי ביותר בשביל הבדיקה).

ניסתי כבר על המחשב של אמא שלי - קורס :\

התקנתי אצלי 8500GT - לא קורס..

שלחתי כבר פעם אחת את הכרטיס לבדיקה, בדקו אותו .. (כנראה עם 3DMARK) והוא לא עשה להם שום בעיות.. (כמו שאמרתי, במאמץ הוא לא קורס...)

יש איזו דרך להוכיח להם שהוא כן קורס..? כי לבוא אליהם ולשחק במחשב זה לא בדיוק פתרון כי הוא קורס בזמנים שונים (לפעמים אחרי כמה שניות לפעמים אחרי רבע שעה או אפילו חצי שעה)..

פורסם

רק ללכת ולהתעקש. לעולם את תסמוך על ה"בדיקות" שעושים טכנאים במעבדות שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים