עבור לתוכן

האם העכבר MX1100 יכול להשפיע לרעה על גיימינג לעומת העכבר שיש לי כרגע?

Featured Replies

פורסם

שזה לא נוח לו, גם בגיימינג.

ודי לא כולם מקצוענים כמוך, שרוצים עכבר לא נוח אבל "טוב" לגיימינג.

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם העכבר הקודם. עובדה שהסתדרתי איתו מצויין.

האמת שעכשיו שאני חושב על זה הוא נוח לי, כנראה הייתי צריך לנסות משהו אחר בשביל להבין את זה. כנראה זה גם מתוך הרגל לעכבר.

אני חושב שאני צריך כמו העכבר הישן שלי רק עם DPI גבוה ועוד כל מיני אפשרויות סנסטיבטי וכו'

קטע ששמתי לב לעכבר החדש זה שקשה לעשות איתו עיגולים קטנים יפים ומהירים אך לעומת זאת עם העכבר הקודם הכל 10!

כאילו החיישן של הישן מגיב טוב יותר לכל תזוזה של מילימטר של היד(אופטי) מאשר החדש והאלחוטי. הMX1100 מגיב קטוע אם מישהו פה מבין אותי

זה בעייתי כי אני גרפיקאי בעיקרון, אז בשביל מה קניתי את הMX1100 הזה :-\

לוקח שעה לסמן בכחול טקסט כלשהו עם העכבר החדש בגלל זה. איזה גועל נפש בא לי להחזיר את זה לחנות :'(

פורסם

יאר? יש לך מה להגיד עכשיו? ::)

אתה כל כך ממהר להתלהם וללכת נגדי כל פעם למרות שאין לך טיפה מהנסיון שיש לי עם עכברים. אני לא פה בשביל לריב עם אנשים אלא רק להמליץ להם ונמאס לי כבר שכל הודעה שאני רושם אתה בא ומקיא את השטויות שלך בתור תגובה ומטעה את האנשים על סמך הנסיון האפסי שלך.

ואם תשים לב הוא שאל שאלה לגבי גיימינג עם העכבר הזה ועניתי לו בהתאם, אבל אתה כנראה קשה הבנה...

TITAN, אם אתה יכול באמת עדיף שתחליף לעכבר אחר, נראה לי קצת מוזר שהעכבר מגיב קטוע ( אולי הוא לא טעון מספיק? זו בד"כ הבעיה עם עכברים אלחוטיים, ברגע שהסוללה שלהם חלשה הם מגיבים ככה ). אם אתה מחפש עכבר בסגנון העכבר הקודם שלך, רק ארגונומי יותר, שיש לו DPI גבוה ואפשרויות מתקדמות, שגם מאוד מתאים לגיימינג, לך על ה-DeathAdder.

פורסם
  • מחבר

הבטריות חדשות לגמרי.

הוא מגיב קטוע רק על שטח ממש קטן. כנראה זה כי הוא כבד ואני 'חושב' שאני מזיז אותו אבל הוא בעצם לא זז והעכבר הקודם זז עם כל מילימטר שאני עושה עם היד ומגיב פשוט מצויין. רק בעיה שהוא פשוט מידי.

מה לגבי הG5\G9\MX518?

פורסם

לא היה לי ניסיון עם הG9, אבל יש לי עם הG7 שהוא עקרונית אותו עכבר כמו הG5, אני יכול להגיד לך שלמשחקים ולעבודות גרפיות הוא מצויין, אני מדי פעם עובר לG7 שאני צריך לסמן דברים בדיוק גבוהה יותר או כשאני צריך להזיז את היד הרבה ואין לי כוח לעבור לטאבלט

לך על הG5 או על הG7 אם אתה רוצה אלחוטי, אני אישית לא מסתדר עם ה518, אני אוהב שאני יכול לראות את רמת הDPI כמו בסדרת הG

פורסם
  • מחבר

מה עם הG9? הוא נראה ממש טוב.

אבל איך אני ידע שהוא לא יתנהג באותה צורה כמו מה שקניתי. הרי שניהם עובדים על אותו מנגנון לייזר.

פורסם

יאר? יש לך מה להגיד עכשיו? ::)

אתה כל כך ממהר להתלהם וללכת נגדי כל פעם למרות שאין לך טיפה מהנסיון שיש לי עם עכברים. אני לא פה בשביל לריב עם אנשים אלא רק להמליץ להם ונמאס לי כבר שכל הודעה שאני רושם אתה בא ומקיא את השטויות שלך בתור תגובה ומטעה את האנשים על סמך הנסיון האפסי שלך.

ואם תשים לב הוא שאל שאלה לגבי גיימינג עם העכבר הזה ועניתי לו בהתאם, אבל אתה כנראה קשה הבנה...

TITAN, אם אתה יכול באמת עדיף שתחליף לעכבר אחר, נראה לי קצת מוזר שהעכבר מגיב קטוע ( אולי הוא לא טעון מספיק? זו בד"כ הבעיה עם עכברים אלחוטיים, ברגע שהסוללה שלהם חלשה הם מגיבים ככה ). אם אתה מחפש עכבר בסגנון העכבר הקודם שלך, רק ארגונומי יותר, שיש לו DPI גבוה ואפשרויות מתקדמות, שגם מאוד מתאים לגיימינג, לך על ה-DeathAdder.

אמרתי שהוא לא מתאים לכולם, ואם אתה שואל אז יש לי נסיון בעכברים כמו ה IME 3.0, ואני מעדיף את ה MX518 עליו, ככה שנסיון אפסי אין לי ואני יודע על מה אני מדבר. רק הסיבה הזאת מוכיחה שכל התאוריה שלך על העכברים האלה היא פשוט שטויות, לפחות אצלי.

הכל עניין של טעם וזה מה שאתה לא מבין. לא לכולם העכברים של מייקרוסופט יהיו נוחים בדיוק כמו שלא לכולם עכברים של לוג'יטק יהיו יותר נוחים.

מה שכן בדוק זה שהעכברים החדשים עדיפים מבחינה טכנית ויותר מדוייקים מהעכברים הישנים של מייקרוסופט.

אני לא ממהר ללכת נגדך (זה לא שאין לי מה לעשות בחיים אתה יודע...) פשוט חבל לי שאנשים לוקחים ברצינות את הדברים שאתה אומר כאילו זה הדבר הנכון וזהו.

יש דיון של 11 עמודים שננעל בגלל שהוא היה חפירה אחת גדולה בדיוק על הנושא הזה. בוא נסגור על זה שהכל תלוי בטעם ומה שנוח למישהו אחד לא תמיד נוח למישהו אחר.

ומשהו לא כל כך קשור, קח עצה לחיים, תוותר על הגישה המתנשאת הזאת. אתה לא יודע הכל ואתה לא הכי חכם ולא כולם מחפשים אותך בקטנות.

ואגב, לפי מה שאני יודע אני לא קשה הבנה, אולי קצת דפוק לפעמים אבל לא משהו קריטי. בכל מקרה תודה שאתה דואג לי :)

(אם לא הבנת, הכוונה היא ש*כנראה* הוא לא קונה עכבר רק בשביל משחקים אלא גם בשביל דברים אחרים, אז זה כן חשוב שיהיה נוח)

ועוד פעם רק כדי להבהיר, אין לי שום דבר אישי נגדך.

פורסם

הסיבה היחידה שאני נשמע מתנשא לפעמים זה בגלל שאני בטוח מאוד בדברים שאני אומר, כי הם נכונים, ולא מכיר אף אחד אחר כאן שנכנס לנושא הזה של עכברי גיימינג כמוני ומתמצא בזה כמוני. כשאנשים סתם מדברים בשביל להתווכח ולריב זה מעצבן.

אין פה שום עניין של העדפה כי זאת עובדה דיי מוחלטת של-99% מהאנשים עכברים מסויימים יהיו טובים יותר מאחרים לגיימינג, אני לא מדבר בכלל על נוחות וארגונומיות כי כמו שאמרתי אין שום קשר בין נוחות כזאת לביצועים שהעכבר מאפשר בגיימינג. ואני גם לא מדבר על עכברים כמו ה-IME3.0 VS MX518 VS DEATHADDER VS WMO כי מדובר בעכברים מהשורה הראשונה לגיימינג, וכאן ההעדפה בהחלט יכולה להשתנות מאדם לאדם, פשוט ממה שאני יודע ה-WMO וה-IME3.0 עדיין הפופולאריים ביותר כאשר ה-DA וה-MX518 מאחוריהם, וזה אומר משהו.

והעכברים היחידים שעדיפים על הישנים מבחינה טכנית הם עכברים אופטיים חדשים, וגם אז ההבדל לא מורגש למעט DPI גבוה יותר ותיקון תזוזה שקיימים בעכברים החדשים יותר ( וזה לאו דווקא יתרון אגב ), ההבדלים הם לא משמעותיים כי גם הישנים וגם החדשים ( מעכברי הגיימינג הפופולריים ) משתמשים בחיישנים מספיק יציבים ואמינים בשביל כל גיימר, ככה שההבדלים לא רלוונטיים. ה-DEATHADDER בעקרון הוא העכבר בעל החיישן הכי מדוייק ואמין בעולם אבל לא הרגשתי שום הבדל בינו לבין החיישן של ה-MX518 לדוגמה, שנחשב למעט פחות טוב, וזה מהסיבה הפשוטה שיש גבול גם למה שהאדם מסוגל לנצל מהעכבר שלו, בידיוק כמו שהעין לא מסוגלת להבחין בקצב של מעל 72 FPS למשל.

הדברים שאני אומר הם נכונים בכל מה שקשור לעכברי גיימינג. אני יודע בידיוק איזה עכברים טובים היום ואיזה בתחום הזה, סלח לי באמת שאני לא מתפתה להמליץ לאנשים על כל עכבר לייזר חדש ויקר שיוצא היום ולא הולך עם הזרם של רב הפורום הזה. שים לב שאת כל הדברים שעליהם אני מדבר אני הספקתי כבר לגבות בעובדות הרבה מאוד פעמים, זה אתה ואנשים אחרים שבוחרים להתעלם מזה ואתם אלה שמטעים אנשים שבאים לכאן לבקש עזרה.

פורסם
  • מחבר

אולי תעשו את זה בפרטי? ;D

חבל סתם להרוס את הדיון.

אפשר לענות לי על השאלות בבקשה?

האם להחליף לG9? הוא יגיב אותו דבר, הרי הוא והMX1100 בנויים על אותו חיישן לייזר.

זה הקטע היחידי שמציק לי בעכבר, חוץ מזה הוא מושלם.

כשצריך להזיז את העכבר בעדינות ואיטיות, למשל סימון טקסט, העברה של שיר(שאתם לוחצים על הסרגל של המדיה פלייר ורוצים להעביר את השיר עוד קדימה ועוד ועוד) או סתם לדפדף במספרים של הדפים בפורום. אז כל אלו מצריכים תזוזות עדינות של העכבר וזה פשוט מחרפן.

אז מאוד קשה להזיז את העכבר בעדינות וכל תזוזה בעצם 'מקפיצה' את הסמן. הוא לא זורם כמו האופטי הפשוט והישן.

ממה זה נובע? DPI גבוה?(ניסיתי עם פחות וזה לא משפיע), אני שמתי לב שהסמן כביכול מדלג אולי על פיקסלים. חבל שאין לי סרטון להדגים לכם את ההבדלים.

ושאלה ששאלתי 3 פעמים,

האם לכבות את העכבר בסוף השימוש במחשב או שהעכבר נכנס למצב שינה?

פורסם

עכברי לייזר מדלגים על פיקסלים.. זה דבר ידוע. גם ה-G9 בעל חיישן לייזר ( חסרון ) אבל בניגוד לעכברי לייזר אחרים החיישן שלו יחסית אמיד וטוב, לא כמו עכבר אופטי אבל עדיין עדיף על כל שאר עכברי הלייזר שידוע לי עליהם ( פרט לאיזה עכבר של A4Tech ששחכתי את שמו ).

לא חושב שכדאי לך להחליף ל-G9, יש עכברים טובים יותר ממנו, אמרתי לך כבר שעדיף לך DeathAdder שיתן לך את התמורה הכי טובה לכסף ותפור על הדרישות שלך, אתה רוצה שתהיה לך אפשרות לכוון לעומק, לעשות תזוזות עדינות עם העכבר, ובד בבד שהחיישן לא ידלג על פיקסלים ויתן לך את הדיוק שאתה צריך בתור גרפיקאי. באמת שקשה לי לחשוב על עכבר שיתאים לך יותר.

כמובן שגם לגיימינג מדובר בעכבר מהשורה הראשונה היום, בטח עכבר הגיימינג הטוב ביותר מאז ה-IntelliMouse Explorer 3.0

פורסם

G7 לא מתאים לגיימינג!!!

העכבר הוא אלחותי וחיי הסוללה שלו קצרים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3210099,00.html

אם אתה רוצה עכבר לגיימינג הכי מומלצים אלה ה-G5 וה-G9--אין עליהם.

MX1100 גם כן עכבר די נחמד:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2988900,00.html

הבעייה היחידה שהיא באמת צריכה להדאיג זה שהוא לא ממש נוח לאחיזה.

פורסם

אויש נו עלק לא מתאים לגיימינג

הבטריה שלו כמה שהיא קצרה בזמן שלה היא בכיף נותנת לך 12 שעות רצופות איתו, ואם זה לא מספיק לך לגיימינג אתה בבעיה אחרת

לי אישית בזמנים ששיחקתי איתו UT2004 בחרישות ארוכות לא יצא לי פעם אחת שנגמרה לי הבטריה באמצע המשחק

וגם אם כן במקרה ו... 10 שניות ויש לך בטריה חדשה בעכבר והשניה בטעינה..

פורסם

G7 לא מתאים לגיימינג!!!

העכבר הוא אלחותי וחיי הסוללה שלו קצרים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3210099,00.html

בהחלט נכון

אם אתה רוצה עכבר לגיימינג הכי מומלצים אלה ה-G5 וה-G9--אין עליהם.

ממש לא נכון, אף אחד מהם ממש לא עומד בפסגה. אם נתעלם רגע מהמייקרושיט הישנים, יש את MX518 ו DA שהרבה יותר טובים משניהם.

MX1100 גם כן עכבר די נחמד:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2988900,00.html

הבעייה היחידה שהיא באמת צריכה להדאיג זה שהוא לא ממש נוח לאחיזה.

הוא מאוד נוח לאחיזה,אבל כנראה שלא בצורה שתתאים לגיימינג

חוץ מזה שבכלל נתת לינק לכתבה על MX1000, עכבר די ישן שלא ממש קשור אל ה MX1100 בצורתו (ממש במעט)

אויש נו עלק לא מתאים לגיימינג

הבטריה שלו כמה שהיא קצרה בזמן שלה היא בכיף נותנת לך 12 שעות רצופות איתו, ואם זה לא מספיק לך לגיימינג אתה בבעיה אחרת

לי אישית בזמנים ששיחקתי איתו UT2004 בחרישות ארוכות לא יצא לי פעם אחת שנגמרה לי הבטריה באמצע המשחק

וגם אם כן במקרה ו... 10 שניות ויש לך בטריה חדשה בעכבר והשניה בטעינה..

1. יש לי חבר גיימר שעשה את הטעות וקנה את העכבר הזה, קורה לו המון פעמים שבאמצע משחק פשוט נגמרה לו הסוללה והוא חייב להחליף (מבזבז איזה 10-20 שניות טובות)

2.למה זה צריך לקרות בכלל?! למה אני קונה עכבר לגיימינג וצריך לדאוג להחליף לו את הסוללה באמצע המשחק??

אולי לך ה 10 שניות האלה לא חשובות, אבל זה פרק זמן מאוד משמעותי במשחקי FPS מהירים וכו'.

פורסם
  • מחבר

איזה בולשיט אם עכברי לייזר באמת מדלגים על פיקסלים :(

אם ככה אז חבל על הכסף לקנות לייזר בכלל

ואגב הDA הזה נראה כמו עכבר של שקל 20

איזה פונקציות יש לו?

פורסם

1. יש לי חבר גיימר שעשה את הטעות וקנה את העכבר הזה, קורה לו המון פעמים שבאמצע משחק פשוט נגמרה לו הסוללה והוא חייב להחליף (מבזבז איזה 10-20 שניות טובות)

2.למה זה צריך לקרות בכלל?! למה אני קונה עכבר לגיימינג וצריך לדאוג להחליף לו את הסוללה באמצע המשחק??

אולי לך ה 10 שניות האלה לא חשובות, אבל זה פרק זמן מאוד משמעותי במשחקי FPS מהירים וכו'.

שטויות.

העכבר מודיע לך על זה לפני שהסוללה נגמרת, ככה שיש לך נגיד עוד 5 דקות פעולה אם לא יותר, אתה יכול לחכות שמצב שמתת ויש לך 15 שניות לrespawn ובזמן הזה להחליף בטריה, מן הסתם שלא עושים את זה באמצע האקשן

ובכלל אם זה ~כזה~ מדאיג אותך שתיגמר הבטריה באמצע משחק, פשוט לפני שאתה נכנס למשחק תשים את הבטריה שהייתה עד עכשיו בטעינה בעכבר- נפתרה לך הבעיה (אלא אם כן אתה מתכוון לשחק 10 שעות רצוף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים