עבור לתוכן

הודעת VPU Recover בזמן NFSU ו RA3 ==מצאתי את הבעיה, כדאי לקרוא=

Featured Replies

פורסם

משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!!

כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד.

דרייבר 8.12.

איך אני פותר את זה??

תודה.

פורסם

איזה מארז שי לך?

מה המעלות של הכרטיס מסך?

פורסם

גם לי את הודעה הזאת מחשב חדש לפני 5 ימים

CLUB3D 4870 512 OC

CM690

60-45 מעלות

פורסם

מעניין שגם לי היה את זה בזמנו עם Club3D :bash:

תבטל את האופציה הזאת דרך CCC, מקסימום יקרה משהוא, תנצל אחריות :smile1:.

פורסם
  • מחבר

איזה מארז שי לך?

מה המעלות של הכרטיס מסך?

יש לי מארז כזה: Raidmax APEX 2x120mm

והמעלות באיזור ה-45-60

מעניין שגם לי היה את זה בזמנו עם Club3D :bash:

תבטל את האופציה הזאת דרך CCC, מקסימום יקרה משהוא, תנצל אחריות :smile1:.

ניסיתי, המחשב פשוט נתקע לחלוטין בשניה הראשונה שנכנסתי למשחק...

יש פיתרון לדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

עליתי על הבעיה שהיתה לי סוף סוף :yelclap:, אחרי המון חפירות באינטרנט ואחרי שביטלתי בשניה האחרונה את השליחה של המחשב בחזרה לחנות לבדיקות, גיליתי שיש כנראה באג די רציני בדרייבר...(גם בגרסאות קודמות)!

הורדתי GPU-Z והתחלתי לשחק כדי לראות אם אולי בכל זאת מדובר בבעיה של חום, וגיליתי שזה באמת ככה! מידי פעם היו לכרטיס מסך קפיצות רציניות בחום, הסתכלתי בLOG וראיתי שיש רגעים שבהם הטמפרטורה עלתה ל70 מעלות!

ניכנסתי שוב לאינטרנט כדי לנסות לברר איך אני שולט במאוורר באופן ידני (כי אני לא מכיר בכלל את התכנה שבאה אם הדרייבר), ואחרי שמצאתי איך עושים את זה כיוונתי על ידני, וזה פתר את הבעיה (ברגע ששמתי את המאוורר על 70%-80%).

חוץ מיזה גיליתי (בעיקר לפי חוסר רעש) שהדרייבר לא מעלה לבד (במצב אוטומט) את המהירות של המאוורר, והמאוורר היה תקוע על 6% בלבד, ולא עלה אפילו באחוז בודד תחת עומס מלא!!! אז מה הפלא שהכרטיס התחמם?!?!?!

אז אני מציע לכל מי שיש לו בעיה דומה לנסות לשים את המאוורר על מצב ידני.

מקווה שעזרתי למישהו...

פורסם

אמרתי לך שזה בעיתת טמפ' :xyxthumbs: כל הכבוד. אני שמח שאני לא צריך לחזור ל ATI :smile1:

פורסם

אז ככה...

עליתי על הבעיה שהיתה לי סוף סוף :yelclap:, אחרי המון חפירות באינטרנט ואחרי שביטלתי בשניה האחרונה את השליחה של המחשב בחזרה לחנות לבדיקות, גיליתי שיש כנראה באג די רציני בדרייבר...(גם בגרסאות קודמות)!

הורדתי GPU-Z והתחלתי לשחק כדי לראות אם אולי בכל זאת מדובר בבעיה של חום, וגיליתי שזה באמת ככה! מידי פעם היו לכרטיס מסך קפיצות רציניות בחום, הסתכלתי בLOG וראיתי שיש רגעים שבהם הטמפרטורה עלתה ל70 מעלות!

ניכנסתי שוב לאינטרנט כדי לנסות לברר איך אני שולט במאוורר באופן ידני (כי אני לא מכיר בכלל את התכנה שבאה אם הדרייבר), ואחרי שמצאתי איך עושים את זה כיוונתי על ידני, וזה פתר את הבעיה (ברגע ששמתי את המאוורר על 70%-80%).

חוץ מיזה גיליתי (בעיקר לפי חוסר רעש) שהדרייבר לא מעלה לבד (במצב אוטומט) את המהירות של המאוורר, והמאוורר היה תקוע על 6% בלבד, ולא עלה אפילו באחוז בודד תחת עומס מלא!!! אז מה הפלא שהכרטיס התחמם?!?!?!

אז אני מציע לכל מי שיש לו בעיה דומה לנסות לשים את המאוורר על מצב ידני.

מקווה שעזרתי למישהו...

אחי איך אתה משנה?דרך ה-ccc?לי יש קירור של ac cooling ואני לא מצליח לשנות....

פורסם
  • מחבר

אחי איך אתה משנה?דרך ה-ccc?לי יש קירור של ac cooling ואני לא מצליח לשנות....

האמת שאני לא יודע מה זה AC COOLING, אבל אני יכול להגיד לך איך אני עשיתי את זה:

תכנס ל CCC, בתגיות בצד שמאל של החלון יש לך תגית בשם ATI OVERDRIVE, אחרי שתלחץ אליה יהיה לך ציור של מנעול בצבע אדום בצד ימין, אחרי שתלחץ עליו תהיה לך הודעה ששואלת האם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות, אחרי שתאשר אותה תסמן ב V את ENABLE ATI OVERDRIVE, ואז קצת מתחת לזה תסמן ב V את ENABLE MANUAL FAN CONTROL וזהו...

מה שנשאר עכשיו זה רק לשחק אם האחוזים של הסל"ד ולעשות APPLY, אם אצלך זה כמו אצלי אז אתה מיד תשמע את ההבדל בסל"ד.

בהצלחה

פורסם

איזה גירסא של HD4850 יש לך OC?

פורסם
  • מחבר

איזה גירסא של HD4850 יש לך OC?

אם אתה מתכוון אלי אז יש לי 512MB ATI Radeon HD 4850 של PALIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים