עבור לתוכן

לנובו X200 - הפעלה ראשונית כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

לאחר התלבטות ולאחר שנעזרתי בפורום רכשתי את ה X200 של לנובו.

ראשית תודה על העזרה.

כמה שאלות:

1. המחשב היה אמור להגיע עם התקנה של ויסטה וקיט שינמוך ל XP אבל בפועל הגיע עם XP.

להתעקש לקבל את ההתקנה של ויסטה? או להישאר עם ה XP?

2. הפעלה של ה GPS. התקנתי את התוכנה של ה GPS אבל אני מקבל שגיאה שלא נמצא אדפטר מתאים.

האם יכול להיות שאין לי GPS? איך פותרים את הבעיה?

3. קורא כרטיסים. איך אני משתמש בו? אני צריך מוצר נוסף שלישי בכדי להנות מהיכולת הזאת?

תודה

שי

פורסם

1) היית אמור לקבל דיסקים של Vista יחד עם המחשב. אם לא קיבלת, אתה יכול להזמין אותם מ-IBM ללא תשלום (לפחות בארץ הם לא גובים על זה תשלום, אם המחשב באחריות).

2) לא בכל X200 יש GPS. אפשר לבדוק לפי מספר הדגם (7 ספרות). כמו כן, כתוב שזה עובד רק בחוזה עם Verizon/AT&T, אם כי אולי אפשר לפרוץ את זה. לא התעמקתי בדבר.

3) מה הבעיה? מכניסים כרטיס מתאים בקורא הכרטיסים וזה עובד.

פורסם
  • מחבר

אפשר לבדוק לפי מספר הדגם (7 ספרות).

מה זה אומר שהוא לא מזהה את הדגם שאני מכניס?

לא ידנית ולא על ידי הבדיקה האוטומטית?

פורסם

מהו מספר הדגם?

פורסם
  • מחבר

עניין הדגם לא ברור לי.

ה TYPE הוא 7458CTO

אבל ה ProductID הוא 7458W6J

באתר של לנובו אין זיהוי לדגם הזה (7458W6J)

וה 7458CTO אני מבין שזה דגם כללי שמקונפג לפי בקשת המזמין.

פורסם

אכן לדגמי CTO אין פירוט מלא, כי הם באמת מקונפגים פרטנית בזמן ההזמנה.

אם קינפגת את הדגם, אתה צריך לדעת מה קינפגת שם.

פורסם
  • מחבר

אל תזלזל ;)

לא אני קינפגתי אותו, ככה רכשתי אותו מהמפיץ, אם אני הייתי מקנפג לא הייתי שואל.

לעניין ה GPS, באתר של לנובו כאשר רוכשים מחשב אין אפשרות לבחור GPS. (יש אפשר לבחור חבילה של AT&T,

אבל לא נראה לי שזה קשור)

פורסם

רכשת אותו ממפיץ, אז אומר להיות לך דף מפרט למחשב. רשום שם GPS? באתר של למיר (שמוכרים את הדגם הנ"ל) אני לא רואה שרשום.

כנראה באמת GPS בא רק בדגמים שקונפגו עם חבילת תקשורת של ספק אמריקאי כלשהו, ולכן אין אותם בדגמים שנמכרים בארץ.

אגב, מעניין אותי לדעת - יש עברית על המקלדת? מקורית או צרובה? אם זו מקלדת עם עברית מקורית, אז על ה-Backspace לא יהיה רשום Backspace, אלא יצוייר סימן של מחיקה.

פורסם
  • מחבר

קניתי כנראה מהמפיץ שמספק ללמיר.

כנראה שהעברית מקורית כי על ה backspace יש ציור ולא כיתוב.

העברית והאנגלית כנראה הודבקו ביחד, נראה אותה מדבקה. ולא צריבה.

מה זה אומר?

בעניין מערכת ההפעלה, מומלץ להישאר עם XP או לעבור לויסטה (ביקשתי שיזמינו לי אבל זאת אופרציה כי לוקח 30 יום,

וצריך לאסוף את זה בעצמי)

פורסם

העברית המקורית אומרת שמדובר בייבוא רשמי ולא ייבוא מקבילי. ת'כלס זה לא משנה, פשוט הסתקרנתי, כי אני יודע שחלק מדגמי ה-CTO מגיע בייבוא מקבילי.

אם אין לך בעיות עם XP, תישאר עימה. ויסטה תמיד תוכל להתקין.

בנוגע לדיסקים, אני מכיר את הפרוצדורה. ברגע שזה יגיע ל-IBM, לדעתי תוכל לבקש שישגרו את זה עם חברת שליחויות או בדואר, במחיר של כמה עשרות שקלים. לפחות בעבר אמרו לי שיש אופציה כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים