פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים הבנתי בקיצור תחליף משחת טרמית אם לא עזר תשקול לקנות קירור חדש זה ענין של 200 שקל גג לא צריך להשקיע יותר מזה אפילו פחות
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר סבבה...איך הבעת למסקנה שזו בעייה במשחה טרמית? כי המאוורר עצמו עושה בעיות ולא מסתובב כשצריך...כשאני גורם לו להסתובב על2600 (עם מברג כרגע לצערי) הוא מקרר פרפקט.סוקט 478
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים תתבול את המאוורר באציטון יכול להיות שהוא מלא אבק מבפנים ולא מסתובב טוב מספיק אתה מבלבל את הבחור .תקנה מאוורר חדש נקודה סוף סיפור
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אני רק נותן לו את כל הפיתרונות האפשריים הוא יבחר מה שהוא רוצה הוא שואל כדי לקבל תשובה לא כדי לקבל
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אם הוא שואל מן הסתם שהוא רוצה לדעת לא? ואנחנו כאן בשביל לעזור אולי אין לו כסף כרגע לקנות קירור חדש אולי יש עוד איזה משהו שאפשר לעשות לפני שקונים קירור חדש תחשוב קצת לפני שאתה מגיב בשמו של פותח הדיון
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר תודה לכולכם גם לך אליאור, בעיקרון רציתי לקבל עצות למקור הבעייה העיקרי ולקבל פתרונות אפשריים כמו שציינת, אבל גם לקבל תשובה סופית בנפרד שתפתור את הכל באופן בטוח לאחר שכשלו נסיונות התיקון. בכל אופן אני אפרק את המאוורר לפני ואנסה לראות מה הבעיה.אבל באמת תודה אתם אחלה אנשים
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים למה על שימון ציר המאוורר לא חשבתם? ישר משחה תרמית? ישנו סדר פעולות.קודם אבקלאחר מכן שימון ו/או החלפת מאווררמשחה תרמיתואז גוף קירור.מאחר ואבק הוא לא הבעיה, תשיג מעט שמן מכונות תסיר טיפה את המדבקה שעל המאוורר וטפטף טיפה או שתיים (לא צריך יותר).במידה וזה לא עוזר, רק אז יש להחליף משחה.ואין כזה הבדל בין המשחות. בפועל ההבדל הוא מעלה לכאן או לשם.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחזק את הדברים של ZAM תבצע שימון ואז תעבור הלאה אולי יעזור אבל אני חושב שזה קשור למשחה כי לפי דבריו של פותח הדיון הוא אף פעם לא החליף משחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.