פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשיםבקרוב אני צריך לחדש את הרישיוןשאלתי היא כזאתיש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקלהאים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש?או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים דוחות של משטרת ישראל או דוחות חניה של עיריות?אם זה דוחות חניה, אני מאמין שאין מה לדאוג בנושא של רשיון.לגבי הדוחות, תסדר את העניין לפני שהוצל"פ פותחים לך את התחת.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים גם אם מדובר בדו"חות תנועה, כל עוד לא שילמת אז למעשה לא הורשעת, ולכן לרשות הרישוי אין כוח למנוע את חידוש הרשיון.אבל כמו שנאמר מעליי, שלם את הדו"חות. ואיך הצלחת להגיע לאלפי שקלים בדו"חות??
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אתה יכול לחדש את הרישיון אף אחד לא ימנע ממך את זה אבל אם לא תשלם את הדוחות יצתבר לך ריבית
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אף אחד לא ימנע ממנו לחדש רישיון, ואולי חבל. לא בטוח שצריך על הכביש מישהו שצובר דוחות בסכום של 2-3 אלף שקל תוך שנה ו-11 חודשים...
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים ^^גם אם מדובר בדו"חות תנועה, כל עוד לא שילמת אז למעשה לא הורשעת, ולכן לרשות הרישוי אין כוח למנוע את חידוש הרשיון.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר כן כן זה דוחות תנועהיש!!אז לא משלמיםםיש יחדשו ליייייייאני ישלם אבל לא עכשיו אני יעשה תשלומיםםםםישששששש מחדשים לי את הרישיון אגב , זה הייה מפעם אני הרבה זמן לא נהגתיחוץ מזה שאני נהג ממש טובהייתי נהג פרטי 4 חודש עד שנימעס לי אפילוחוץ מזה מה יש ? קצת דריפתים ;DQTTPסליחה ? וחבל שלא????תהייה בטוח שאחרי קורס של החיים ומה שעברתי על ההגהאני נהג טוב ממך! אני עברתי אחרי 5 שיעורים בטסט ראשון!!!! (אבא ז''ל מורה נהיגה)הדוחות האלה הם על חגורות בטיחות
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים איך בדיוק אתה מחשיב את עצמך כנהג טוב אם עברת רק 5 שיעורי נהיגה (בניגוד לחוק חשוב לציין)?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר לא הייתי צריך יותר מחמש שיעורי נהיגה הייה לי עבר עשיר עם מכוניות (נהגתי בלי רישון קצת) אבל לא בכביש חוץ מזה שאני מאוד בקיא בתפעול הרכב ובעיה במצבים קיצונים כמו בחלקות זריקות תחת וכאלה שבדרך כלל אחרים לא יודעים מה לעשות .. וחוץ מזה שעברתי טסט אני לא מעיד על עצמי
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אם אתה חושב שנהיגה זה כמו בסרט "מהיר ועצבני" אז כדאי שתצא מהסרט. 5 שיעורי נהיגה מספיקים בקושי ללימוד הבסיס של הנהיגה גם אם אבא שלך היה המורה לנהיגה מספר 1 בארץ.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים כן כן זה דוחות תנועהיש!!אז לא משלמיםםיש יחדשו ליייייייאני ישלם אבל לא עכשיו אני יעשה תשלומיםםםםישששששש מחדשים לי את הרישיון אגב , זה הייה מפעם אני הרבה זמן לא נהגתיחוץ מזה שאני נהג ממש טובהייתי נהג פרטי 4 חודש עד שנימעס לי אפילוחוץ מזה מה יש ? קצת דריפתים ;DQTTPסליחה ? וחבל שלא????תהייה בטוח שאחרי קורס של החיים ומה שעברתי על ההגהאני נהג טוב ממך! אני עברתי אחרי 5 שיעורים בטסט ראשון!!!! (אבא ז''ל מורה נהיגה)הדוחות האלה הם על חגורות בטיחות אתה נהג גרוע. נהג טוב זה נהג שלא מבסס את הרגלי הנהיגה שלו (ואת עצם העובדה שהוא נוהג) בעבירות על החוק, בטח ובטח אחד שלא אומד את יכולות הנהיגה שלו ב"מצבים קיצוניים" שאתה מתאר. ולחידוד, "תפעול הרכב" ב"דריפטים וחלקות" (אתה בטוח שאתה לא בן 15?) אלו לא מצבים קיצוניים, אלו מצבים של התלהבות של ערס צעצוע בן 17 כשהוא רוצה לעשות רושם על שאר החברים השיכורים שלו באוטו של אבא'לה.מצב קיצוני הוא מצב חירום כשהרכב עלול לצאת משליטה אם הוא לא בידיים מיומנות ולנהג אין מזל בשפע. דוגמא מהחיים (שלי): השתלטות על רכב כשצמיג קדמי מתפוצץ, ואתה דוהר בירידה בכביש מהיר עמוס בתנועת רכבים אחרים, ב 120 קמ"ש. רוצה להיות נהג טוב? קודם כל תתחיל לאמץ הרגלי נהיגה עם טיפה אחריות וללא רברבנות יתר מהסוג שגורם לתאונות. שנית, נסה להגיע למצב שאתה נוהג 9 שנים וכל עבירות התנועה שצברת מסתכמות אך ורק באזהרה על נסיעה בנת"צ, וללא אף תאונת דרכים אחת.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר מה אני מדבר ומה אתה אומראיך משאלה על רישיון זה הפך לויכוח של מי נהג טוב יותרכולנו נהגיםיש טובים יש גרועיםלא אמרתי שאני הטוב בעולםמה שאני כן יכול להגיד בבטחה זה שאני לא הרע מכולם ואני דיי טוב יחסית לנהגים שאני רואה היום בכבישממש חבל לי לשמוע שקיבלת הזהרה על נסיעה בנתיב בין ערוניוחוץ מזה.....זה די מעצבן שביגלל דוחות חגורה אנשים פה אומרים שלא מגיע לי רישיון !רגבאני לא ערס ואני ביכלל לא באזור של 17ואם אתה ממש ממש רוצה לדעתאין לאבא שלי אוטולמעשה אין לי אבא !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.