פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים וזה כרטיס טוב?יותר מה9800?כרטיס מעולה, גם קרייסיס הריץ לי על הגדרות מקסימליות 1650X1080 ללא AA.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר כרטיס מעולה, גם קרייסיס הריץ לי על הגדרות מקסימליות 1650X1080 ללא AA.וכמה הוא עולה?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אתה פונה אל ה8800gts? כי לא נראה לי שהוא יגיב לך כאןבכל מקרה, הוא לא יותר טוב מהם, אבל הוא מספיק בישביל הרזולוציה הזאת. יותר מזה יהיה OVERKILL ועדיף לחסוך את הכסף לשדרוג עתידי.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים Prince of persia שאני משחק על High זה פועל עם תקיעותDead Space בקושי זז.ב DMC4 יש לי בעיות בסרטונים לוקח לזה טיפה זמן לקלות את התמונה אז זה מטשושטש לשניה אבל זה בקטנהאני רוצה להחליף כרטיס מסך כדי שהמשחקים יעבדו על high.המשחקים האלה פועלים מצוין על הכרטיס הזה לרוב האנשים אז הבעיה היא ספציפית אצלך ואולי קשורה לטלאי/דרייבר.והם גם לא כבדים בכלל (אם כי לא ראיתי בנצ'ים של הנסיך החדש אבל מספרים שהוא לא כבד בכלל).תבקש 9800GT חלופי במסגרת האחריות, הוא מעל ומעבר לרזולוציה המאד נמוכה שציינת.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר המשחקים האלה פועלים מצוין על הכרטיס הזה לרוב האנשים אז הבעיה היא ספציפית אצלך ואולי קשורה לטלאי/דרייבר.והם גם לא כבדים בכלל (אם כי לא ראיתי בנצ'ים של הנסיך החדש אבל מספרים שהוא לא כבד בכלל).תבקש 9800GT חלופי במסגרת האחריות, הוא מעל ומעבר לרזולוציה המאד נמוכה שציינת.סבבה אני ישאר עם הGT 9800 וזה נראה לי הגיוני כי אני קיבלתי את המחשב שלי ביום חמישי בערב וביום שבת נשרף הכרטיס מסך...תודה רבה רבה לכולם על העזרה אני יחליף את הכרטיס מסך שלי בהמשך
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים סבבה אני ישאר עם הGT 9800 וזה נראה לי הגיוני כי אני קיבלתי את המחשב שלי ביום חמישי בערב וביום שבת נשרף הכרטיס מסך...תודה רבה רבה לכולם על העזרה אני יחליף את הכרטיס מסך שלי בהמשךהלב אומר שקנית מסוחר ערבי בשוק הכרמל, המוח אומר אייבורי, מה באמת נכון?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מה לעשות יש חומרה פגומה גם אצל הטובים ביותר, קרה... לא צריך לחפש אשמים...
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר הלב אומר שקנית מסוחר ערבי בשוק הכרמל, המוח אומר אייבורי, מה באמת נכון?קניתי הכול מקורי..קניתי מחשב חדש ב4100 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.