עבור לתוכן

איזה מחשב נייד הכי משתלם לרכוש ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

מהעבודה נתנו לי כמה אפשרויות לקבל מחשב נייד במחיר מוזל (לא יודע עד כמה זה נכון בגלל שאין לי ידע בניידים)

אלו האפשרויות :

Gigabyte W348M 13.3

--------------------------------

הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "13.3, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 250GB ומצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP.

Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה

מחיר - 3350 ש"ח

Gigabyte W576M 15.4

------------------------------

הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 320GB ומצלמת אינטרנט מובנית 2MP.

מחיר - 3720 ש"ח

LG RD510 15.4

--------------------

הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 250GB ומצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP.

מחיר - 3445 ש"ח

ואחרון...

Gigabyte W576V 15.4

----------------------------

הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 320GB ומצלמת אינטרנט מובנית 2MP.

מחיר - 4170 ש"ח

1. האם המחירים באמת זולים?

2. איזה מהמחשבים לדעתכם הכי משתלם? בלי קשר לצרכים אישיים, אני פשוט רוצה את ההכי טוב ומשתלם . השאלה מה הכי כדאי לי ואם כדאי.

פורסם

המפרטים שנתת אינם מלאים. חסרים פרטים חיוניים כמו סוג כרטיס המסך והמעבד.

פורסם

1. www.zap.co.il

מה גם שהפירוט שהם מביאים הוא ממש בדיחה. לא כותבים אפילו איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך, אבל העיקר כותבים איזו מצלמה. :screwy:

2. אין כזה דבר הכי משתלם בלי קשר לצרכים אישיים. וגם הכי טוב הוא לא בהכרח הכי משתלם. נראה שאתה מחפש איזה קיצור דרך לדעת מהו המחשב הנייד הכי טוב בעולם מבחינת הכל. מצטער לאכזב אותך, אין דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אחרי שביררתי עוד כמה נתונים והחלטתי מה בדיוק אני רוצה וצריך, כבר עשיתי את הבחירה

תודה רבה לכם ומצטער שלא סיפקתי לכם מידע מלא.

אתם יכולים לנעול .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים