עבור לתוכן

Firefox, ZoneAlarm ו-ויסטה כמובן

Featured Replies

פורסם

שלום שלום.

אז ככה, זה לא שכל שאר הבעיות שלי עם הויסטה נעלמו (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378527.0), פשוט כל פעם יש בעיה אחת שמאפילה על כל השאר.

כרגע הבעיה היא בדפדפן FF. כל כמה זמן הגלישה באמצעות הדפדפן נפסקת, והוא לא נכנס יותר לאתרים (בזמן שב IE וב Chrome הגלישה כרגיל). אם אני מנסה לסגור את ה FF, הוא לא נעלם מה Task Manager ואי אפשר לסגור אותו דרך שם או דרך ה CMD. האפשרות היחידה שנשארת היא לעשות ריבוט (במידה ואני מתעקש על להמשיך לעבוד עם ה FF, היכן שכל התוספים והעזרים נמצאים).

קראתי איפשהו שהבעיה הזאת (לפחות הקטע עם ה Task Manager) קשור איכשהו ל ZA PRO (גרסה 8.0.059.000) אבל עדיין לא הצלחתי למצוא פתרון.

אשמח לרעיונות והצעות, וגם לפתרון אבסולוטי אם קיים (ובלי פירמוט\מעבר ל XP. באמת שכרגע אני לא יכול לעשות את זה).

תודה רבה.

פורסם

אין פה קשר למערכת ההפעלה.

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

זה דווקא כן קשור לויסטה. ב XP זה לא היה קורה קרוב לוודאי.

שיהיה, העיקר לקבל תשובה אני מניח.

פורסם
  • מחבר

אגב, תוספת קטנה ששכחתי לכתוב.

במידה וה FF הפסיק לעבוד ונשאר תקוע ב Task Manager, האופציה היחידה היא Reboot אבל זה לא כ"כ פשוט. בד"כ במצב כזה כשאני עושה ריסטרט הויסטה לא מצייתת מייד. לרוב זה יקח דקה-שתיים עד שהיא תתחיל לסגור תוכנות ואז תעשה את הריבוט, אבל לעיתים (די קרובות מסתבר) היא פשוט נשארת תקועה ולא עושה ריסטרט בעצמה, ואז אני צריך ללחוץ פיסית על הכפתור של ה Reset (וזה מבאס. באמת). אני עושה את זה כשאין שום דבר אחר לעשות.

לעתים גם מצב ה Logging off נשאר תקוע למשך מס' דקות בדרך לריסטרט המיוחל.

ושוב, במידה וה FF לא עושה בעיות, כל זה לא קורה. כלומר, אם סתם ככה בא לי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, אני יכול לסגור את ה FF בקלות (והוא גם נעלם מה Task Manager), ולעשות ריסטרט\לכבות את המחשב כרגיל, בזמן סבירים לכל הדעות.

אז מה עושים? מעבירים את הנושא בחזרה לפורום Windows (ובלי דרישות לפירמוט בבקשה. זה מפלט אחרון בהחלט בהחלט).

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אז לאחר התייאשות סופית, לכבוד השנה החדשה ולכבוד הפסקת הלימודים שנפלה עלינו לאחרונה והזמן שהתפנה (הכל יחסי) כתוצאה מכך, החלטתי לפרמט את המחשב ולחזור לחלונות XP הישנה והמוכרת, עם הבעיות הישנות אך המוכרות והמעטות משמעותית מאשר בויסטה. לפחות אצלי. את החוויה של חלונות ויסטה אני מצידי אעדיף להשאיר מאחור, ולקוות שאולי חלונות 7 תהיה טובה יותר (אלי). SP2? אני בספק שזה יהווה סיבה לחזור אליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים