עבור לתוכן

צריך עזרה, אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד למשחקים...תקציב עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח

דרישות:

4 ליבות

לוח אם לא DDR 3 כי יש לי זיכרונות של DDR2 גיגה 4

תודה מראש :hi:

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1638

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤661

מחיר סופי: ¤2299

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

תמיכה בזכרונות מסוג די.די.אר 2 וגם מעבד חזק לחלוטין

פורסם
  • מחבר

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1638

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤661

מחיר סופי: ¤2299

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

תמיכה בזכרונות מסוג די.די.אר 2 וגם מעבד חזק לחלוטין

תודה רבה,

בדקתי את הלוח אם והמעבד והם מתאימים לי לחלוטין.

פורסם

בזבוז טוטאלי!

במחיר הזה כמעט ואפשר לקנות Core i7, אם כי יש לך זכרונות DDR2.

הייתי מציע Q6600/E8400 עם P43-DS3L של Gigabyte

יעלה הרבה יותר זול.. ועם אוברקלוק הביצועים שלך לא יהיו הרבה מאחורי Q9550

ואל תשכח שנכנסה משפחת מעבדים חדשה מצד אינטל עם סוקט חדש, ולכן זה מעשה לא נבון לבזבז הרבה על מעבד ולוח כרגע.

דגש על הלוח היקר, כי הוא לא יתן לך שום דבר בהשוואה לP43, כמובן חוץ מהפיצ'רים שאולי אתה כלל לא צריך. (שכן לא ציינת אחרת)

פורסם

גם אני חושב שהפלטפורמה החדשה עדיפה אבל הוא ביקש לוח עם די.די.אר 2

חוץ מזה שאין מה להשוות בכלל q6600 לq9550 שכמעט או אפילו משתווה ל920 בשילוב עם די.די.אר 3 ולוח איכותי אז באוברקלוק זאת אפילו לא דוגמה להשוואה

פורסם

תשפשף את העיניים, אני לא אמרתי שכדאי לקחת Core i7, אני אמרתי שהוא יכול היה במחיר דומה למה שהצעת לו. ובגלל שבעתיד הוא לא יוכל לשדרג את המערכת המבוזבזת שהצעת לו, אני מציע לו שיתרחק ממנה ומהר.

אתה מודע לכך שההבדל בין שני המעבדים הוא כמעט 700 שקל, נכון? ואתה בכל זאת חושב שכדאי לו לקחת Q9550?

בקיצור פותח הדיון, קח איזה לוח P35 זול ונחמד עם Q6600. אתה לא צריך יותר מזה.

בשימושים שלך אתה צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך.

תתחדש (=

פורסם

מצטערף לדעה של ניקיי!!!

מה הטעם לקנות Q שאפשר לקחת CI7 באותו מחיר

ומה הטעם לקחת לוח יקר שלא יתן כלום?

עם הוספה של 500 שקל אפשר לקחת לוח זכרונות ומעבד מהדור החדש

שווה הרבה יותר ...

במידה ולא

ואם כבר לקחת משהו מהדור הזה (775)

אז זה לקחת לוח שלא עולה על 400 שקל

ומעבד שלא עולה את ה1000 ש''ח

במקרה הזה ה8400 או הQ6600 (6600 עם OC כמובן) יהיו שוים הרבה יותר ..

דעתי האישית ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708330

או אם אתה מתעקשר על צ'יפסט יחסית חדש ..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711587

או

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709608

עם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=684799

יהיה יותר טוב מטוב ........

פורסם

אולי במובן של חיסכון ההצעה היא אכן נכונה אך אני לא ראיתי אותו כותב מה השימושים שלו ובכל זאת הוא ביקש

את הרכיבים בסה"כ כולל של 2500 ש"ח אז אני לא מתווכח עם זה משהוא רצה, q6600 זה בכלל משהוא אחר שמבחנתי לא שווה חיסכון כזה או אחר

משום שזה מעבד ישן ולעומת הq9550 שהוא חדש אך לא החדש ביותר, חיסכון של 700 שקל? הוא יעשה את השיקולים שלו מבחינת עלות\ביצועים

לפי הדרישות שלו, למרות שאולי בלוח אפשר לרדת באיזה 200-300 ש"ח ובמעבד אולי טיפה אבל לא עד כדי כך

פורסם

זה שהתקציב שלו עומד על 2,500 ש"ח לא אומר שצריך לבזבז את כולו.

ניתן לקנות לוח P43 חביב ומעבד Q6600, ואת 1,000 הש"ח לשים בצד לקראת השדרוג הבא.

פורסם

אולי במובן של חיסכון ההצעה היא אכן נכונה אך אני לא ראיתי אותו כותב מה השימושים שלו

קרא את הכותרת (;

לפי הדרישות שלו, למרות שאולי בלוח אפשר לרדת באיזה 200-300 ש"ח ובמעבד אולי טיפה אבל לא עד כדי כך

תתפלא, אפשר לרדת המון מבלי להפסיד יותר מידי ביצועים בישומים שאתה משתמש בהם- משחקים.

ברור שQ9550 טוב יותר מQ6600. אבל תחשוב שישנן 2 מערכות זהות פרט למעבד, באחת Q6600 ובאחרת Q9550. אתה חושב שמשחקים ירוצו חלק יותר על המערכת שבה Q9550? קודם כל זה תלוי ברזולוציית משחק, אם מדובר ברזולוציות נמוכות אז המעבד חשוב יותר ועדיף להשקיע בו יותר מבכרטיס מסך. אבל לרוב זהו לא המקרה, לרוב רוצים לשחק ברזולציות ממוצעות.

ואתה יודע מה? אפילו אם הוא היה משחק ברזולוציה של 640x480 אני לא הייתי מציע לקחת Q9550, כי עדיין ההבדל הוא 700ש"ח! 700ש"ח זה המון כסף. הייתי מציע לקחת Q9550 רק לבן אדם שעוסק בתחום בו מעורבות תוכנות שינצלו טוב מאוד את המעבד הזה, ואכן הוא יקבל שיפור לא קטן מQ9550. אחרת, אני לא ממליץ על מעבד כ"כ בזבזני.

והלוח שהמצלת לו עליו? תיכף אין עוד C2Q ו-C2D, והמלצת לו על אחד המעבדים החזקים שבסדרה, כך שלא יהיה לו לאן לשדרג בעתיד. מאילא אם בן אדם קונה E2180 אז שבעתיד יוכל לשדרג (אפילו שגם כאן זה לא דורש לוח יקר כ"כ). אבל עם מעבד שכזה לא יהיה לו לאן לשדרג, ולכן הלוח הזה הוא בזבוז טוטאלי כשאפשר לחסוך איתו הרבה יותר מ-200ש"ח, יותר לכיוון 350ש"ח. ;)

ולגבי ה"ראש-קטן" כשאמרת "הוא ביקש ב2500 אז הבאתי לו ב2500".. קרא את התגובה של Nemesis.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים