עבור לתוכן

איך מסך ה-25" של HP בגיימינג וסרטי FULL HD?

Featured Replies

פורסם

ממה שאני הבנתי מ- TFT CENTRAL, סיימון בקר מאוד התרשם מה-H-IPS של ה-HP LP2475W יחסית לחלק ממסכי ה-S-IPS של Hazro (שלא מיובאים לארץ) בנושא של בהירות השחור, שיורדת באופן מכובד בשביל הפאנל הזה בזכות שליטה מתקדמת ונכונה בבהירות, כך שיחס ניגודיות הסטטי נשמר יציב כסלע על רמה של כ-800:1. בבהירות נמוכה של 100-120 Cd/M2 בה רוב האנשים ירגישו בנוח לעבודות טקסט וגלישה ה-HP יציג ניגודיות טובה יותר מאשר בחלק מהמסכים המתבססים על S-PVA. אז כן יש שיפורים משמעותיים יחסית ל-S-IPS מיושנים.

בבהירות שהיא מסביב ל-300 Cd/M2 ל-Dell 2408WFP עדיין יש יתרון בסרטים מאחר ואותו מכשיר מדידה ראה שיש לו יחס ניגודיות גבוה יותר: כ- 1200:1. מניסיון שלי עם שני המסכים שברשותי אפשר בהחלט לראות הבדל מאוד משמעותי ברמת השחורים בין יחס ניגודיות סטטי של 900:1 לעומת 1200:1 בסרטים. לכן אני לא יכול לומר ש-800:1 זה נתון מביס לעומת 1200:1.

מה שכן לשימוש העיקרי של משחקים הייתי מעדיף לקחת את ה-LP2475W מכיוון שבסצינות כהות במשחקים במסכי S-PVA שמאבדים יחס ניגודיות סטטי בבהירות יותר נמוכה מזו שנהוג לכוון בסרטים רואים הסטת ניגודיות מהמרכז לצדדים בצורה בולטת ואילו ב-IPS אין בכלל דבר כזה. בעיבוד תמונות זה לא משהו שמטריד אותי אישית כי בתמונות בהירות לא כל כך מבחינים בכך אבל במשחקים עם סצינות כהות ההנאה נפגמת.

פורסם

יש איזושהיא ביקורת על הפיליפס החדש ? מעניין אותי אם ישפר על ה - HP.

בארץ יש את הפיליפס 240PW9EB שדומה לו מאד (אותו הפאנל H-IPS) רק ללא כניסות הוידאו.

יש כמובן הבדלים באלקטרוניקה והפיליפס חדש יותר אז יכול להיות שיהיה אפילו מעט עדיף בנושא זמן תגובה/INPUT LAG או כיול צבעים.

בכל מקרה אין יותר מדי מבחר בארץ אז אני מזמין אותו מחר, אני לא חושב שאפשר ליפול איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים