עבור לתוכן

איך מסך ה-25" של HP בגיימינג וסרטי FULL HD?

Featured Replies

פורסם

ממה שהבנתי הוא צריך להיות אחד הטובים....

אני גם יודע שהדגם המוקטן שלו (W2207) הוא גם כן מוצלח מאוד.

פורסם
  • מחבר

מהו הפאנל? לא כתוב באתר של HP.

פורסם

TN, סתם מסך.

יש את ה - LP2475W כמעט באותו מחיר והוא עדיף בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת פרטים עליו? כמו סוג פאנל וייעוד?

פורסם

24 אינץ', פאנל H-IPS ומיועד לכל שימוש (ALL ROUND).

פורסם
  • מחבר

איך הוא לעומת ה-2408WFP?

פורסם

עדיף עליו כמעט מכל בחינה.

פורסם
  • מחבר

מי? ה-HP או ה-DELL?

xD

אגב תודה רבה שאתה ממשיך לעזור לי בכל בעיה קטנה שיש לי, בעיקר בנושא הגרפיקה

פורסם

שכחתי מילה אחת להבהרה בתגובה הקודמת.

ה - HP עדיף (למרות שיש לפאנל S-PVA כמה יתרונות קטנים עדיין אחרי ש - H-IPS מחק לא מעט מהחסרונות המסורתיים של ה - S-IPS).

בארץ יש את הפיליפס 240PW9EB שדומה לו מאד (אותו הפאנל H-IPS) רק ללא כניסות הוידאו.

יש כמובן הבדלים באלקטרוניקה והפיליפס חדש יותר אז יכול להיות שיהיה אפילו מעט עדיף בנושא זמן תגובה/INPUT LAG או כיול צבעים.

פורסם

מי? ה-HP או ה-DELL?

xD

אגב תודה רבה שאתה ממשיך לעזור לי בכל בעיה קטנה שיש לי, בעיקר בנושא הגרפיקה

בקשר לגרפיקה ההתאמה תלויה בסוג מרחב הצבע שאתה מבקש לעבוד בו: sRGB או Adobe RGB. ה-HP LP2475W, Dell 2408WFP ו-Philips 240PW9EB הם מסכים עם מכלול צבעים מורחב. ייתכן שדווקא לגרפיקה יהיה עדיף לך להתפשר בגודל ורזולוציה לטובת ה-LP2065 בעל מכלול צבעים סטנדרטי, מכיוון שבלי מכייל ה-LP2065 מדוייק בהרבה מהם ואפילו אם תרצה להשתמש במכייל חיצוני לא תצליח להביא את ה-24" מבחינת דיוק בצבעים כלפי תקן sRGB לרמתו של LP2065.

יש בסטיקי מאמרים וביקורות דיונים נבחרים אודות מכלול צבעים מורחב ולמה חשוב להתאים לו את מרחב הצבע של התמונות.

פורסם
  • מחבר

כן אני קראתי את המידע הזה בסטיקי.

ואני מעדיף לקחת את ה-HP מכיוון שאבא שלי עובד שם. אומנם לא בתחום המסכים, אבל הוא עובד HP וככל הנראה שהוא יכול להשיג לי את המסך במחיר נמוך יותר ממחיר חו"ל.

כיף חיים :jump:

פורסם

לפי מה שרשום בכותרת המסך לא מיועד בכלל לגרפיקה.

פורסם

עניין הגרפיקה הוזכר מאוחר יותר. כמו שזה נראה לי בעצם לפי הדרישות המרכזיות שלו, דיוק בצבעים לא באמת חשוב לו אם איני טועה.

לא נורא. העיקר שגם מי שקורא ולא שואל, יידע על הסוגיה הזו - אשר יכולה להיות קריטית בהתאם לסוג העריכה הגרפית שהוא מבקש לעשות באמצעות ה-24" הללו.

בכל אופן כדאי לקחת את ה-HP LP2475W מאשר את ה-HP w2558hc אם הוא יכול להשיג מחיר נמוך. ל-H-IPS של ה-LP2475W יהיה יתרון על פני TN בסצינות כהות במשחקים וסרטים בזכות חשיפת פרטים טובה יותר ללא בליעה שלהם.

פורסם

כשהוא אמר גרפיקה הוא דיבר באופן כללי (מסכים, כרטיסי מסך וכ'ו) ולא התכוון לתחום הזה.

אבל לא משנה כל כך.

האם לאחר השיפורים שה - S-IPS עבר ב - H-IPS עדיין נשארו יתרונות כלשהם ל - S-PVA עליו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים