פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים שלום לכולם , אני די חדש פה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים ובכל הדברים אז אם יהיה בעייה אני יתקן. אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ורציתי לדעת איך לעשות את זה, מההתחלה ועד הסוף. זה מבטל לי את האחריות אם אני עושה את זה? זה המעבד שלי: יש לי לוח אם ep45-ds3 וזה הקירור למעבד שלי: Arctic Cooling Freezer Extreme והמארז CM690 עם 3 מאוררים ( אחד מקדימה, אחד בצד, וחד מאחורה) וספק כח VX550W תודה רבה.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים כן זה מבטל את האחריות למחשב אבל אם נשרף לך חלק או משו אתה פשוט מוציא את הסוללה ומנתק מהחשמלל ואז מנסה להפעיל את המחשב כדי שכל החשמל שנשאר במערכת יגמר ואז הביוס התאפס לך וכאילו לא עשית כלום למחשב. אתה צריך לעלות מתחים למעבד לכוון זיכרונות מה המהירות של הזיכרונות MHZ? וגם CL ומה הם הזיכרונות בגלל
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQזה הזכרונות שלי..אני לא רוצה לעשות להם oc אני רוצה רק למעבד.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים כשאתה מעלה את ה FSB (בתמונה שהבאת זה מה שרשום bus speed)זה ממהיר גם את הזכרונותאז בכל זאת צריך להתעסק עם המהירות שעון של הזכרונות, זה הולך ביחד עם ה OC של המעבד.דרך אגב, למה כתוב לו core speed: 1999Mhz?בשם של המעבד כתוב שזה צריך להיות 2.83Ghz
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר אבל איך ? איפה אני משנה את כל הדברים האלה?כמה מתח מותר לתת למעבד, מה הטמפרטורה שצריכה להיות וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים כשאתה מעלה את ה FSB (בתמונה שהבאת זה מה שרשום bus speed)זה ממהיר גם את הזכרונותאז בכל זאת צריך להתעסק עם המהירות שעון של הזכרונות, זה הולך ביחד עם ה OC של המעבד.דרך אגב, למה כתוב לו core speed: 1999Mhz?בשם של המעבד כתוב שזה צריך להיות 2.83Ghzכי הוא צילם את זה כשהמעבד היה במנוחה ואז המחשב הוריד את המכפלה ל6 כדי לחסוך חום וחשמל.המכפלה המקורית היא כנראה 8.5 מה שייתן 2.83GHZ
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים פותח התרד ברוך הבא..להתחלה טובה יותר בשבילך..תעיין בסטיקי שבפורום ובביקורות/מאמרים שיש באתר..כמו כן על כל שאלה תריץ חיפוש בפורום..אתה תמצא המון מידע ותשובות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.