עבור לתוכן

אני זקוק להבהרה בקשר לכרטיס מסך hd4870 בנוגעה למשחקים בבקשה

Featured Replies

פורסם

הבנתי מדיונים שונים שאם יש לי מסך 19" אז אין לי שימוש ל hd 4870 משום שתחת הרזולוציה אליה המסך מוגבל (1420X900) יהיה הפרש ממש קטן בינו ל hd4850 מבחינת הביצועים באותו המשחק.האם זה נכון? אם כן אז עד כמה קטן ההבדל.מבחינת התקציב אני יכול ללכת לכיוון ה 4870 אבל אני לא אקנה מסך חדש.

אסמך לתשובה מעמיקה :) תודה

פורסם

תראה, אני הזמנתי עכשיו את ה 4870 וקניתי מסך 22'.

אבל קראתי ביקורות וראיתי בנצ'מרקים.

ברזולוציות האלו ההבדל באמת לא משהו שתשים לב אליו.

אבל הוא עדיין קיים.

וברזולוציות יותר גבוהות יש הבדל ניכר.

כמובן שמשחקים שיצאו בעתיד שיאמצו יותר הכרטיס מסך, ה 4870 יראה עליונות גם ברזולוציות יותר נמוכות

פורסם
  • מחבר

אז 4850 על 19" יתפקד כמו 4870 על 22" בשנה וחצי הקרובות ?

ותודה על התגובה

פורסם

אני לא יודע אם להגיד לך בשנה וחצי הקרובות...

אני לא נוקב בזמן

נגיד, אני מאמין שאפילו כיום crysis בטח יעבוד ברזולוציות נמוכות יותר טוב על ה 4870 (נגיד עם כל האפשרויות על מקסימום)

אבל ה 4850 הוא יחסית עוד כרטיס חדש וחזק, אז משחקים עובדים עליו בלי בעיה כרגע.

אני אישית העדפתי את ה 4870 כי אני קניתי מסך 22' שהוא ברזולוציה של 1920, וכי יש לו זכרונות יותר מהירים. גם קניתי אתה גירסה של ה 1 ג'יגה.

אבל זה יצא איזה 1600 שקל...

פורסם

לי יש HD4850 ואני משחק ברזולוציה של 1600X1200, כאמור גם גבוהה מרזולוציה סטנדרתית של 1650X1080...

במשחקים אני לא מרחם ועם הרזולוציה הגבוהה ביותר אני מכה עפ פילטרים והדרות... הרבה משחקים פשוט קטנים על הכרטיס הזה ברמות...

הוא מריץ אותם ללא קושי כלל בכמות הפריימים הגבוהה ביותר, כזאת שגם עוקפת את תדר הריענון של המסך שלי.

בשמחקים הכבדים ביותר כמו קרייסיס אני מרשה לעצמי לרדת ל1280X1024, עדיין עם ההגדרות הגבוהות ביותר.. ועובד לי מעולה.

לא תמיד צריכים להיות הכי קטנוניים ולהתעקש על ההגדרות הגבוהות ביותר אבל דבר אחד אני מבטיח לך... אתה משלם על ביצועים וזה מה שאתה מקבל...

פורסם
  • מחבר

הממממ....תראו יש לי אופציה לקבל במשלוח מחבר את זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121290

שימו לב לקירור והמחיר.אבל אם לא ארגיש הבדל ביניהם ב1440X900 אז אין למה לטרוח וליבא נכון?(לא לדאוג מיסים אני לא אשלם על זה) או שאני מפספס פה משהו?

פורסם

באמת זול, יוצא משהו כמו 850 שקל...

שזה איזה 400 שקל יותר זול מבארץ

פורסם

ומה עם לקנות HD4850 או 9800GT במחיר של מתחת ל150$?

פורסם
  • מחבר

אפשרי לקנות גם 4850 אבל אם אני ארגיש הבדל ביצועים בין הכרטיסים לנוכח המסך שלי אעדיף את 4870 וזאת בעצם השאלה שלי....האם ארגיש? גם בעוד שנה למשל (גם ככה עוד שנה שנה וחצי הhd יחליף קידומת והנ"ל יהיו זבל..ואצתרך לקנות חדש). אגב ה4870 הזה בארץ יעלה לא פחות מ 1600 ש"ח ושם זה פחות מה4850 אצלנו אז אני ממש מתפתה.זאת עדיין טירחה אבל אם יש הבדל לגבי אז למה לא.

פורסם

בוא אני אראה לך גרף, שאולי יעזור לך להחליט

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_4870/7.htm

ההגדרות על מדיום בבדיקה הזו

אבל בכל אופן

תראה שברזולוציות של עד 1280, יש הבדל מיזערי בין 4850 ל 4870

ואז תסתכל על 1920... ה 4870 אוכל אותו.

מה זה אומר?

שה 4870 באמת יותר חזק

אבל ברזולוציות נמוכות יותר, לא צריך כרטיס כל כך חזק כרגע, אתה יכול לראות שה 4850 עובד מצויין, בדיוק באותה רמה של ה 4870

פורסם
  • מחבר

נהדר זה מה שרציתי לראות תודה רבה לך אני אקנה לי פה 4850 ואשאר עם האחריות ביד :xyxthumbs:.איזו חברה אתה ממליץ? ותודה רבה על הקישור

פורסם

בבקשה

הממ, לא יודע. תמיד אני רואה פה שממליצים על palit, אין לי מושג למה.

אני הזמנתי מ foxpc.co.il את שלי, אז הזמנתי של connect3d, שבא עם קירור נחמד ו OC מהמפעל

תראה אם יש שם משהו שמתאים לך, לא חושב שזה באמת כזה משנה איזו חברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים