עבור לתוכן

המלצה לנייד - לצורכי תכנות עד 12000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כיום אני מחפש להחליף את הנייד שיש לי במשהו חדיש יותר, נייד יותר ושיענה לדרישות שלי (יש לי הרבה אני אפרט בהמשך ההודעה).

דבר ראשון אני מעוניין לדעת האם מתוכננים לצאת גרסאות של מחשבים חדשים (מעבדים חדשים) בתקופה הקרובה ששווה לחכות להם או שאין טעם ואפשר לקנות כבר עכשיו משהו, שאני אומר לחכות זה לאו דווקא לקנות את החדש שיצא אלא להמתין שייצא חדש והמחירים של המחשבים היום ירדו במחיר בצורה משמעותית - אני יכול להמתין מקסימום עד חצי שנה מהיום.

אוקי במידה ואין טעם להמתין למשהו שמתקרב בעתיד הקרוב אז ככה לדרישותי מהמחשב הנייד שלי.

דבר ראשון חשוב לי מאוד אבל מאוד הנושא של ניידות המחשב, כיום יש לי מחשב של Hp-Pavilion dv5164ea והוא מחשב ממש כבד, לא הייתי מגדיר אותו כנייד, לפי המפרט של המחשב הוא שוקל משהו כמו 2.84 ק"ג.

לגבי המחשב שאני מחפש הוא חייב להיות פחות מ 2 ק"ג - אחרת לפי דעתי זה כבר לא נחשב נייד (לפחות מבחינתי).

אוקי זה לגבי משקל המחשב, עכשיו לגבי השימושים שלי במחשב, המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות תכנות (בניית אתרים), זה אומר שמספר תוכנות יעבדו במחשב שלי במקביל.

1. Visual Studio 2008

2. SQL-Server

3. IIS ירוץ באופן קבוע כמעט

4. Adobe CS3 - בעיקר עבודה עם תוכנת Photoshop אך אין זה אומר שאני מעצב דברים, אלא רק פותח קבצי PSD ומשתמש בהם לשם חיתוכי תמונות למינהם.

5. My-SQL Server

6. Virtual PC לשם הרצה סביבת עבודה וירטואלית לבדיקות שונות.

מעבר לעבודות התכנות, אני ארצה מידי פעם לצפות בסרטים על מסך ה LCD שלי כך שהמחשב צריך לעמוד גם בזה (אני יודע שזאת לא דרישה יותר מידי גדולה אך לקחת זאת בחשבון).

מעבר לזה כל שאר הדברים הסטנדרטיים שמחשב אמור להריץ, שאיני חושב שמשפיעים על דרישות המחשב.

בשבוע האחרון ביקרתי ברשת באג לשם צפייה בגדלי המסכים, לראות מה יכול להתאים לי, אז ככה, דבר ראשון יש לפסול את כל גדלי ה 15.4 משום שאיני חושב שהם מתאימים לדרישות הניידות שאני מבקש פה.

שתי גדלי המסכים שראיתי הם 14.1 ו 13.1 שאני חושב בכיוון של שתיהם, את האמת אני יכול להגיד אני עדיין מתלבט לגבי ה 13.1, אני לא יודע אם יהיה ניתן לעבוד איתו רציף, אני חושב שצריך להתרגל לזה - בכל מצב חשוב המסך יהיה איכותי ככל האפשר ממה שיש היום בשוק.

בכל מקרה אלו שתי המסכים שאני יהיה מעוניין לקבל עבורם המלצות - שימו לב אשמח לקבל המלצות גם ל 14 וגם ל 13 אני כבר אחליט בסוף אם יתאים לי ה 13 או לא, כרגע אני הולך על ה 13 אלא אם כן ישתנה משהו בהתאם להמלצות שלכם.

עכשיו לנושא החשוב ביותר, זמן הסוללה, כיום מה שיש לי במחשב נחשב כבדיחה אני חושב, המחשב לא מחזיק מעמד יותר מחצי שעה עבודה ללא חיבור למתח חשמל, אני יודע שזה בגלל שהוא ישן והסוללה שלו כבר לפני סיום החיים שלה, אך גם שהמחשב היה חדש הוא לא היה מבטיח בתחום הזה (מקסימום שעה וחצי של עבודה).

אני מחפש מחשב בעל זמן עבודה אמיתי הרב ביותר.

שאני אומר זמן עבודה אמיתי, זה אומר שחיבור לאינטרנט wireless יהיה פעיל, עבודה על Visual Studio במקביל פתוח גם Photoshop, בנוסף מספר חלונות של דפדפנים פתוחים, שהמסך יהיה במצב נורמאלי (אין בכוונתי להוריד בהירות ולהוציא את העניים שלי בשביל לקבל זמן עבודה גדול).

אני שואף להגיע במצב הנוכחי הזה למשהו כמו 5-6 שעות עבודה מבלי הצורך לחבר את המחשב לזרם חשמלי - אנא עדכנו אותי אם יש חיה כזאת בכלל או שאני חי באשליות לקבל מצב כזה, כאשר המצב הרגיל הרגיל של צימצום משאבים אמור להגיע למשהו כמו 8-10 שעות עבודה.

מצב נוסף שאני רוצה לראות סרטים על מסך ה LCD שממוקם אצלי בבית, גם פה צריך להיות משהו כמו 5-6 שעות עבודה - הצפייה תעשה דרך יציאת ה HDMI.

נושא של דיסק הקשיח, הייתי מאוד מעוניין לדעת אם ניתן להכניס בתקציב כונן SSD לפחות של 64GB, אם אפשר 128BG זה יהיה מושלם.

אם אין מצב לכך או אם התוספת לכך היא משמעותית ביותר מבחינת המחיר, אני ארצה שתהיה אפשרות בעתיד לשדרג את הדיסק הקשיח באופן עצמאי ל SSD ועכשיו יהיה לי דיסק קשיח של לפחות 250GB אם זה לא פוגע בביצועי צריכת הסוללה ואם כן אז שיהיה 160GB לפחות.

אם אין אפשרות ל SSD אני רוצה שה HDD יהיה 7200rpm ושיהיה בחיבור Sata.

מעבד שיהיה מסדרה החדשה ביותר שיתאים לכל הדרישות שלי, בשאיפה למעבד הכי חזק שניתן לקבל בטווח המחירים הנורמלאי.

נושא הזיכרון של המחשב, חייבת להיות תמיכה של מקסימום 8 ג'יגה מהמחשב כאשר כרגע אני רוצה שיהיה רק 4 ג'יגה, זה יספיק לדרשיות שלי ובעתיד אם אני ארצה אני יקנה 8 ג'יגה וישדרג.

אשמח אם הזיכרון יהיה מהדור החדש של DDR3 אך אין זה חובה, אם זה מוסיף המון מבחינת המחיר.

יציאות מיוחדות שאני רוצה במחשב הם, HDMI ו DVI ביחד, אין לי בעיה להסתפק ב DVI שיוכל לעבוד טוב עם טלוויזיה בחיבור HDMI באמצעות מתאם, אבל אני מעדיף שיהיו לי את שתי החיבורים במקביל.

מעבר לזה אני רוצה שיהיה במחשב Bluetooth, חיבורי USB כמה שיותר (משהו כמו 4-6 יספיק לי).

כמובן שיהיה Wireless, עכשיו בנושא הזה, אני מעוניין שהכרטיס של ה Wireless יהיה הכי טוב שיש מבחינת הקליטה שלו, אני יודע אישית שישבתי מול אנשים עם מחשבי Dell למשל ואני ישבתי עם ה HP שלי והם קלטו רשתות שאני בכלל לא ראיתי ואלה שאני ראיתי, להם הייתה עוצמת קליטה גדולה יותר.

הנושא של ה Wireless חשוב לי, שיהיה בעל עוצמת קליטה הכי טובה שיש.

כמובן שאני רוצה שיהיה את כל שאר החיבורים הסטנדרטיים כמו יציאת Lan (רשת) רמקולים, מיקרופון וכו'.

אשמח אם יהיה את החיבות החדש שמחליף את PCMEDIA הישן (משהו כזה), קוראים לו משהו PC Express.

חיבור נוסף ששכחתי שאני רוצה שיהיה זה e-sata, מאוד יעזור עם דיסקים חיצוניים של ימינו.

תוספות אפשריות, אך ממש לא חובה שיהיה, אך אם ניתן לקבל אותם זה יהיה טוב מבחינתי.

התוספות הם מצלמה מובנית במסך (איכותית ככל האפשר), מיקרופון מובנה במחשב, טביעות אצבע במחשב.

חשוב שיהיה כונן צורב DVD.

נושא האחריות, חשוב מאוד שזה יהיה 3 שנים מלאות, אם יש בבית הלקוח זה יהיה מצוין, אם יש אפשרות לבינלאומיות גם מצוין (למרות שזה לא ישמש אותי כמעט בבטחה אבל אם יש אז שיהיה), חשוב שהשירות יהיה אמין ככל האפשר.

אני מעדיף להימנע ממחשבי HP ואני רוצה שהמחשב החדש יהיה או מחברת Dell או Lenovo IBM.

בנוסף לכל הדרישות שרשמתי למעלה, אני יודע שזה הרבה, אבל אם תהיה אפשרות העתיד לבצע טרייד אין בחברה זה משהו שמאוד יעזור לי (אני חושב שהמחשבים העסקיים יש את זה, ב HP אני יודע שיש).

מעבר לכל מה שציינתי, צריך ליהיה מערכת הפעלה Vista 64Bit אני כיום עובד עם גרסת ה Ultimate אך אין בעיה שזה יהיה מגרסת Business.

במידה והתקציב לא מתאים, אשמח לדעת מה יש בתקציב שלי שיכול להתאים ואיזה תקציב פחות או יותר צריך בשביל מחשב שיתאים לדרישות שלי.

אין חובה לנצל את כל התקציב שרשמתי, אשמח אם זה יהיה כמה שפחות.

מודה מאוד לכל העוזרים ולכל אלו שהגיעו לשורה זאת ;)

פורסם

פרט לנושא האחריות (וממה ששמעתי לאחרונה איכות הבנייה)

Sony Vaio Z570N/B

עונה על כל הצרכים שלך

והוא גם כמעט בדיוק במחיר, 12 אלף ש"ח...

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3752&p=20

(אגב אני לא חושב שתמצא צורב BluRay באיזשוה לפטופ כיום במחיר כזה)

הבעיה היא כמובן שנה אחריות בלבד,

אני מחפש מחשב בדיוק עם הדרישות שלך, אחד לאחד אותו דבר,

לא לוקח את הVAIO רק בגלל בעיית האחריות

אם מישהו כאן יכול להאיר את עינינו בנושא?

או כל המלצה, נוספת כמובן

פורסם
  • מחבר

היי ידידי, תודה על התגובה.

בהמשך לתגובתך, דבר ראשון לא ביקשת צורב Bluray אין לי צורך בזה בכלל וזה סתם מייקר את העסקה.

ביקשתי צורב DVD פשוט.

בקשר למחשב שהצעת, אני מאמין שמרבית התשלום פה הולך על השם של המחשב לא יותר מזה.

מעבר לזה שיש לו כרטיס מסך נפרד שבטח "תוחן" את הסוללה כך שזה לא נראה לי משהו שיתאים לי.

בכל מקרה אני מעדיף שהמחשב יהיה דבר ראשון עם האחריות שביקשתי, כי פה באמת אין לי פשרות בנושא, מבחינתי מחשב שאין לו 3 שנים אחריות מלאות לא בכיוון שלי בכלל, ודבר שני אשמח אם הוא יהיה מהחברות שציינתי בלבד, Dell או Lenovo IBM (הגרסה העיסקית בלבד).

פורסם

הדרישות שלך קשות.

E-Sata מובנה, וזוג יציאות DVI/HDMI לא תמצא במחשבים האלו.

לדעתי הפשרה הטובה ביותר עבורך תהיה ה-Fujitsu S6420.

http://campus.shopy.co.il/products/119537

בתוספת השדרוגים הנחוצים לזכרון, מערכת הפעלה וסוללה נוספת ל-Modular Bay.

שים לב שרזולוציית המסך היא 1280x800, אז בגדלים האלו קשה למצוא שולחן עבודה עם הרבה מקום/פיקסלים.

כדי לקבל רזולוציה גבוהה יותר, לרוב צריך לעבור ל-14.1", אבל אז תחרוג מה-2 קילו במקצת.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא ציינתי אך אני דיי גמיש מבחינת הדרשיות שלי.

כמובן שאני מאמין שיהיה קשה למצוא מחשב שיענה בדיוק לכל הדרישות שלי.

קשה לי להאמין שהמחשב הנייד הבא שלי שאני אקנה לא יהיה מחברת Dell או Lenovo IBM כמו שציינתי, כך שהצעות לחברות אחרות לא יתאימו לי בכלל.

בנוסף המחשב שהמלצת עליו, אני רואה שהוא עם מסך מגע ושהוא מסתובב, שבטח זה מה שמיקר את המצב, בכל מקרה המחשב ממש לא מתאים לי והייתי שמח לקבל המלצות למפרטים למחשבים שיתאימו במקסימום שלהם לדרישות שלי.

שוב מדגיש רק מחברות Dell או Lenovo IBM לא שום דבר אחר.

לגבי מסך 14.1 גם פה אמרתי שאני גמיש ואשמח לקבל המלצות, אני לא נעול על ה 13.1 כמו שזה משתמע, אני מוכן לקבל עצות לכל מחשב שיתאים לי בגדלים שציינתי.

המשקל דיי קריטי לי אך אם אני אקבל מחשב טוב שיתאים מאוד לדרישות שלי והמחיר שלו יהיה סבבה אך הבעיה איתו תהיה רק המשקל אז אני מוכן יהיה להתפשר בנושא הזה.

אבל באמת הנושא של המשקל מאוד חשוב לי והייתי שמח למצוא פיתרון שיתאים גם לנושא המשקל של פחות מ 2 קילו.

פורסם

יש כמה שילובים בלתי-אפשריים במה שאתה מבקש, וזאת בלי קשר לתקציב.

ראשית, אין ל-DELL/IBM שום מחשב בפחות מ-2 קילו עם HDMI/DVI.

ל-DELL יש DisplayPort שהוא יציאה דיגיטלית חדשנית שאפשר להמירה ל-HDMI/DVI בדגם E6400 שלהם, אבל הוא שוקל קצת יותר מ-2 קילו.

אין גם מחשב עם מסך 14.1" במשקל פחות משני קילו, למעט ה-Panasonic Toughbook המיוחד והמעולה, אך הוא לא יתאים לך מסיבות אחרות (בראש ובראשונה מעבד Low Voltage חסכוני בחשמל אבל איטי יחסית).

אז ה-DELL E6400 הוא אופציה טובה, מצד שני חיי הסוללה שלו לא טובים כמו אלה של ה-Lenovo T400.

אבל בכל מקרה, כדי להשיג חיי סוללה כמו שאתה מבקש, צריך סוללת מורחבת, מה שמוסיף למשקל. מחשב עם 14" עם סוללה מורחבת ישקול כבר 2.5 קילו וצפונה.

פורסם
  • מחבר

בו נגיד שהתוספות שביקשת הם דברים שניתן להתפשר עליהם.

האם ניתן למצוא מחשבים שיתאימו לצרכיי, תוציאו רגע מהמשוואה את הנושא של התוספות.

אני מקבל כבר שתי תגובות על זה שקשה למצוא מחשב עם HDMI/DVI אלו הם דברים שוליים למה שאני מחפש כרגע, ובטוח יהיה אפשר להתפשר עליהם.

לגבי הדגם Dell E6400 האם ניתן למצוא דגם מקביל עם 13.1 שיפחית משמעותית במשקל של המחשב ?

לגבי T400 שמעתי דברים טובים מאוד על חיי הסוללה שלו, אבל הבנתי שמגיעים אליהם עם סוללה 9 תאים, האם זה מה שמדברים באתר שלהם ובביקורות שראיתי פה שמגיעים לזמני עבודה של 5-6 שעות עבודה אמיתיים וזמנים של 9-10 שעות עבודה "מצומצמת" אלו נתונים לסוללה 6 תאים או 9 תאים ?

אשמח לקבל המלצות נוספות למחשבים 14.1 ו 13.1 שיתאימו כמה שיותר לצרכים שלי.

כמו שאמרתי אין צורך שהכל יהיה מושלם אבל לפחות שהדברים החשובים ביותר שביקשתי יהיו שם.

פורסם

יש DELL E4300 ב-13.3".

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300.htm

לגבי T400, הזמן המוצהר הוא עד 6.5 שעות עם סוללת 6 תאים, למרות שכאן כנראה מדובר במה שאתה מכנה "עבודה מצומצמת". עם זאת, נראה ש-5-6 שעות זה זמן סביר שניתן להשיג בעבודה נורמלית (לא מאומצת מידי).

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הדגמים שציינו פה בשאר ההודעות.

הדגם e6400 ראיתי אותו בתצורה הזאת

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led.htm

פה רשום שהמחשב שוקל 1.95 ק"ג שזה נראה לי מצוין בהתייחס לזה שזה כולל מסך 14.1.

הדבר הטוב שאני רואה פה, זה מסך איכותי הרבה יותר ממה שיש לגרסת ה 13.1 להציע.

כמה שאלות יש לי בקשר לשתי הדגמים האלו.

דגם E6400.

1. האם הזיכרון שם הוא DDR3 ? כי רשום שהוא תומך בו, יחד עם זאת ראיתי במפרט שזה DDR2.

2. כמה שעות עבודה אמיתיות אני יכול להוציא מהמחשב הזה עם הסוללה שאני מקבל עם המחשב (6 תאים), אני מדבר על עבודה רצינית כמו שציינתי למעלה.

מסך במצב רגיל, Wireless פועל, מספר דפדפנים פתוחים, והתוכנות שרשמתי למעלה עובדות - מלבד Virtual PC.

בנוגע לדגם E4300 ראיתי את המחשב אך לצערי הייתי מעדיף את המסך שיש בדגם E6400 ה LED שגם יותר איכותי לפי מה שהבנתי וגם תורם רבות לביצועי הסוללה וגם למשקל של המחשב.

האם המסך פה הוא ירוד יותר מבחינת המסך שמציעים בדגם E6400 ה LED ?

האם ניתן להשיג את הדגם הזה עם המסך LED ? האם זה ישפר את ביצועי הסוללה והמשקל של המחשב ?

לגבי הדגם T400 ראיתי אותו וקראתי המון ביקורות, הדבר שהוא באמת מצטיין בו זה הנושא של שעות העבודה שהסוללה הבסיסית שלו מספקת.

אני מעוניין לבדוק עוד כמה דברים לפני שאני פונה לכיוון שלו.

את האמת ה Dell E6400 מציע לי כמעט כל מה שביקשת, רק מה שמטריד אותי בו זה המשקל שלו וחיי הסוללה שהוא יכול להציע לי.

אם היה מחשב שנותן לי מה ש E6400 מציע לי עם חיי סוללה של T400 ומשקל פחות מ 2 ק"ג זה היה המחשב המושלם שהייתי רוצה לקנות, האם יש דבר כזה ???

פורסם

ה-E6400 לא שוקל 1.95 ק"ג. תחשוב יותר בכיוון של 2.3 ק"ג עם סוללת 6 תאים.

אין דבר כזה מחשב שתומך גם ב-DDR3 וגם ב-DDR2, הסטיקים בכלל שונים פיסית ודורשים סלוט שונה (טוב, עקרונית אפשר אולי לייצר מחשב עם שני סוגי סלוטים אם יש תמיכה בצ'יפסט אבל אני לא מכירה וזה נראה לי בלתי סביר בעליל שזה קיים). ה-E6400 תומך ב-DDR2.

ההבדל שנותן מסך LED במשקל הוא מאד קטן, בסוללה הוא יכול להיות קצת יותר משמעותי אבל לא הייתי אומרת שמדובר על משהו ש"תורם רבות". בכל מקרה, המסך של ה-E4300 הוא מסך LED.

הבדל המשמעותי בין המסכים שציינת הוא ברזולוציה.

את האמת ה Dell E6400 מציע לי כמעט כל מה שביקשת, רק מה שמטריד אותי בו זה המשקל שלו וחיי הסוללה שהוא יכול להציע לי.

אם היה מחשב שנותן לי מה ש E6400 מציע לי עם חיי סוללה של T400 ומשקל פחות מ 2 ק"ג זה היה המחשב המושלם שהייתי רוצה לקנות, האם יש דבר כזה ???

לא.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאת אומרת, מה שרשום באתר הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led.htm לגבי המשקל זה סתם שטויות.

רשום בפירוש משקל של המחשב הוא 1.95 ק"ג כולל רק אם המחשב כולל מסך LED + סוללה 6 תאים שזה בדיוק המצב שמוצג שם.

אבל תמיד המציאות שונה ממה שמצהירים האנשים שמנסים למחור משהו.

לגבי הנושא של הזיכרון, לא שאלתי אם יש לוח שיתמוך גם ב DDR2 וגם ב DDR3, רק שאלתי לגבי התוכן שרשום באתר, שהמחשב תומך ב DDR3 אבל בזכרונות רשמו שהזכרונות הם מסוג DDR2 - שוב פעם כנראה סתם הטעייה של האתר עצמו.

אשמח לשמוע את דעתך לגבי מחשב שיכול להתאים לי בהתאם לדרישות שלי ובהתאם לתקציב שאני מוכן להשקיע פה.

אם באמת את אומרת שהמחשב של e6400 שוקל באמת 2.3 ומעלה זה כבר מתחיל להוריד אותי מהמחשב הזה משום שזה כבר מתחיל להיות כבד לטעמי.

הייתי שמח לשמוע אם יש מחשב שיתאים לי מבחינת המשקל, חיי הסוללה וייתר הדברים שרשמתי למעלה.

מאוד מודה לעוזרים.

פורסם

לפי מה שאת אומרת, מה שרשום באתר הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led.htm לגבי המשקל זה סתם שטויות.

רשום בפירוש משקל של המחשב הוא 1.95 ק"ג כולל רק אם המחשב כולל מסך LED + סוללה 6 תאים שזה בדיוק המצב שמוצג שם.

כן, זה המצב. זו לא אשמתם, זה מה שדל פירסמה.

לגבי הנושא של הזיכרון, לא שאלתי אם יש לוח שיתמוך גם ב DDR2 וגם ב DDR3, רק שאלתי לגבי התוכן שרשום באתר, שהמחשב תומך ב DDR3 אבל בזכרונות רשמו שהזכרונות הם מסוג DDR2 - שוב פעם כנראה סתם הטעייה של האתר עצמו.

כאן כבר לא ברור לי ממה נובעת הטעות הזו, לא ראיתי בשום מקום שדל מצהירה על תמיכה ב-DDR3.

אם באמת את אומרת שהמחשב של e6400 שוקל באמת 2.3 ומעלה זה כבר מתחיל להוריד אותי מהמחשב הזה משום שזה כבר מתחיל להיות כבד לטעמי.

הייתי שמח לשמוע אם יש מחשב שיתאים לי מבחינת המשקל, חיי הסוללה וייתר הדברים שרשמתי למעלה.

2.3 ק"ג זה משקל סטנדרטי למחשב 14.1". כפי שאני ואחרים אמרנו, אין מחשב שעומד בדרישות שלך. הפשרות האפשריות כבר צויינו. אם אתה רוצה מחשב כלכך קל עם חיי סוללה כלכך טובים תצטרך כבר להסתכל על מחשבי 12.1" וגם אז יהיו פשרות בשפע. אין מה לעשות - המחשב שאתה רוצה לא קיים. תחליט מהו האלמנט החשוב לך יותר - גודל מסך/ חיי סוללה/ משקל.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי הדברים החשובים ביותר מבחינתי הם חיי סוללה אחר כך משקל ואחר כך גודל המסך (כל עוד זה נע בין 13-14).

כמובן חשוב שהוא ייספק לי כמה שיותר דברים מהדרישות שביקשתי בהודעה הראשית.

האם עכשיו יש איזה דגם שתוכלי יותר לכוון אותי אליו ?

לגבי ה E6400 ולגבי ה E4300 עדיין לא הצלחתי להבין, כמה זמן עבודה אמיתי אפשר להוציא מכל אחד מהדגמים האלו ?

אשמח גם לקבל תשובה לזה.

פורסם

אני לא יודעת כמה זמן עבודה תוכל להוציא מכל אחד מאלו בעבודה כבדה שכן לא ערכתי בדיקה. אני מעריכה, בהתאם לרוב הדיווחים בנוגע לסוללות שלהם, שהגיוני לצפות ללא יותר מ-4 שעות.

אם חיי סוללה זה הדבר הכי חשוב לך בחר ב-T400, הוא נותן את חיי הסוללה הטובים ביותר בקטגוריה של מחשבי 13.3"-14.1". בהשוואה ל-T400, היתרונות של ה-E6400 בשבילך הם ביציאת DP ו-e-Sata.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה יש דגם מקביל ל T400 של Lenovo עם 13.1 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים