עבור לתוכן

שדרוג לוח-אם תקציב 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אתה מדבר על הפלטינום של MSI?

Supports four unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM

Supports up to 8GB memory size.

Supports dual channel DDR2 memory architecture.

Supports DDR2 667/800/1066 (OC) memory interface.

אין לו DDR3.. יש לו 4 סלוטים של DDR2.

אולי מה שקיבלת מאפשר לך להריץ DDR3 בסלוטים של DDR2..

פורסם
  • מחבר

כן אחי אני מדבר על הפלטינום קומבו של MSI.

הוא תומך גם בDDR2 וגם בDDR3 יש לו שישה חריצי זכורנות.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1250

ובעזרת הכרטיס טורבו (שאני יכול להכניס מצד אחד לDDR2 ומצד שני לDDR3) אני שולט על החריצים, משמע אני קובע אם לעבוד בDDR2 או בDDR3.

אני ממש אודה לך אם תוכל לעזור בדרך כלשהי.

תמונה של הכרטיס טורבו

http://www.viperlair.com/reviews/cpu_mobo/msi/intel/lga775/p35combo/images/switch.jpg

פורסם

קודם כל לפי מה שהיה רשום באתר של KSP היה מדובר ב P35 Platinum ולא ב-P35 Platinum Combo.

כך שקיבלת לוח אחר ממה שאני המלצתי/ממה שהיה רשום באתר.

עכשיו.. אני לא ראיתי עוד כרטיס טורבו שכזה, אבל לפי החוברת של הלוח שלך.. אתה אמור לקבל רק אחד.

לפי מה שהבנתי, כרטיס אחד כזה מאפשר לך להשתמש ב2 חריצי DDR2. אם היה לך אחד נוסף היית יכול להשתמש בכל ארבעת החריצים. אם יש לך רק 2 זכרונות, אז תשתמש בשני החריצים הראשונים, אמנם לא יהיה DC אבל זה לא נורא, אין לזה השפעה גדולה על הביצועים.

ובנוסף הייתי מציע להפעיל את המערכת בלי כל שימוש בכרטיס הטורבו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

א.זה אומר שהלוח הזה פחות טוב משני?

ב.יש לי ארבעה זכרונות כרגע רק שתיים בשימוש.

ג.עם הלוח אמור להיות מסופק 2 כרטיסים לפי MSI.

ד.אני לא יכול להפעיל את המערכת ללא הכרטיס טורבו וזאת בעצם הבעיה שלי.מכוון שיש לי רק כרטיס טורבו אחד אני לא יכול לחבר את ארבעת הזכרונות,אם הייתי יודע על דרך שכזו לא היה לי צרוך בעוד כרטיס.

את מכיר\שמעת על דרך שמאפשרת פעולה של הלוח ללא הכרטיס?

פורסם

אמרתי לך שלא שמעתי עוד על כרטיס טורבו שכזה, אז לא, אני לא מכיר דרך כזו או אחרת להפעיל את הזכרונות הנוספים ללא הטורבו.

מה שכן, לפי מה שראיתי באתר של MSI (הורדתי Manual)... לא רשום שמקבלים שניים כאלו, יש ציורים של "מה בקופסא" ובין היתר כרטיס טורבו, נכתב ביחיד ולא ברבים.

פורסם
  • מחבר

נורא מוזר כי יצרתי קשר עם התמיכה טכנית של MSI והם לא שללו את זה שאני צריך לקבל שתי כרטיסים בכל מקרה אני רוצה להודות לך על כל העזרה והתמיכה מהתתחלה ועד עכשיו,תודה רבה!

ד"א אם תשמע על משהו בנושא אני אשמח אם תעדכן אותי.

פורסם

וואו איזו תודה, נחמד מצידך (: ואני שמחתי לעזור לך.

אם MSI אמרו לך שאתה צריך לקבל 2 אז תדבר עם KSP.. ותגיד לKSP מה שMSI אמרו לך. ותוסיף שזו בעיה בשבילך כי יש לך 4 מודולים של זיכרון, וחשוב לך להשתמש בכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים