פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים שפותחים הרבה יישומים בלי לסגור תוך גלישה באינטרנט במצב הזה מה יותר חשוב מעבד חזק או נפח זכרון גדול?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים בהנחה שהם לא משתמשים בכל הזיכרון אז מעבד עם יותר ליבות יחליק את העניינים.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר בהנחה שהם לא משתמשים בכל הזיכרון אז מעבד עם יותר ליבות יחליק את העניינים.אתה מתכוון למעבד C2D
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אני מתכוון למרובע ליבות.4 ליבות בהחלט יעזרו למולטיטסקינג משמעותי.כמובן שגם מהירות המעבד היא משמעותית, אבל פחות מאשר ההבדל בין 2 ל 4 ליבות.אני אחד שאוהב מולטיטסקינג.אני גם אוהב להריץ המון תוכנות בקרה ועבודות שרצות ברקע או על המסך השני.אין כמו מרובע ליבות בשביל להחליק מולטיטסקינג.במיוחד היום שיש משחקים ותוכנות שמשתמשות ביותר מליבה אחת, התועלת מ 4 ליבות גודלת במקרים כמו הפעלת משחק שלוקח שני ליבות + הפעלת תוכנות רצות ברקע.כמובן שגם זיכרון חשוב, אבל רק כגורם שעלול להאיט במקרה שאין מספיק.הכל באמת תלוי מה אתה מפעיל וכמה משאבים הם דורשים.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר למשל להפעיל את האימיול בהורדות מצד שני לגלוש באינטרנט ולדפדף בין 3 אתרים ולא לסגור שום דבר
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים למשל להפעיל את האימיול בהורדות מצד שני לגלוש באינטרנט ולדפדף בין 3 אתרים ולא לסגור שום דברלזה כל מעבד שיצא בשנים האחרונות מספיק.אצלי במחשב אני לפעמים פותח גם פי 20 מזה ולא מרגיש שום האטות.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר לזה כל מעבד שיצא בשנים האחרונות מספיק.אצלי במחשב אני לפעמים פותח גם פי 20 מזה ולא מרגיש שום האטות.היה לי נייד HP עם מעבד מסדרה P8400 וזכרון של 3G הייתי מוריד איזה משחק ובמקביל גולש באינטרנט והרגשתי איטיות מסויימת בגלל זה אני שואללפי דעתך מה הסיבה לכך?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אני מנחש שזה בגלל עומס על תקשורת האינטרנט.יש תוכנות כמו NETLIMITER שמאפשרות לך להגביל תוכנות כך שלא ישתלטו על כל רוחב הפס ולא יחנקו את הרשת.זה מאפשר להשאיר מרחב לדברים כמו דפדפן ו SKYPE למשל.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר אני מנחש שזה בגלל עומס על תקשורת האינטרנט.יש תוכנות כמו NETLIMITER שמאפשרות לך להגביל תוכנות כך שלא ישתלטו על כל רוחב הפס ולא יחנקו את הרשת.זה מאפשר להשאיר מרחב לדברים כמו דפדפן ו SKYPE למשל.אתה מתכוון שאפר להוריד את התוכנה אצלי שתעזור?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר אפשר גם להגדיר בEMULE שלא יקח את כל הפס.תגיד מצד שני זה לא מאיט לי את קצב הורדת המשחק או האימיול?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים הנושא הזה מתפתח לכיוונים שבכלל לא קשורים לניידים. אני מעביר אותו לפורום תוכנה (למרות שאולי החבר'ה שם יחשבו שזה יותר מתאים לרשתות).
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים תגיד מצד שני זה לא מאיט לי את קצב הורדת המשחק או האימיול?הגבלת ה UPLOAD לEMULE אל מתחת למקסימום אפילו יכולה לשפר מהירות.והDOWNLOAD גם ככה גדול מאוד או לא מנוצל עד המקסימום, ככה שפחות כמה KB לשניה באמת לא ישנו הרבה.מה שחשוב זה להשאיר מרווח קטן כדי שהגלישה באינטרנט לא תיחנק.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר הגבלת ה UPLOAD לEMULE אל מתחת למקסימום אפילו יכולה לשפר מהירות.והDOWNLOAD גם ככה גדול מאוד או לא מנוצל עד המקסימום, ככה שפחות כמה KB לשניה באמת לא ישנו הרבה.מה שחשוב זה להשאיר מרווח קטן כדי שהגלישה באינטרנט לא תיחנק.זה לגבי אימיול מובןמה לגבי משחק שמורידים מאתר מסויים האם אפשר גם להגביל את רוחב הפס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.