פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים משום מקום המאוורר שעל כרטיס המסך שלי התחיל להוציא רעש מטורף, שעולה לי יותר מדי על העצבים.ניסיתי לנקות אותו מאבק, אבל לא הועיל בכלל. אין לי כרגע אפשרות לקנות גוף קירור חדש לכרטיס, ואני לא בטוח כל כך שזה משתלם לי בכלל עם הכרטיס הנ"ל!הפיתרון היחידי שאני מצליח לחשוב עליו הוא לבטל את המאוורר שיש על הכרטיס מסך, ולהשאיר אותו בלי איוורור או עם מאוורר 120 מ"מ מתחתיו שינשוף עליו.להשאיר אותו לגמרי בלי איוורור זה אפשרי או שזה יגרום לו להישרף בסופו של דבר?אם לא, אז הפיתרון עם המאוורר 120MM יישומי?אלה הטמפ' הנוכחיות אגב בזמן משחק...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אני לא הייתי ממליץ לך להוריד את המאוורר של הכרטיס מסך שלך דבר ראשון זה שתעבד את העחריות אל הכרטיס מסךודבר שני לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה אני לא ממש יודע מה היקרה אבל לא הייתי מיסתקן
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר במקום לקנות מאוורר חדש, יש לחבר שלי כרטיס מסך ישן RADEON 9200 AGP. המאוורר שעליו יתאים לכרטיס 7600GT שיש לי?דרך אגב, כשאני מנסה לפרק את המאוורר מעל ל-7600GT, אני לא מצליח! הברגים ממש מהודקים ואני מפחד לשבור משהו בטעות. זה רגיל שהם מחוזקים כך או שאצלי זה פשוט תקוע?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים תבדוק מה הגדול של המאוורר 60/40מ"מ..כמו כן איזה גירסה יש לך בדיוק ?וגם מאוורר 120מ"מ שיזרוק אוויר על הצלעות קירור יעשה את העבדוה מצויין..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.