עבור לתוכן

המועמדים הסופיים (נראה מחר קונה)

Featured Replies

פורסם

סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי

בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה

אלו הם ההתלבטויות שלי :

• SAMSUNG T240 (ב1550)
    LG W2452T
    LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים)
    LG L246WH

[br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04

משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה

מזה ארגונומיה ?

פורסם

ערוך את הכותרת של הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית (וללא "דחוף").

פורסם
  • מחבר

ערוך את הכותרת של הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית (וללא "דחוף").

אבל זה באמת דחוף אני לא סתם כותב בשביל שיכנסו

פורסם

מה הסיבה שפסלת את 222H של צ'ימי? (גם אני מחפש מועמדים סופיים :s07:)

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה שפסלת את 222H של צ'ימי? (גם אני מחפש מועמדים סופיים :s07:)

[/quote

מסיבה שאני פשוט לא מודע לקיומו

ומסיבה שמעכשיו אני הרבה יותר נוטה לכיוון של 24"

ושימו לב שהמועמדים השתנו

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו מלא ביקורות באתר testseek על כלמני מסכים + הרצתי חיפוש פה באתר והתוצאות היו די מנוגדות

למשל

L246WH LG הומלץ בחום בTESTSEEK ואילו פה באתר כשמישהו שאל על המסך תמיד המליצו על אלטרנטיבה אחרת

Philips 240BW8EB - בTESTSEEK כתבו שזה מסך סביר שמעבר לשימוש משרדי הוא לא מומלץ ופה באתר רק משבחים אותו (לדעתי סתם רק בגלל שבביקורת הזכירו שיש לו אחלה של שחור )

Asus MK241H -TESTSEEK אמרו שזה אחד המסכים (TN) הכי טובים שיצא להם לסקר ופה באתר המליצו להתרחק ממנו

אז.......WTF איך אפשר להחליט ככה ?

פורסם

1. testseek הוא אתר שמוצא ביקורות, הביקורות הן לא שלו...

2. כל ביקורת לגופה - תלוי מה אופי הביקורות ועד כמה היא מעמיקה. יש מלא ביקורות מאד שטחיות וסובייקטיביות לעומת ביקורות המציגות למשל נתונים כמותיים-מדידים, באמצעות מכייל ותוכנות.

3. בדר"כ אי-אפשר להשוות ביקורת מאתר אחד מול ביקורת מאתר אחר, מכיוון שהציוד שונה. לכן ההתיחסות צריכה להיות מצטברת/מגמתית מביקורות שונות, ו/או השוואת ביקורות מאותו האתר.

4. בארץ ההתייחסות היא כמובן למחיר בארץ. וזה, לא פעם, משנה את כל התמונה.

פורסם
  • מחבר

1. testseek הוא אתר שמוצא ביקורות, הביקורות הן לא שלו...

2. כל ביקורת לגופה - תלוי מה אופי הביקורות ועד כמה היא מעמיקה. יש מלא ביקורות מאד שטחיות וסובייקטיביות לעומת ביקורות המציגות למשל נתונים כמותיים-מדידים, באמצעות מכייל ותוכנות.

3. בדר"כ אי-אפשר להשוות ביקורת מאתר אחד מול ביקורת מאתר אחר, מכיוון שהציוד שונה. לכן ההתיחסות צריכה להיות מצטברת/מגמתית מביקורות שונות, ו/או השוואת ביקורות מאותו האתר.

4. בארץ ההתייחסות היא כמובן למחיר בארץ. וזה, לא פעם, משנה את כל התמונה.

כן הבנתי שהביקורות הם לא במקור ב TESTSEEK אבל לא היה לי כח לכתוב כל אתר בנפרד

ועובדה שכל הביקורותפחות או יותר מדברות על אותם חסרונות והיתרונות והניקוד פפחות או יותר שווה בסוף

רק שפה אנשים ממש אומרים את ההפך המוחלט

וזה לא משנה אם אתר אחד השתמש בציוד מתקדם והשני כתב ביקורת לפי העין כי בסופו של דבר לי בבית אין ציוד מתוחכם אני צריך ביקורת תכלס

עכשיו אני בכיוון של ה LG שציינתי למעלה

בכמה אתרי ביקורות אמרו שהוא טוב

יש לי סיבה לחשוב אחרת ?

פורסם

Philips 240BW8EB - בTESTSEEK כתבו שזה מסך סביר שמעבר לשימוש משרדי הוא לא מומלץ ופה באתר רק משבחים אותו (לדעתי סתם רק בגלל שבביקורת הזכירו שיש לו אחלה של שחור )

אני ממש לא קראתי עליו ביקורות לפני שרכשתי כי לא מצאתי ביקורת אחת שמעמיקה מספיק בכדי לשכנע.

יש לחבר את אותה הגרסה של המסך רק ב22" והייתי מאוד מרוצה מאיכות הצבעים שלו וגם מהשחור.

אם היית יכול בשמחה הייתי מראה לך אותו בLive בכדי שתתרשם ממנו בעצמך.

יש לו את כול היתרונות הארגונומים שאין למסכים שברשימה שלך.

קניתי את הפיליפס ואני הרבה יותר ממרוצה.

פורסם

עכשיו אני בכיוון של ה LG שציינתי למעלה

בכמה אתרי ביקורות אמרו שהוא טוב

יש לי סיבה לחשוב אחרת ?

הLG נראה נחמד מאד בעיקר בגלל הנדסת האנוש שלו, אך הביקורות עליו מאד שטחיות וכן עולה מהם הרושם על בעיות בגוונים האפורים וכן בראקטיביות.

בכל מקרה, אם כך הדבר או לא, הפיליפס נותן לך הנדסת אנוש מצויינת ובמחיר הרבה יותר טוב וכן ב1400ש' יש את ה-T240 (מסך טוב אך ללא פתרון ארגונומי, פרט לסיבוב המסך)

אני לא רואה שום סיבה להוצאה נוספת של כ-300ש' לטובת הLG.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון אז ארגונומיה זה בעצם הזווית שבה ניתן לכוון את המסך נכון ? אם כן זה הדבר הכי שולי שרק אפשר לחשוב עליו

מבחנתי יותר שולי מחיבור USB במסך

המסך שיש לי כרגע עומד באותה זווית כבר 5 שנים

הוא פשוט יושב שם וזהו אני לא רואה שום סיבה בעולם להתחיל להזיז את המסך כל יום מחדש לכיוונים שונים

מה שכן מעניין אותי זה החדות של המסך והצבעים שלו

מאוד חשוב לי הצבעים (!) לא פיצ'רים לא עיצוב לא רמקולים מפגרים רק צבעים וחדות

ואני לא מבין מה הבעיה עם ביקורות קצרות ולעניין בלי כל החפירות

בביקורת על ה LG אומרים שיש לו שחור מעולה הצבעים קרובים למקור ורואים סרטים ומשחקים ממש טוב (אומנם בלי לפרט יותר מדי אבל זה מה שאומרים) וזה בדיוק מה שאני צריך

לעומת זאות על הפיליפס אומרים שיש לו שחור טוב שזה סבבה מבחנתי ושיש לו ארגונומיה מעולה שזה לא מעניין אותי

ושהצבעים שלו דהויים וחסרי חיים שזה מאוד מעניין אותי ושבעיקרון זה אחלה מסך למשרד

אז למה ממליצים עליו ?

ואני לא פוסל את המסך או מנסה לבאס פה את מי שקנה אני פשוןט מנסה להבין למה מצד אחד אומרים ככה ומצד שני משהו אחר לגמרי

פורסם

אצלי הCRT גם לא זז. (האם גם לך יש CRT?).

ואם אני לא טועה ככל שהמסך גדול יותר כך זויות הצפיה הצרות יותר בולטות או משפיעות.

אבל... בפאנל TN החשיבות של הארגונומיה יותר חשובה כי הכיוון שאתה מסתכל על המסך משפיעה על הצבעים שאתה רואה.

ואם לדוגמא תרצה לראות סרט עם עוד אנשים על המיטה/ספה אז הזוית והגובה פחות יתאימו לצפיה כזאת.

פורסם

לדעתי בתקציב הזה (והפאנל הזה) אכות התמונה של המסכים די זהה בכל מקרה אז הייתי בוחר בפיליפס בגלל הארגונומיה.

פורסם
  • מחבר

אצלי הCRT גם לא זז. (האם גם לך יש CRT?).

ואם אני לא טועה ככל שהמסך גדול יותר כך זויות הצפיה הצרות יותר בולטות או משפיעות.

אבל... בפאנל TN החשיבות של הארגונומיה יותר חשובה כי הכיוון שאתה מסתכל על המסך משפיעה על הצבעים שאתה רואה.

ואם לדוגמא תרצה לראות סרט עם עוד אנשים על המיטה/ספה אז הזוית והגובה פחות יתאימו לצפיה כזאת.

ראיתי מסכי TN בחיים שלי ובאמת ובאמת שאם תזוז קצת שמאלה קצת ימינה ההבדל ממש ממש זניח

אלה אם כן אתה באמת מתכוון לצפות בסרטים עם עוד אנשים

דבר שלא עשיתי מעולם במחשב שלי ולא מתכוון לעשות כאילו אני לא יבסס את ההחלטה שליי על דבר כלכך שולי [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 11:15:39

לדעתי בתקציב הזה (והפאנל הזה) אכות התמונה של המסכים די זהה בכל מקרה אז הייתי בוחר בפיליפס בגלל הארגונומיה.

בוא נגיד שאין ממסך TN שהוא בהרבה יותר טוב מהאחר אבל יש הבדל והוא בד"כ גם די ברור

ובוא בבקשה נעזוב שניה את הארגונומיה שלו כי כמו שהסברתי זה לא מה שאני מחפש

בואו נתמקד בביצועים של המסך עצמו

במקרה הזה איזה מסך 24 הכי כדאי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים