עבור לתוכן

התקנת אקסלרו twin turbo על hd4850 - שאלה בקשר לבקרת מאוורר *ערוך*

Featured Replies

פורסם

שלום , קניתי היום אקסלרו twin turbo

אני אשמח לקבל מספר כללי זהירות לגבי הרכבת הקירור וכמו כן יש לי מספר שאלות :

* רשום לי בהוראות לנקות את הram והvoltage regulator , עם "blade of a cutter " נשמע לי קצת אגרסיבי ייתכן והבנתי לא נכון ? או שבכלל אפשר להעביר נייר טישו על כל השבבים וזהו?

* אם המשחה טרמית שעל הgpu עוד טריה צריך לנקות בכל אופן ולהשתמש בחדשה ?

* בגדול אני רוצה לדעת את הכללים לגבי הניקוי של השבבים , ועוד כללי זהירות, יש משהו שנוגע לחשמל סטטי ?

סיימתי להתקין את הקירור אני מחבר אותו והכל...מדליק את המחשב המחשב מצפצף כמה זמן ומתכבה , ייתכן וזה קשור לעומס על הספק ?

יש לי 430 watt

E8400 + FREEZER PRO 7

+120 MM +80 MM

HD4850

וזהו בגדול..

סיימתי להתקין הכל עובד טוב ויפה , הקירור מחובר 12V ישירות לספק , עכשיו השאלה שלי איך האם לחבר את החיבור שנועד להתחבר לכרטיס מסך מהקירור עצמו כדי שאני אוכל לשלוט במהירות המאורר , או שלא כי אז הקירור אולי יעבוד מהכח שהכרטיס מסך מספק ולא מהכח שהספק מספק ישירות.

אני אישית מעדיף שהקירור יעבוד דרך הספק ישירות , קראתי שכך הוא טוב יותר אני מעוניין שתהיה לי בקרה על הקירור אך בנוסף שיעבוד דרך הספק ישירות 12V .

פורסם

נקה את כל השבבים/מייצבי מתח/ליבה וכו בעזרת אלכוהול (70%).וזהו...

פורסם

אתה בטח ישן אז אני משאיר לך את את זה פה ואולי תראה את זה בבוקר.

לפי מה שאמרת לי שזה כותב לך אני כמעט בטוח שלא חיברת את הכבל חשמל לכרטיס מסך.

בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל דרך החיבור PCIE בלוח אם, יש כבל חשמל שמתחבר ישירות לכרטיס מסך ואני לא מדבר על הכבל חשמל של המאווררים.

יש לכרטיס כניסה לחשמל בצד ימין.

בכרטיסים הישנים אין את זה ויש מצב שלא שמת לב שצריך לחבר את זה בכרטיסים החדשים ואולי לא חיברת אותו.

פורסם
  • מחבר

אחי נראה לי שאנחנו בכיוון חיברתי את המסך..ועלה לי משפט ברישום אדום שהיבהב לי תוך כדי הצפצוף שאמר לי שהכרטיס מסך לא מחובר לחשמל..הוא לא מקבל את החשמל שלו דרך הpci- e 16x יש עוד חשמל שהוא צריך לקבל ?? איפה בדיוק ?

יש לי

hd 4850 512 mb של sapphire [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 08:38:02

HUSHU זאת הייתה הבעיה..אתה גדול אחי עובד..

31 מעלות GPU :o

עכשיו יש לי שאלה חדשה..היא נמצאת למעלה בגוף ההודעה הראשונה

פורסם

גם לי יש אותו כרטיס עם אותו קירור,

מה שאני עשיתי זה חיברתי את המאווררים לכ"מ ועשיתי פרופילים ב CCC וככה אני יכול לשלוט במהירות של המאוורר,

מה גם שעל 100% הוא דיי רועש, אבל על 40% לא שומעים אותו בכלל, :yelclap:

סתם שאלה בלי קשר לPOKE-HER:

את ההיטסינקים של הזיכרונות שבאים עם הקרור שמת על כל הזכרונות והאם זה לא התנגש לך עם ה היטפייפ?

פורסם
  • מחבר

התנגש אבל רק אחד העליון..עיקמתי קצת את הHEATPIPE ללמעלה ואז הם לא נגעו אחד בשני

שמתי את כל ההיטסינקים בכל אופן יש מצב שהם כבר מפורקים כמו לגו בתוך המארז חח הדבק לא משהו נפלו לי כבר כמה פעמים החזרתי אותם והכנסתי הכל מסודר למחשב אבל אני לא מאמין שהם יחזיקו יותר מדי.

עשית אוברקלוק? ניסיתי עכשיו לעשות לקחת את הGPU עד הסוף את הזכרונות ל1150 שיחקתי קריסיס , עובד חלק רק פתאום יש עיוותים במסך ושאני מוריד קצת תאוברקלוק של הזיכרון העיוותים מפסיקים..אבל אני לא מבין למה? זה לא עובר ת51 מעלות גם בקטעים הכי מטורפים..

אני רואה יש לך CF מה קנית 2 twin turbo ?

פורסם

התנגש אבל רק אחד העליון..עיקמתי קצת את הHEATPIPE ללמעלה ואז הם לא נגעו אחד בשני

שמתי את כל ההיטסינקים בכל אופן יש מצב שהם כבר מפורקים כמו לגו בתוך המארז חח הדבק לא משהו נפלו לי כבר כמה פעמים החזרתי אותם והכנסתי הכל מסודר למחשב אבל אני לא מאמין שהם יחזיקו יותר מדי.

עשית אוברקלוק? ניסיתי עכשיו לעשות לקחת את הGPU עד הסוף את הזכרונות ל1150 שיחקתי קריסיס , עובד חלק רק פתאום יש עיוותים במסך ושאני מוריד קצת תאוברקלוק של הזיכרון העיוותים מפסיקים..אבל אני לא מבין למה? זה לא עובר ת51 מעלות גם בקטעים הכי מטורפים..

אני רואה יש לך CF מה קנית 2 twin turbo ?

כן יש לי 2

פורסם

אולי זו בעיה של מתח?

חבל שבשביל לספק יותר מתח לכ.מסך צריך לדעת אלקטרוניקה :S

פורסם

"ידע באלקטרוניה"..מספיק חיפוש קטן ברשת..וידיים טובות..ויש לך VMOD בלי הרבה בעיה..

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לדרייברים ? העיוותים האלה?

אולי דרייברים טובים יותר נותנים OC מוצלח יותר?

אני מוכן לעשות VMOD אבל לא בשביל 50 MHZ לזיכרון...זה יכול גם לתת לי לעבור את המגבלה של הGPU ושל הזיכרון מעבר ל700/1200 ?

נראה מפחיד..משהו עם עיפרון ובטריה אבל תוצאות מרשימות , ראיתי מישהו שהגיע

ל800/1200

פורסם

בטריה ? התכוונת לנגד משתנה אני מאמין...

ובגדול אתה פשוט מקצר בין קצוות מסוימות על גבי הPCB בעזרת עופרת..מלחים נגד משתנה לאיפה שצריך..וזהו..

אני לא אומר שזה מומלץ..אבל עדיין לא בגדר הקשה.. ;D

פורסם

LOL, בכלל לא קשה...

מבחינתי לדעת להלחים זה "ידע באלקטרוניקה".

אני בחיים שלי לא הלחמתי, אין לי מלחם, וגם אם היה לא הייתי מתנסה פעם ראשונה על כרטיס 4870...

שמע, בשבילך זה משהו בסיסי

אבל זה לא משהו שאתה בודק שתי שניות בגוגל וכמו במטריקס you know kung fu

פורסם

שמע, בשבילך זה משהו בסיסי

אבל זה לא משהו שאתה בודק שתי שניות בגוגל וכמו במטריקס you know kung fu

:lol:

וואלה הבאתם לי חשק לעשות VMOD ל8800GT החלשלוש :silly:

נעשה מחר/מחרתיים

פורסם

heh, אז תצלם כבר ותעשה מדריך או משהו :P

פורסם

:lol:

וואלה הבאתם לי חשק לעשות VMOD ל8800GT החלשלוש :silly:

נעשה מחר/מחרתיים

תחכה אני ראשון...רק מחכה למאווררים... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים