עבור לתוכן

השוואת מעבדים P8400 נגד T9400..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים בעליי תצורות זהות בכמעט הכל למעט העובדה שלאד 4 ג'יגה זיכרון ולשני 3 (לא קריטי כי אני מקבל איתם ויסטה פרימיום ולא 64 ביט). והמעבד ..

באחד יש P8400 במהירות 2.26 GHZ בעל 3 מגה זיכרון, והשני T9400 במהירות 2.53 GHZ ו6 מגה זיכרון (L2 כמובן )...

שני המחשבים בעלי כרטיס מסך חזק GEFORCE 9600M GT ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים.

השאלה לי היא עד כמה המעבד השני חזק יותר מהראשון והאם יש טעם להשקיע כ700 ש"ח נוספים עליו רק בגל המעבד והעוד ג'יגה זיכרון שאולי אשתמש בו בעתיד ?? אני יודע שלמעבד יש חשיבות פחותה במשחקים לעומת הכרטיס מסך, ושני המעבדים חזקים בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הדבל רציני ששווה את ההשקעה או שעדיף ללכת על הפשוט יותר והמעבד שלו חזק בצורה מספקת ביותר גם לעבודה שוטפת חלקה תחת מאמץ (שיבוש בתוכנות גרפיקה ותוכנות כמו מתל"ב וכדומה), או שעדיף להשקע את הסכום הנוסף וללכת על המעבד השני ..האם הוא באמת שווה את זה ??

פורסם

אין ספק שה-T9400 חזק יותר מה-P8400.

האם זה שווה 700 שקל? קשה מאוד לכמת את זה. לדעתי לא. מצד שני, אם יש לך 700 שקל נוספים להוציא (על מחשב שגם ככה עולה כמעט 6000), ולא אכפת לך שזה יקצר קצת את חיי הסוללה - למה לא ללכת על זה?

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם מבחינת ביצועים יש הבדל משמעותי ..אם הוא רק טיפה יותר חזק 10 אחוז נניח אז לא שווה ..אם אם אתם אומרים לי שיש 40 אחוז הבדל אז יכול להיות שאני אשקיע את הסכום הנוסף...האם הP8400 נחשב בכלל מעבד מהיותר חזקים ...אני פשוט לא עקבתי כל כך אחרי ההתפתחויות לניידים ואין לי מושג איפה הסידרת P הזאת עומדת והמעבד הזה ספציפית עד כמה הוא חזק ..

פורסם

הבדל מבחינת מה?

לגיימינג ממילא הכרטיס יגביל אותך הרבה לפני המעבד.

למשרדי/סרטים/מוזיקה/IM/גלישה גם ה-P8400 חזק מעל ומעבר.

היתרון יבוא לידי ביטוי רק באפליקציות תובעניות במיוחד מהמעבד כמו עריכה גרפית, RAR, עיבוד מתמטי, המרת וידאו וכדומה.

לא יודע בדיוק בכמה - אני מניח שיש 1000 סקירות ברשת כי אלו מעבדים מאוד פופולאריים.

פורסם

מה שבטוח לא 40%.

40% הבדל אין אפילו בין ה-Core 2 Duo הכי מתקדם ל-Pentium Dual Core הכי בסיסי.

tmpusr צודק לגבי האפליקציות שבהם זה יורגש במיוחד.

ההבדל במחיר הוא קצת מעבר ל-10%. ההבדל בביצועים יהיה פחות מכך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה זאת בערך התשובה שרציתי לשמוע ..תודה לכולם על העזרה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים