עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לקירור מארז וOC

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע להוספת מאווררים למארז

יש לי מארז CM690 ובסהכ הוא דיי שקט חוץ מזימזום רקע קל שעוד לא פענחתי אם הוא מהמארז או מהכרטיס מסך (sapphire hd4870 512mb toxic)

כרגע לפי מה שמוצג לי ה SYSTEM TEMP 36ºC

וה CPU 42/3ºC עם AC freezer 7pro במצב של אוברקלוק ל 3.2GHZ וFSB 1600MHZ (מעבד C2Q 9550 על הלוח GIGABYTE EP45UD3P)

והשאלות הן כאלה:

א. אם אני מוסיף למארז עוד מאווררים , עד כמה אני ארגיש בשינוי בביצועים עצמם...מתוך הסתכלות לעשות OC יותר גדול (לא לקרוע את המעבד) -

בעתיד היותר רחוק .

כל זה תוך שמירה על השקט היחסי של המערכת ? (אם אפשר המלצה למאווררים טובים למארז שהם גם שקטים וגם נותנים תפוקה)

ב. האם ה FREEZER 7PRO הוא טוב מספיק לOC מתקדם יותר ?

ג. הלוח הנ''ל עד לאן אני יכול למתוח אותו מבחינת OC ברמה סבירה שלא תגמור אותו ?

ד. צרפתי קובץ סאונד שהקלטתי עם המיקרופון (תתעלמו מהרעש רקע כי הייתי צריך להגביר את המיקרופון עם BOOST של 30DB ) - איך אני נפטר מהזימזום (רעש איוורור ) ששומעים ?

ה. הכרטיס מסך שלי בidle נמצא על 47ºC ..מבדיקה באינטרט ראיתי שברוב הבדיקות שנעשו הטמפרטורה שלו במנוחה נמוכה בכ 2-3º

מה יכול להיות גורם לשינוי הזה ?והאם הוא בגדר סביר ?

אני יודע שאין כל כך קשר בין שאלה אחת לשניה - אני דיי חדש בעולם ה-OC

תודה מראש לעוזרים

--------------------------------------

מצאתי את הבעיה לזימזום זה המאוורר דופן - זה שעל הצד שפותחים בדרכ , שהוא מחובר לדופן הוא מזמזם - שהוא לא מחובר לדופן הוא לא מזמזם

למישהו יש פיתרון ? אני חשבתי על לשים לו סוג של משהו רך בין בהברגה לדופן ,יש משהו יותר טוב?

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. בגדול תוספת של עוד מאווררים תתרום לאיוורור במיוחד בOC..אבל השינוי לא יהיה גדול כל עוד המערכת לא במאמץ רציני..

ב. הוא מספיק לOC..למעבד שלך הוא די יגביל בתדרים גבוהים..תבדוק על כמה עומדת הטמפ' במאמץ..

ג. אין משהו קבוע..אבל לבאס של 333-400 אפשר להגיע ..בלי העלאת מתחים רצינית..

ד. ...

ה. זה תלוי בטמפ' החדר ובמערכת שלך..אין טמפ' קבועה לכרטיסי מסך..

לגבי המאוורר פשוט תתקין בין המאוורר למארז חתיכת גומי או שמהו מבודד..ותראה אם הבעיה הסתדרה..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

לגבי המאוורר צד , מצאתי תיעוד ברשת שזה בעיה ידועה במארז הנ''ל ופתרתי את זה בעזרת פילטר שהיה לי פה זרוק בצד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים