עבור לתוכן

משהו מכיר ccna בעברית?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני לומד ל ccna הלומדה של סיסקו משהו אולי מכיר סיכומים בעברית שיכלו לעזור לי כי יש כמה דברים שאני לא מבין וזה מאוד יעזור לי להבין

תודה מראש

רן

פורסם

למה לקרוא את זה בעברית? אתה מחפש סוג של עינוי?

פורסם

מה גם שהמבחן באנגלית. מחשבים = אנגלית. לא יהיה מנוס מלשפר אותה.

פורסם

מחזק

לא מומלץ ללמוד את זה בעיברית בכלל זה רק יעשה לך נזק

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים עשיתי כבר סמסטר אחד וקיבלתי בוא 90 (בלי להתלהב כמובן) אבללללל אני מעדיף שיהיה חומר בעברית שילווה אותי

פורסם

אתה באמת מחפש סוג של עינוי עצמי?

אני חושב שאין צורך להרחיב למה את החומר הזה וכל חומר שקשור לתחום התקשורת והמיחשוב צריך ללמוד ולתרגל באנגלית.

פורסם

במקום ללכת סחור סחור, תשאל פה את השאלה שלא מובנת לך.

פורסם
  • מחבר

בראוטרים מה זה ומה הבדל בין static routing שמגדירים וdynamic routing

פורסם

ניתוב סטטי - רשומה קבועה שאומרת שהרשת X.X.X.X/Y נמצאת מאחורי הכתובת Z.Z.Z.Z. רשומה שהוגדרה ע"י האדמין, באופן ידני.

יש עם ניתוב סטטי בעיה. למשל:

תאר לך שיש רשת, שהנתב שלך מחובר אליה ע"י שני קישורים. קישור א' מהיר יותר מקישור ב'. החלטת להגדיר ניתוב סטטי שאומר שכדי להגיע לרשת המרוחקת, עליך לעבור דרך קישור א' המהיר יותר.

באמצע הלילה קישור א' נפל. לרשת שלך אין גישה לרשת המרוחקת. הנתב שלך, לא יודע שקישור ב' גם יכול לשמש כקישור לרשת המרוחקת.

כדי שלא תצטרך להיות מעורב בכל שינוי שמתבצע ברשת, המציאו את פרוטוקולי הניתוב. פרוטוקול ניתוב יידע לזהות שיש כמה קישורים לרשת המרוחקת וגם יידע לזהות איזה קישור עדיף. ללא ההתערבות שלך! כאשר הוא מזהה קישור טוב לרשת מרוחקת, הוא מכניס ניתוב דינמי (שיכול להשתנות, בהתאם למצב בשטח).

אם נחזור לדוגמה שלנו. בין הנתב שלך לנתבים של הרשת המרוחקת הפעלת פרוטוקול ניתוב. פרוטוקול הניתוב זיהה שני קישורים. הוא הכניס לנתב שלך ניתוב דינמי שאומר שכדי להגיע לרשת המרוחקת, יש להשתמש בקישור א'. באמצע הלילה, כאשר קישור א' נפל, פרוטוקול הניתוב זיהה את הנפילה, הסיר את הניתוב הדינמי ("נא להשתמש בקישור א' ") והחליף אותו בניתוב דינמי אחר ("נא להשתמש בקישור ב' ").

כעת, כשתקום, תוכל לתקן את קישור א' - וכשקישור א' יעבוד, הניתוב הדינמי ישתנה שוב חזרה, והנתב שלך ישתמש בקישור א'

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!! עזרת לי מאוד

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רן,

סיימתי קורס CCNA , אשמח לתת מענה

bengi90@gmail.com

פורסם

הקפצה אחרי 4 שנים, כבוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים