פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17 של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים לא כל כך חכם לדחוף קירור כזה גדול לתוך מארז שוכב...למה אתה צריך כזה קירור? אם יש לך את הקירור סטוק הייתי מרכיב אותו במקום (בהנחה שאתה לא עושה OC..).אולי אתה יכול לקחת מאוורר "דק" יותר... תחפש של Scythe...
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אבל הקירור גבוהה והוא מעלה את המאווררתקנה SCYTHE MINI NINJA קירור קטן ומומלץ
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים פותח התרד אין מניעה להתקין את הקירור..אבל כמו שאתה רואה הוא לא מיועד למארזים כאלו..זה כבר בחירה שלך אין להתקין אותו ואם בכלל..
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אתה יכול לעשות חור מעל המאוורר ולשים שם איזה גריל או משהו בסיגנון (פילטר?) ואז הוא גם יקח אוויר יותר קר מבחוץ וגם יש לך חלון במארז
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אתה שואל אם זה יעיל להתקין את הביג טייפון בתוך המארז הזה? בעיקרון לא.אבל תלוי בהשוואה למה אתה מתייחס... איזה אופציות אחרות יש לך? יש לך קירור סטוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.