פורסם 2003 ביולי 122 שנים אהלן,אני תקוע במשחק, נגמרו לי כל המשימות אבל המשחק לא נגמרהמשימה אחרונה שלי היתה publicity tour, זאת שצריך להסיע את הלהקה הדפוקה הזאת בלימוזינה והלימוזינה ממולכדת ואסור לסוע לאט (דרך אגב זה ההעתקה מספיד!!!!! אבל לא משנה).בכל אופן אחרי שגמרתי את כל המשימות ועשיתי גם את זאת לא נשאר לי כלום אבל מדפדוף פה בפורום ראיתי שיש משימות שבכלל לא שמעתי עליהם והבנתי שאי אפשר לפספס את הסיום כי הוא משהו גדול.למישהו יש מושג על מה אני מדבר או דרך לפתור את זה?
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אתה צריך להתחיל לקנות נכסי נדל"ן, כשתסיים את כולם חוץ מ1 תוכל לסיים את העלילה.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים חברה גם אני נתקעתי אני כבר לא יודע מה לעשות קניתי הכולוהיה את כול המשימות וזהו יש לי את המועדון ואת הדואר ואת המקום של הנשקים של חבר שלי אם הפצצות ואת המעגן של הסירות ואת המקום של הסרטים הכחולים ואת בית הפורנו ולא יודע מה כבר עשיתי הכול אז תגידו מה לעשות ואיזה נכסים אני צריך לקנות
פורסם 2003 ביולי 122 שנים זה בדרך לשדה תעופהסע בכביש הראשי לכיוון דרום ואחרי האוטו גלידה פנה ימינה, אח"כ פנה שמאלה ובצד שמאל בהמשך הכביש תהיה החנות
פורסם 2003 ביולי 122 שנים זה בדרך לשדה תעופהסע בכביש הראשי לכיוון דרום ואחרי האוטו גלידה פנה ימינה, אח"כ פנה שמאלה ובצד שמאל בהמשך הכביש תהיה החנותבכביש העקום לפני הצומת לנמל תעופה פנה שמאלה ותגיע לבנין באמצע הדשא
פורסם 2003 ביולי 222 שנים ותיזהרו ממה שקרה לי....עשיתי הכל (או לפחות חשבתי ככה...) ואז גיליתי שצריך לעשות 50 עסקאות עם האוטו גלידה המתחנגל המניאק הזה שלא הסכים לעבוד לי....
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אבל בשביל לרכוש עוד מקומות צריך עוד כסף - וכסף אין לי בכלל...איך משיגים עוד כסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.