פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים שלום אני בקרוב קונה מחשב עכשיו יש איזה מחשב שאני בונה עליו ורציתי חוות דעת על המפרט שלו ..אני אומר מעכשיו אני יודע שהכרטיס מסך שלו לא משהו אז אני כנראה יחליף כרטיס מסך חוץ מהכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש עוד דבריםלא טובים במפרט הזה תודה לכל העוזרים .. מפרט טכני:מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHzזיכרון: 3072MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 500GB 7200rpmכונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATAכרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 9500 GS TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Outזיכרון גרפי: 512MB dedicated ועד 1279MB משותף!קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BTממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interfaceאינטרנט אלחוטי: LAN אלחוטי b/g802.11 סט הכולל מקלדת ועכבר אופטימערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium הכוללת תוכנת מדיה סנטרלחוויית צפייה אולטימטיבית!
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר התקציב הוא 3900 ואני לא רוצה לפתוח טופס אני רוצה מחשב של hp רק רציתי לדעת על המפרט
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מארז? ספק כח? וכמובן לא ציינת בכלל את שימושים העיקריים שלך נ.ב קבל ברכת ברוך הבא לIOPANEL
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר קודם כל תודה על הברוך הבא ..השימושים שלי זה משחקים תוכנות וכל הדברים האלה..זהו כל המפרט שנותנים באתר של hpסוג מעבד מעבד Intel® Core™ 2 Duo E8400 מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium 32-bitערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipsetזיכרון סטנדרטי 3 GBסוג הזיכרון DDR2-SDRAMחריצי זיכרון 4 גומחות DIMMמנהלי התקנים פנימיים מנהלי התקנים פנימיים 500 GBבקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Driveמהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm)כונן דיסק קשיח חיצוני כונן HP Pocket Media Drive נמכר בנפרדסוג הכונן האופטי DVD writer SATA DVD RAM ו-Double Layer תומך בטכנולוגיית LightScribeLightscribe יצירת תוויות לתקליטורים באיכות משי ישירות ממחשבך בעזרת LightScribe: כל שעליך לעשות הוא לצרוב, להפוך ולצרוב.מאפייני המערכת התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15-ב-1ממשק רשת ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BTממשק ללכידת וידאו IEEE 1394 FireWire® Interfaceטכנולוגיות אלחוט LAN אלחוטי 802.11 b/gשם מערכת המשנה הגרפית NVIDIA® GeForce™ 9500 GS עם טכנולוגיית PureVideo® HDמחברי וידאו יציאת DVI/VGA, יציאת HDMIזיכרון RAM עבור וידאו 512 MB זיכרון ייעודי, עד 1,791 MB זיכרון גרפי זמין כולל, כפי שמוקצה על-ידי Windows Vista®שמע פנימי Intel® High Definition Audio 7.1מחברי שמע 2 יציאות שמע קדמיות, 6 יציאות שמע אנלוגי אחוריות ו-2 יציאות שמע דיגיטלי אחוריותלוח מקשים מקלדת ועכבר אופטיים מסוג PS/2שלט רחוק שלט רחוק HP Vista Media Center Remote Controlמפרצים לכוננים חיצוניים 2 תאים חיצוניים לכונן אופטי, 2 תאים פנימיים לכונן דיסק קשיח, תא אחד לכונן Pocket Media Driveחריצי הרחבה PCI אחד ושני PCI-Express 1x (2 פנויים)יציאות קלט/פלט חיצוניות 6 יציאות USB 2.0 (2 יציאות קדמיות); יציאת FireWire®-IEEE-1394 אחתתוכנה תוכנה מותקנת מראש Microsoft® Internet Explorer 7.0; Windows Mail; Adobe® Reader 8.0תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי Windows Photo Gallery ; Windows Media Player ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVDSuite Deluxe; Muvee AutoProducerתוכנות – חינוך / הפניות / בידור Windows Media Centerתוכנות כלולות מחיצת שחזור (כולל אפשרות לשחזור מערכת, יישומים ומנהלי התקן באופן נפרד); אפשרות להקצות מחדש מחיצת שחזור; כלי יצירה לשחזור תקליטורים/DVD; Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (עדכונים חיים במשך 60 יום)מימדים / משקל / אחריות משקל 9.60 ק"גמשקל חבילה 14 ק"גממדים (ר x ע x ג) 175 x 414 x 387 מ"מממדי האריזה (ר x ע x ג) 498 x 599 x 245 מ"מתקופת אחריות מוגבלת וחריגויות באפשרותך להרחיב את כיסוי האחריות של המוצר עד 3 שנים; לקבלת מידע נוסף, פנה אל משווק HP שלך.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תקשיב, אנחנו יכולים לקחת את התקציב שלך ומקום מחשב המותג הזה לתת לך מחשב הרבה יותר חזק באותו התשלום,רק תערוך את ההודעה הראשונה, ושם תשים את התקציב בכותרת האשכול ואנחנו ניתן לך מפרט בשווי של 3900 שקלים שיהיה הרבה יותר משתלם בעבורך.כמובן שאתה יכול גם לציין את החנות המועדפת אליך ואם אתה רוצה קרובה למקום מגוריך, ברור לך שאנחנו חושבים שהמחשב הזה לא כל כך משתלםמהי דעתך?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר לא כלכך נראה לי בגלל שאני רוצה מחשב של hp הם חברה אמינה ואיכותית .. זה קצת בעיה אני לא רוצה לרדת מהחברה הזאת ..אני יודע שהם קצת יקרנים אבל שווה לי לעשות את זה .. בגלל זה אני רציתי חוות דעת לדעת אם בסך הכל המחשב הזה טוב ולא חארטה אל תחשוב שניה על המחיר תסתכל על הנתונים ותגיד לי האם הם טובים או לא ?ואין לי בעיה שתציעו לי מחשב אחר רק לא בטוח שאני ייקח אותו .. אני מוכן לשמוע לא מבטיח שייקח .. תודה רבה לכל העוזרים ..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בעקרון זה נראה מחשב לא רע למרות שאין לי מושג איזה ספק דחפו שם ובאיזה מארז מדובר...HP רק דאגה להרכיב את המפרט ולשווק אותו תחת שמה זה לא כאילו כל חלק פה מיוצר על ידי HPעכשיו חשוב שתציין מהם השימושים שלך במחשב
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר לחבר שלי יש גם מחשב של hp הוא אמר לי שיש לו ספק ג'נריק ומארז ATX ואמרתי לך בעיקרון אני צריך מחשב למשחקים יענו גיימר ..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אוקיי בשביל זה יש לך פה את טוביי המומחים שייתנו לך מפרט מוכן עם חלקים תואמים ומצויין כדיי למצות את תקציבך עד תום ולתת לך את המערכת המרשימה ביותר.האם אתה מוכן לקבל הצעת תקציב?, ועם מארז רציני וספק רציני ולא ג'נרי פשוט.והאם אתה מעוניין בדברים כמו מערכת הפעלה מקורים עם המחשב וציוד היקפי כמו מקלדת\עכבר\רמקולים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.